Prosím o radu(jak ukládat mp3 ve virtual dj)

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
DJ Pad
Příspěvky: 4
Registrován: 19 říj 2007 15:17

Prosím o radu(jak ukládat mp3 ve virtual dj)

Příspěvek od DJ Pad » 19 říj 2007 15:25

Prosim vás poraďte mi mám virtual dj 3.4.1 a chce to po me nejakej convertor !!!dřív mi to šlo ale teď ani H....!!!předem díky za odpověď.

Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy » 19 říj 2007 15:58

Když u Record dáš Config ... máš tam Record from Master ? MAs zaskrtle mp3 ? a mas jako Encoder "C:\PROGRA~1\VIRTUA~1\lame_enc.dll" ? hlavně ten konec je důležitej ... nemusí to bejt upe přesně ale "lame_enc.dll" musí bejt ...

EVO
Příspěvky: 556
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Příspěvek od EVO » 20 říj 2007 16:04

Buchy píše:Když u Record dáš Config ... máš tam Record from Master ? MAs zaskrtle mp3 ? a mas jako Encoder ? hlavně ten konec je důležitej ... nemusí to bejt upe přesně ale "lame_enc.dll" musí bejt ...
Já bych todle doplnil, páč jsem měl přesně tenhle problém ale zjistil jsem kde je chyba ačkoliv nerozumím tomu proč to tak je, každopádně, tohle je ŠPATNĚ :!: :
"C:\PROGRA1\VIRTUA~1\lame_enc.dll"

Jde o to že ten program ASI nezná ten znak ~ a tudíž musíte tu cestu k tomu kodeku lame najít sami a napsat tak jak je ve skutečnosti, btw. nezapomeňte, že se jedná jen a pouze o kodek, kterej třeba má winamp lepší, já osobně jsem dal cestu na kodek winampu, ale daj se použít samozřejmě i z jinejch programů, nebo nechat ten VDJáckej ale opravdu se musí ručně nastavit ta cesta, ale spoň u mě to tak bylo :roll:

Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy » 20 říj 2007 20:15

Mám cestu "C:\PROGRA~1\VIRTUA~1\lame_enc.dll" a v pohodě mi to fakčí ... myslím že je blbost aby program jako cestu automaticky něco takového zapsal a pak to nepřečetl ... Je tu někdo kdo umí psát a neumí číst? :D Nebo je tu snad někdo, kdo se naučil dřív psát a až pak číst? :D
Btw s tím winampem to zkusím ;) Ale kde bereš jistotu že je to lepší Encoder? (myslim že encoder nen íto samý jako kodek - bacha na to ... lame_enc.dll funguje pouze pro ZÁPIS do formátu mp3 )

EVO
Příspěvky: 556
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Příspěvek od EVO » 21 říj 2007 14:38

Buchy píše:Mám cestu "C:\PROGRA~1\VIRTUA~1\lame_enc.dll" a v pohodě mi to fakčí ... myslím že je blbost aby program jako cestu automaticky něco takového zapsal a pak to nepřečetl ... Je tu někdo kdo umí psát a neumí číst? :D Nebo je tu snad někdo, kdo se naučil dřív psát a až pak číst? :D
Btw s tím winampem to zkusím ;) Ale kde bereš jistotu že je to lepší Encoder? (myslim že encoder nen íto samý jako kodek - bacha na to ... lame_enc.dll funguje pouze pro ZÁPIS do formátu mp3 )
Upřímně se mi to zdá taky dost divný, ale píšu to tak jak to je. U mě opravdu stačilo jen ručně procházet a dojít ke stejnému souboru, pak se ten název cesty změnil z dosovskýho stylu "max8písmen" na standartní windowsáckou cestu k souboru a hele - najednou to fachčilo. Tak nevim.

