Nazdárek všichni,potřebuju poradit s propojením midi american audio vms4 a virtual dj 7.
po připojení midi to vypadá že je všechno ok ale po pár minutách hraní je opak pravdou.....Pokud jde o kontroler nereaguje crossfader a přitom v programu ano,absolutně nereaguje master volume ani na konzoli ani v programu a to co mě asi nejvíc štve je když chci přes vdj nahrát demo nahraje i zvuky ze stažené šavle tudíž odposlech nehrozí!
Prosím poraďte někdo co s tím na netu to nemůžu nikde najít.
Problém s vms4 a VDJ7
Problém s vms4 a VDJ7
Music is my live,
Music is my world,
Music is my destiny!
Music is my world,
Music is my destiny!
Re: Problém s vms4 a VDJ7
nejspíš to máš blbě namapované..
těžko říct když to nevidím..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Mapování mám original od american audio a vdj reaguje a fader se pohybuje ale zvuk je pořád stejný jako by tam ten fader vubec nebyl ale víc mě štve to nahrávání a to sem nenašel nikde v nastavení a na netu taky nic neníhoolifan píše:nejspíš to máš blbě namapované..

Music is my live,
Music is my world,
Music is my destiny!
Music is my world,
Music is my destiny!
mne osobne pomohol v tejto problematike update. mam sice hercules rmx a nie AA ale podla mna to minimlane za skusku stoji... ja som mal problem v tom ze som siel z XP na W7 

VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300
mozna je problem v nastaveni zvukove karty.. pokud ti vdj reaguje na pohyb faderu tak jedna z moznosti je blbe nastavena zvukovka..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Zvukovku ma nastavenou podle orig mapování ale tam bude asi problém ve VDJhoolifan píše:mozna je problem v nastaveni zvukove karty.. pokud ti vdj reaguje na pohyb faderu tak jedna z moznosti je blbe nastavena zvukovka..
Music is my live,
Music is my world,
Music is my destiny!
Music is my world,
Music is my destiny!
cavte citam tento vas problem, takze ... sam vyuzivam VMS4 a som spokojny co sa tyka nahravanie tak to je trosku komplikvane, samotny softver ti ho automaticky nenahra pretoze VMS4 funguje uz ako samostany mix s vlastnymi vystupny , takze ak chces nahtavat tak to urobis najlepsie prepojenim kabla s vms4 do mikrofonoveho vstupu na notebooku, na nete sa da najst ako to spravit len to je v anglictine, co sa tyka fader-a tak mas pravdepodobne prepnutu samotnu konzolu na 4kanal a vlastne vtedy straca fader svoju funkcnost, mozes si ho nastavit maximalne na vyuzitie medzi dvoma deck-mi. ja som som toto riesil ked som sa na konzele ucil, takze poradim skus len guglit a isto daco najdes, len smola ze v anglictine
Tak to určite nie.kubko253 píše:ak chces nahtavat tak to urobis najlepsie prepojenim kabla s vms4 do mikrofonoveho vstupu na notebooku