Včera jsem si koupil Numark Mixtrack PRO, po připojení k počítači (Win 7 64bit) se na Numarku rozsvítí zelená play a po chvilce se rozsvití současně tlačítka na loop a play, cue, sync a stutter, v počítači naskočilo že zařízení je správně nainstalováno a připraveno k použití. Spustím Virtual Dj Home FREE (7.0.5b), poté by měli Numarku přestat svítit tlačitka a rozsvítit se ty namapovaná a aktvní to se ovšem nestane pořád svítí ty zmíněné a Numark nereaguje.
Zkoušel jsem připojit Numark na jiném pc (notebook) se stejnou verzí Virtual Dj a též s Win 7 64bit a zde se po nainstalování zařízení a spuštění Virtual DJ naskočí hláška že Virtual dj detekoval externí kontroler a numark funguje bez problémů.
Na svém PC jsem vyzkoušel vsechny USB zdířky a pořád se stejným výsledkem. Problém tedy bude v mém PC a nebo ve mě

Mám nainstalované i SERATO Dj intro (v1.0) které bylo přiloženo k Numarku a i zde Serato píše HARWARE Disconnected i když je Numark připojen.
Ještě jsem vyzkoušel v nastavení Virtual DJ změnit zvukovou kartu na kartu v Numarku a po připojení sluchátek do Numarku slyším normálně muziku, ale konzole stále nereaguje a pořád svítí zmíněná tlačítka.
Snad jsem problém popsal jasně a dokázal by mi někdo moc prosím poradit?
Předem strašně moc děkuji za rady.