propojení konzole s mixákem

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
dj-johny4
Příspěvky: 309
Registrován: 28 lis 2007 11:39

propojení konzole s mixákem

Příspěvek od dj-johny4 » 25 kvě 2008 19:31

já vim, že ted ze mě uděláte debila, ale jsem hold na různý připojení dement....
Mám konzoli BCD2000, ale prostě ten zvuk a vůbec ten mixák v tom.. nic moc... postupně bych rád koupil mixák a playery.. a hrál přes timecody....
no a ted chci začít mixákem, a zajímá mě jestli když si koupim mixák (konkrétně reloop rmx-20). Tak jestli by to šlo propojit s tou konzolí, že bych decky ovládal s konzole, ale mixovací část bych jel přes mixák....
Myslim že by to mělo jít, ale nejsem si jistej, prostě bych na konzoli "master out" zapojil do nějakýho vstupu na mixu... ale nejsem si jistej.. nevim jak a jestli to vůbec jde.... :oops:
díky za rady :wink2:

amdman
Příspěvky: 130
Registrován: 29 dub 2008 15:13

Re: propojení konzole s mixákem

Příspěvek od amdman » 25 kvě 2008 20:40

Taky sem tohle zpocatku nechapal ale je to tak vychcane vymysleny ze sem si to musel nchat vysvetlit. Konzole bcd 2000 ma 2 vystupy - master a vystup na sluchatka. Kdyz chces hrat pres vlastni externi mixak tak v programu kterej pouzivas nastavis ze budes hrat pres "external mix" a tim docilis toho ze zvuk z jednoho playeru v programu ti de do masteru a zvuk toho druhyho do sluchatkovyho vystupu. Pak uz jenom sezenes vhodny kabely (pro kazdej kanal uplne jinej) a ze sluchatek to hodis na jednu savli mixu a z masteru na druhou savli mixu. Nevim jestli si to z myho vykladu pochopil ale zkusim najit na netu obrazek nebo nejakej pochopitelnejsi vyklad.
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

dj-johny4
Příspěvky: 309
Registrován: 28 lis 2007 11:39

Re: propojení konzole s mixákem

Příspěvek od dj-johny4 » 25 kvě 2008 21:01

jj já to asi chápu:) prostě např: z masteru v konzoli bych píchnul jako šavli A, a vystup ze sluchátek bych píchnul jako šavli B ??? :)

a ted teda eště dcl podstatněj dotaz: budu moct tím pádem ovládat dál decky v softu pomocí konzole?:)

amdman
Příspěvky: 130
Registrován: 29 dub 2008 15:13

Re: propojení konzole s mixákem

Příspěvek od amdman » 25 kvě 2008 23:44

Pochopil si to naprosto spravne. A jiste ze muzes ovladat dal veskery funkce na konzoli ale pokud mas pripojenej ext. mixak tak ten sofwarovej(ten kterej ovladas na konzoli) je ti k nicemu...
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

dj-johny4
Příspěvky: 309
Registrován: 28 lis 2007 11:39

Re: propojení konzole s mixákem

Příspěvek od dj-johny4 » 26 kvě 2008 05:34

j jasný, prostě v tom Softu mě pak to zobrazení mixáku ani nezajímá, protože ten tam bude indikovat to co je na konzoli.. ale já budu používat jen externí... takže hudba bude znít podle toho co budu dělat s externim mixem:) (jestli to teda chápu dobře :D )

díky moc:)

amdman
Příspěvky: 130
Registrován: 29 dub 2008 15:13

Re: propojení konzole s mixákem

Příspěvek od amdman » 26 kvě 2008 15:08

Koukam ze i par chapejicich lidi se tady najde. Je to presne jak si popsal...neni zac... :wink:
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...

Odpovědět