Problém s Reloop Digital Jockey 2 Interface Edition

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Lobster582

Problém s Reloop Digital Jockey 2 Interface Edition

Příspěvek od Lobster582 »

Zdravím,
Kontrolér DJ 2 IE od Reloopu vlastním možná už 4 roky a nikdy jsem s ním neměl žádný větší problém ( Těch menších pár bylo ;D ). Asi před rokem jsem na nějakou dobu přestal hrát a teď jsem se rozhodl k tomu vrátit.
Dříve jsem používal 32bit Windows 7 a jak už jsem říkal, s konektivitou kontroleru jsem neměl problémy. Teď ale používám Windows 8, a už jedu na 64bitech.
Po vložení starého instalačního disku jsem byl obeznámen s tím, že původní ovladače jsou určeny pouze pro 32bitové systémy a že si tedy musím stáhnout nové manuálně. Což jsem tedy také udělal. Zašel jsem na Reloop oficiální web a odtud stáhl nejnovější ovladače a už jsem se těšil, jak vše půjde naprosto v klidu. Jenže opak byl pravdou. Zkoušel jsem tedy všechny možné další ovladače, ale systém mi stále hlásí, že zařízení má problém s ovladači a že je třeba problém vyřešit instalací nových ovladačů.... Nacházím se tedy ve stádiu, kdy počítač o tom, že k němu nějaký kontroler je připojený ví, ale to je asi tak všechno. Ani VDJ ani Traktor absolutně nereagují a zvuková karta ( Integrovaná v kontroleru ) nepřehrává. ....... Připojuji obrázek upnutý na zippyshare.

http://www63.zippyshare.com/v/31778871/file.html

Budu moc rád za každou radu !

PS: Preferuji hraní ve VDJ, ale primární cíl je kontrolér vůbec přivést k životu, a to v jakémkoli programu...

djtwister

Re: Problém s Reloop Digital Jockey 2 Interface Edition

Příspěvek od djtwister »

Čaw. Hele problém bude nejspíše vtěch oknech. Nejsem si jist, zda li jsou ovladače na tento kontroler pro 8. Tuším že ne, ale raději zkus prozkoumat Reloop forum :?
2x Reloop RMP 3 Alpha+2x Reloop RP 6000+Reloop RMX 40 DSP+Technics RP-DJ 1210+NI Traktor Scratch A6

Hardstyle/Hands Up!/Happy Hardcore

Odpovědět