Zdravím,
Kontrolér DJ 2 IE od Reloopu vlastním možná už 4 roky a nikdy jsem s ním neměl žádný větší problém ( Těch menších pár bylo ;D ). Asi před rokem jsem na nějakou dobu přestal hrát a teď jsem se rozhodl k tomu vrátit.
Dříve jsem používal 32bit Windows 7 a jak už jsem říkal, s konektivitou kontroleru jsem neměl problémy. Teď ale používám Windows 8, a už jedu na 64bitech.
Po vložení starého instalačního disku jsem byl obeznámen s tím, že původní ovladače jsou určeny pouze pro 32bitové systémy a že si tedy musím stáhnout nové manuálně. Což jsem tedy také udělal. Zašel jsem na Reloop oficiální web a odtud stáhl nejnovější ovladače a už jsem se těšil, jak vše půjde naprosto v klidu. Jenže opak byl pravdou. Zkoušel jsem tedy všechny možné další ovladače, ale systém mi stále hlásí, že zařízení má problém s ovladači a že je třeba problém vyřešit instalací nových ovladačů.... Nacházím se tedy ve stádiu, kdy počítač o tom, že k němu nějaký kontroler je připojený ví, ale to je asi tak všechno. Ani VDJ ani Traktor absolutně nereagují a zvuková karta ( Integrovaná v kontroleru ) nepřehrává. ....... Připojuji obrázek upnutý na zippyshare.
http://www63.zippyshare.com/v/31778871/file.html
Budu moc rád za každou radu !
PS: Preferuji hraní ve VDJ, ale primární cíl je kontrolér vůbec přivést k životu, a to v jakémkoli programu...
Problém s Reloop Digital Jockey 2 Interface Edition
-
Re: Problém s Reloop Digital Jockey 2 Interface Edition
Čaw. Hele problém bude nejspíše vtěch oknech. Nejsem si jist, zda li jsou ovladače na tento kontroler pro 8. Tuším že ne, ale raději zkus prozkoumat Reloop forum
2x Reloop RMP 3 Alpha+2x Reloop RP 6000+Reloop RMX 40 DSP+Technics RP-DJ 1210+NI Traktor Scratch A6
Hardstyle/Hands Up!/Happy Hardcore
Hardstyle/Hands Up!/Happy Hardcore