Problém s VDJ

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
cristopher

Problém s VDJ

Příspěvek od cristopher »

Zdravim. Už asi měsíc se marně snažím rozjet systémek, ale pořád se nedaří, stále to blbne. Používám Numark TC vinyly, gramofony napojené přes zvukovku Maya 44USB a v PC program VDJ5. Ono to jede vždy jen chvíli a pak to začne totálně blbnout. Nemá s tím někdo zkušennosti?

Martttin

Příspěvek od Martttin »

No ak ti to normalne ide a za nejaku chvilku ti to zacne haluzit problem byva casto v cracku... ale ak mas origos tak nevim :(

cristopher

no právě nemám originál Virtuala. myslím, že pro domácí hraní a takové občasné akce nemá cenu kupovat originál. a jinak už jsem zkoušel více verzí a nevím čím to může být. Je možné, že všechny verze, které jsem doposud použil, byly bez cracku. Ještě mě napadlo, jestli to nemůže být třeba tím, že když mám vzukovku Maya 44USB a v compu mám integrovanou, tak se to může navzájem nějak rušit...

Buchy

Příspěvek od Buchy »

Zkus si sehnat nelegální verzi, ale ne crcknutou ... sežen si tu s nelegálním CD key ... tím zjistíš esi to je crckem nebo ne :)

Azu

Příspěvek od Azu »

To je asi stejné jako říct, že na to občasné dojetí autem na nákup ho nemá smysl kupovat ale na těch pár hodin ho někomu ukrást z parkoviště :-)
Stejně dobrých programů za pár kačej dostatek a zrovna pro toto hraní z gramců je jich hned několik podstatně lepších než je virtualdj a mnohem levnějších, není potřeba používat drahej VirtualDJ.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Myslim, ze ted to bude velky boj VirtualDJ vs Mixvibes (vs Traktor).

Jsem zvedav na mixovani pod Linuxem :P .

cristopher

tak pokud je virtual tak drahý tak který programy sou levnější?

cristopher

nebo spíš který program bych si měl stáhnout nebo popřípadě koupit, aby to jelo? nechci do toho ale investovat moc.

poharik

Re: Problém s VDJ

Příspěvek od poharik »

mohol by mi uz niekto prosim ujasnit ake numark dosky pouzivas s VDJ ?? od numark virtual vinyl ? a funguju aj s numark cue ? ďakujem
Vestax VCI-100, AKAI LPK 25, Sennheiser HD215, Lenovo x61

Azu

Re: Problém s VDJ

Příspěvek od Azu »

VirtualDJ, Numark CUE, Numark Virtual Vinyl, PCDJ VJ je všechno jeden a tentýž program, takže ovládací vinyly na kterýkoliv z těchto programů funguje na i na ostatní tyto programy.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Odpovědět