Problém s Reloop Digital Jockey 3 ME

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Jenda23

Problém s Reloop Digital Jockey 3 ME

Příspěvek od Jenda23 »

Zdravím,
Koupil jsem si kontroler Reloop DJ3 ME, ale mám pár problémů s nastavením. Zaprvé nehrají sluchátka. Tlačítko odposlechu po stisknutí svítí, hlasitost sluchátek můžu mít třeba na maximum ale ve sluchátkách je ticho. Další problém mám s nastavením efektů v Traktoru. V nabídce mám pouze 3 základní efekty a nedaří se mi naimportovat další. Co se traktoru týče tak jsem totální lajk, teprve se s ním seznamuji. Pomůže nějaká dobrá duše? Na official foru reloop jsem se nedozvěděl nic... Předem díky:)

Stay.ONE

Re: Problém s Reloop Digital Jockey 3 ME

Příspěvek od Stay.ONE »

takže k prvnímu problému: musíš si v nastavení zvukovky správně nastavit výstup na sluchátka (monitor). Pohledej po netu nebo tady na foru, řešilo se to tu už milionkrát. Popř. youtube je toho taky plnej :)

no a k druhýmu problému: Určitě máš Traktor LE, což je něco jako demo. Ten má jen 3 efekty, takže jich tam ani víc nenaimportuješ. Musel by sis pořídit alespoň Traktor Pro :)
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

Jenda23

Příspěvek od Jenda23 »

Tak sluchátka jsem rozchodil, ale s efektama jsi mě mocnepotěšil :D ale i tak dík moc :)

Stay.ONE

Příspěvek od Stay.ONE »

snad za to teď nedostanu ban :D ale pokud pohledáš, najdeš full verzi ke stažení na netu (crack). Ovšem nikdo ti už nezaručí, že bude bez problémů fungovat, nebude padat a pod. A na tvým vlastním svědomí je, jestli ji budeš veřejně používat, což by se samozřejmě nemělo!! ;) Každopádně si na tom můžeš odzkoušet všechny krásný funkce, který Traktor nabízí :)
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

Odpovědět