Problém se zvukem u Reloop DJ IE
-
Problém se zvukem u Reloop DJ IE
Zdravím všechny lidi v oboru, mám problém který ne a ne vyřešit, vlastním midi kontrolér Reloop Digital Jockey Interface Edition (má vlastní zvukovku), při propojení desktop -> USB -> MIDI -> Mix -> zesilovače to jede vše jak má, při stejném zapojení, akorát místo desktopu je notebook začne signál tak cca po 5 minutách zkreslovat (chrčení, nic srozumitelného
), dělá to i když jedu z notebooku na baterku, noťas mám ASUS K50AB a firmware a ASIO driver nejnovější ... Byl bych vděčný za nápady, Děkuji

Re: Problém se zvukem u Reloop DJ IE
Problém s chipovou sadou základní desky ovládající USB porty, děje se to s některými základníma deskama pro procesory AMD.
Stejný neduh dělají zase třeba u Vestaxů a American Audio některé desky s Intel procesorama
Stejný neduh dělají zase třeba u Vestaxů a American Audio některé desky s Intel procesorama
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
-
a nevíš jak to vyřešit? zda koupit externí zvukovku? Díky
Tam funguje jediné řešení, zahodit notebook a koupit jinej.
Čím dál víc zjišťuji že na djing je lepší koupit klidně nějaký starší notes (www.gigacomputer.cz), žádné velké dělo s padesáti jádry a podobnými nesmysly které se nevyužijí, dvoujádrovej plnej intel na 1.6GHz s 2GB RAM je plně dostačující řešení a na těchto starých strojích paradoxně vše vždy funguje jak má ne jak s těmi novými stroji.
Čím dál víc zjišťuji že na djing je lepší koupit klidně nějaký starší notes (www.gigacomputer.cz), žádné velké dělo s padesáti jádry a podobnými nesmysly které se nevyužijí, dvoujádrovej plnej intel na 1.6GHz s 2GB RAM je plně dostačující řešení a na těchto starých strojích paradoxně vše vždy funguje jak má ne jak s těmi novými stroji.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
-
Nebo ještě zkusit výměnu s někým jiným, co má intel cpu 

Mam ten samy problem,hudba chrci a je to nesrozumitelne.
Taky jsem po dlouhem zkouseni prisel na to,ze procesor amd ten zvuk neudela.Stahl jsem si i filtr usb od amd a je to porad stejne
tak ze musim koupit novy notas s intelem
Taky jsem po dlouhem zkouseni prisel na to,ze procesor amd ten zvuk neudela.Stahl jsem si i filtr usb od amd a je to porad stejne

tak ze musim koupit novy notas s intelem