Problém s Virtual DJ

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
DJ Gagyn
Příspěvky: 8
Registrován: 10 dub 2010 17:01

Problém s Virtual DJ

Příspěvek od DJ Gagyn » 21 dub 2011 21:23

Aloha všem.
Mám zásadní problém a nevím kudy kam. Po zhruba 4 letech jsem se rozhodl vyměnit notes a pořídil jsem si nový. Konfigurace myslím není špatná procesor i3 370M, 4GB ram, 500GB disk nesdílená ati radeon grafika 6530 1GB, win 7 64bit, zvukovka soundblaster xfi notebook 5.1. Nainstalován mám oficiální soft. Virtual DJ 7.0.3. Pro Full. A ted k zásadnímu problému. Pustím virtual nahodím tracky at video nebo audio vše v pohodě a po chvilce hraní se začne sekat když kouknu na správce úloh tak procesor je vytížený na 4 - 10% ale ramky jsou celý obsazený virtualem :evil: . Zkoušel jsem všelijaký ovladače atd. Vše nepotřebný mám vypnutý nebo dokonce odinstalovaný a dokonce jsem to ted celý zhodil a nainstaloval znovu. Ještě mám dědka (starej noťas) a tam vše funguje no problema, ale mám pocit že tam asi bude problém s widlema. Ale nejsem si jistý. Nemáte někdo zkušenosti. Za každou radu díky!!!

xjurasek
Příspěvky: 40
Registrován: 23 led 2011 15:39

Re: Problém s Virtual DJ

Příspěvek od xjurasek » 21 dub 2011 21:47

no možná je to těma 64bitama protože kámošovi se to taky ve VD hodně seká .... doporučil bych ti sehnat 32bitovou verzi

lukoslaf
Příspěvky: 177
Registrován: 22 lis 2009 20:30

Re: Problém s Virtual DJ

Příspěvek od lukoslaf » 21 dub 2011 22:11

ja mam W7 64b a ide to bez akychkolvek problemov :wink:
VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300

DJ Gagyn
Příspěvky: 8
Registrován: 10 dub 2010 17:01

Re: Problém s Virtual DJ

Příspěvek od DJ Gagyn » 22 dub 2011 02:53

Mno tak čerstvé poznatky 32-bit verze win 7 asi nee nemůžu najít všechny ovladače, a po opětovne reinstalaci čerstvá tabulka po načtení videa cituji:

Decompressing this file in memory would require 45Mb of contiguous memory. Your system has only a total of 161Mb available free segments (out of the 4095Mb), and they are too fragmented to hold a contiguous buffer. Therefore, the song will be loaded on-the-fly from the drive ( and the full waveform preview will not be available).

Mno a teď babo raď. Že já blb starej se líp neučil :cry:

Ludek
Příspěvky: 368
Registrován: 10 zář 2007 04:04

Re: Problém s Virtual DJ

Příspěvek od Ludek » 22 dub 2011 06:45

Tady řeší tvůj problém přímo na webu VDJ:

http://www.virtualdj.com/forums/142563/ ... blems.html

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Problém s Virtual DJ

Příspěvek od hoolifan » 22 dub 2011 08:12

reknu ti, ze mam podobnou konfiguraci jako mas ty ( core i3, 4gb ram, 320gb disk, W7 home 64bit) a problem s VDJjem nemam.. prijde mi to osobne divne.

podobna hlaska mi vyskakovala, kdyz jsem zkoumal maximalni moznosti atomu a mixovani ze 4 decku (samo o sobe je to sebevrazda ale na test dobre).. tam mam 2gb ram a hlasilo to, neco ve smyslu ze loudovana skladba je prilis velka..

zkusil bych prolezt odkaz od Ludka a pochopit co je spatne, kazdopadne v hardware to nebude.. mas dostatecne silnou konfiguraci i na mychani z 6ti decku ..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

DJ Gagyn
Příspěvky: 8
Registrován: 10 dub 2010 17:01

Re: Problém s Virtual DJ

Příspěvek od DJ Gagyn » 22 dub 2011 10:36

Mno tak to je pecka jestli jsem to pochopil správně tak problém je v mé grafice alias v jejich ovladačích. Díky Ludku díky moc. Tak takhle jsem to se svojí chabou anglinou vyčet a poladil:

1 Vlézt do registrů (přes regedit anebo bůh ví co)
2. Najít v registrech VDJ (HKEY_CURRENT_USER>SOFTWARE>VIRTUALDJ)
3. Pravým tlačítkem kliknout na VideoMemFree - kliknout na změnit - číselná soustava kliknout na desítková (zadat 256) pak ok
4 Pravým tlačítkem kliknout na VideoMemMaxUse - kliknot změnit - číselná soustava šestnáctková (zadat 10)
5 Ok - pozavírat vše a modlit se :-)

po tomto přenastavení není problém video valí normálně (ram-ky obsazeny 1,01 GB - 1,10GB při načítání videa)

V odkazu od Ludka je to tam rozepsaný ještě víc. Ješte zkusím restart a snad to bude držet.
Tak po restartu no problema valí to jak má. Na konci diskuze na ofic VDJ fóru je ještě odkaz na plug in tak ho zkusím a dám ještě vědět. Jinak to je masakr novej noťas člověk si říká hmmm to už musí tam lítat úplně všechno no problema a i nějaká ta rezervička ve víkonu bude do budoucna (používám ho výhradně na hraní tzn. widle, codeky, virtual a muzika nic víc nenainstalováno a vše nepotřebné vypnuto (wi-fi,modrej zub atd.) a ono toto. Jinak lidi díky moc za rady. Když budou nějaký nový poznatky tak to sem ješte hodím.

Odpovědět