Co se týče encoder vs kodek, tak tady si taky jistej nejsem, nejsem v tomhle žádnej specialista, ale myslím že znát by to mělo být, zajímavé je že lame.dll je větší u winampu a menší např. v jiných aplikacích (mediaplayer, vdj atd.) A zajímavý je, že velikost tohoto kodeku tak nějak odpovídá obecným subjektivním dojmům o kvalitě zvuku daného programu. Např. traktor a winamp maji fakt velikej kodek lame.dll, u vdje a mediaplayeru je to už horší... Nicméně tohle je jen můj postřeh, a je dost možný že se zakládá na nesmyslu a pro mě nesprávný interpretaci toho, jak tyto věci fungují :oops: :)

Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy » 21 říj 2007 14:54

Zkusím si s tím zaexperimentovat ... :) Ono je totiž celkem zvláštní, že by winamp mel soubor, kterej by sloužil pro zápis do souboru mp3, když winamp zapisovat neumi, ale jen číst ... Něco na tom bude... Záhada Blairwitch (fakt nevim jak se to pise ... jedná se o záhadu blérvič :D )

EVO
Příspěvky: 556
Registrován: 23 srp 2007 19:51

4 Buchy

Příspěvek od EVO » 21 říj 2007 15:16

Zkus, určitě a dej vědět pls! Já to bohužel nemám kde odzkoušet, nemám doma ani pořádný bedny a zes. je to hozený jen přes věž a ještě starou, zvuk blbej :cry: :cry: :cry: Jedině přes sluchátka ale já zase nejsem zvyklej přes ně poslouchat takže než bych si zas na to zvyknul... :roll:

Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy » 21 říj 2007 15:55

No zkusím to teda přes ty prachobyčejný 2.1ky Logitech :lol: Ale nevim jeslti jsem ten pravej co by to mel zjišťovat :D Třeba sem napíše někdo moudrej :-) Ale i tak to zkusím :-)

DJ Pad
Příspěvky: 4
Registrován: 19 říj 2007 15:17

Příspěvek od DJ Pad » 22 říj 2007 10:30

je to dobry už sem si stáhl lame encoder a fachá to!ten systém toho ukládání empétrojek je pěkně k hov..!!!!!!!!!!! :twisted:

Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy » 22 říj 2007 16:25

Třeba nastala nekde pri instalaci chybička :? Ale nemyslim si že to je nahovno systém nahrávání mp3ojek ... proč by měl být nahovno ? :shock: Co ti na nem vadi ? 8)

DJ Pad
Příspěvky: 4
Registrován: 19 říj 2007 15:17

Příspěvek od DJ Pad » 26 říj 2007 14:56

me vadi ze k jednomu programu si musim nahrat dalsi program aby to slo!!!
:evil:

Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy » 26 říj 2007 16:48

Mě to jede i bez winampu ... nevim ... jak rikam ... třeba to byla jen chyba při instalaci ... i kompy se občas seknou nebo "přehlídnou" ...

EVO
Příspěvky: 556
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Příspěvek od EVO » 26 říj 2007 17:50

jako jasně jasně, pozor, však není problém si přeci stáhnout jenom samotnej lame.dll kodek a někam na disk si ho prostě umístit a na ten pak hodit prostě tu cestu k souboru. A nebo, jak řikám, mě to stačilo udělat tak, že jsem jenom prostě ručně vyhledal cestu k tomu lame.dll co obsahuje VDJ, potom, co jsem jí tam nastavil ručně, se název tý cesty k souboru normálně na férovku změnil z dosovskýho názvu o max. 8 písmenách na regulérní plně vypsanou cestu a světe div se samozřejmě to fungovalo. Nechápu sice, jak je možný, že VDJ jako automaticky zvolí ten max. osmi písmenej název k souboru a pak to neumí přečíst ale tak holt je to věc mezi nebem a zemí no... Nehledě na fakt že tu někdo myslim psal že mu to fungovalo i tak takže nevim.....

Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy » 07 lis 2007 15:45

Tak jsem prubnul lame.dll kodek od winampu a zjistil jsem zajímavou věc ... po deseti minutách přibližně se mi sekne VDJ a konec ... hotovo ... prostě všecko se zastaví ... a musím pracně zavřít VDJ a vpynout konzoli, restartovat normalne přes start komp a pak muzu znovu ... ale je to divny ... že mi to dělá jen u toho kodeku z winampu ...

EVO
Příspěvky: 556
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Příspěvek od EVO » 07 lis 2007 16:28

:shock: haluz.... :o

Odpovědět