Azu píše:Osobně tady dost lidí nechápu a rozum mně to už nepobírá, ale snažím se to už ani moc neřešit a ignorovat.
Zcela logické mně přijde zeptat se na něco až v případě, že sem to vyzkoušel třeba i podle návodu a nedaří se mně to zprovoznit a zeptám se, ale poslední dobou to jsou dotazy jak co zapojit ještě dřív než mam techniku vůbec doma a nebo i tvůj dotaz mně přijde na stejné úrovni, protože nechápu co potřebuje někdo poradit na tom se zapojením USB kabelu mezi přehrávačem a počítačem a přečíst si to co se mu bude objevovat na monitoru. Opravdu tomu nerozumim
Jo chapu tvuj nazor. Ale neni to uplne tak jak si predstavujes. Jasne, zadavam tady otazku, ktera je jednoducha az to boli

ale potreboval jsem to rychle nejak zjistit abych o tom mel aspon nejakou predstavu. Ja nemam doma techniku a ani neplanuju mit. Mam jen moznost prijit do jednoho klubu a zahrat si na prehravace, ktere maji. Ty jsou bez manualu, bez sluchatek, bez usb atd. Takze me to zajimalo jak se to zapoji. Zkuste pochopit, ze nemam s tou technikou ani hranim moc moznosti a jsem zatim v hodne omezenem prostoru
Jen cerpam informace a snazim si to ulehcit tim, ze se zeptam, nez abych to tu hledal
Takze ted vim: ze to pripojim pomoci USB a lepsi bude to sjednotit s Tractorem. Jen mi trochu ted vrta hlavou jedna vec

--- upozornuju: dalsi stupidni dotaz---

pripojim z usb do usb => ale přehravace jsou dva.. Do kteryho? Jakym zpusobem se propoji obadva s pocitacem a programem. (Hele fakt jsem se s tim nikdy nesetkal.. Muzu si to klidne povypalovat a nahrat na flash disky, ale pres pc je to jina - a vazne nevim jaka:P )
Diky za pochopeni
Ps: Kdyztak staci tip na tema ve foru