Problém s Numark Mixtrack PRO a připojením k PC

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
tomassved

Problém s Numark Mixtrack PRO a připojením k PC

Příspěvek od tomassved »

Hezký den,

Včera jsem si koupil Numark Mixtrack PRO, po připojení k počítači (Win 7 64bit) se na Numarku rozsvítí zelená play a po chvilce se rozsvití současně tlačítka na loop a play, cue, sync a stutter, v počítači naskočilo že zařízení je správně nainstalováno a připraveno k použití. Spustím Virtual Dj Home FREE (7.0.5b), poté by měli Numarku přestat svítit tlačitka a rozsvítit se ty namapovaná a aktvní to se ovšem nestane pořád svítí ty zmíněné a Numark nereaguje.

Zkoušel jsem připojit Numark na jiném pc (notebook) se stejnou verzí Virtual Dj a též s Win 7 64bit a zde se po nainstalování zařízení a spuštění Virtual DJ naskočí hláška že Virtual dj detekoval externí kontroler a numark funguje bez problémů.

Na svém PC jsem vyzkoušel vsechny USB zdířky a pořád se stejným výsledkem. Problém tedy bude v mém PC a nebo ve mě :)

Mám nainstalované i SERATO Dj intro (v1.0) které bylo přiloženo k Numarku a i zde Serato píše HARWARE Disconnected i když je Numark připojen.

Ještě jsem vyzkoušel v nastavení Virtual DJ změnit zvukovou kartu na kartu v Numarku a po připojení sluchátek do Numarku slyším normálně muziku, ale konzole stále nereaguje a pořád svítí zmíněná tlačítka.

Snad jsem problém popsal jasně a dokázal by mi někdo moc prosím poradit?

Předem strašně moc děkuji za rady.

rcbandit

Re: Problém s Numark Mixtrack PRO a připojením k PC

Příspěvek od rcbandit »

Mas urcite nainstalovanou spravnou verzi Virtual DJ? Pokud vim,tak verzi co popisujes Virtual Dj Home FREE nepodporuje kontrolery. Pouze LE a PRO verze.
http://www.coupledjs.cz , Numark N4 , HP Compaq 6720s 4GB RAM

tomassved

Příspěvek od tomassved »

Děkuji za odpověď určitě mám správnou verzi. Protože jak jsem psal na druhém pc mám tu stejnou verzi a zde neni žádný problém Virtual Dj detekuje kontroler sice napise že nastavení bude bude trvat jen 10 minut a poté se vypne, ale přesto vše funguje bez problémů. Jen na mém Pc ne.

Zkoušel jsem i Serato které bylo priložené přímo k Numarku a Serato píše Hardware Disconnected i když je Numark připojen.

Opravdu nevím včem to může být.

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

skús ešte jednu vec. pripoj mixtrack a keď sa zapne/rozsvieti,klikni pravým tlačidlom myši na tento počítač ->možnosti/vlastnosti/properties, nájdi tam v tom okienku device manager/správca hardvéru -> tam si nájdi pripojený kontroller (asi to bude pod universal serial bus controllers) -> klikni pravým tlačidlom myši a daj odinštalovať ovládač. potom vytiahni z usb mixtrack,daj reštart a skús si na novo nahodiť ovládače,možno len nastala chyba pri inštalácii a win chce použiť nedoinštalovaný/chybný ovládač.
ps: mám xp-čko ale dúfam,že som všetko správne napísal,kde čo nájdeš :)

tomassved

Příspěvek od tomassved »

Ano je to spravně napsané a našel jsem hned strašně moc děkuji. Mixtrack pro se nenachází v universal serial bus controllers ale v řadiče zvuku, videa a her. Provedl jsem to přesně podle návodu. po znovu připojení vyskočí hláška že software ovladače zařízení je správne nainstalováno. Ale Sarato i Virtual Dj pořád ten Numark nenajdou.

mrhicash

Příspěvek od mrhicash »

mas to spravne nastevany v VDJ? Musis tam videt ten mixtrack + zaroven mit mapovaci file (videt tam ty instrukce)... Mam ho taky na W7 a zadny problem.

ale pokud pises, ze ti to na jnem kompu jde, tak asi vis jak to nastavit...zkus jine USB :)
Traktor scratch A6, 2* Technics SL-1210 MK2, Mixtrack pro, Behringer MS40, Axiom 61, Audio 2 DJ

tomassved

Příspěvek od tomassved »

Jo jo vše nastavený správně. Na dvou jiných Pc funguje bez problému, jen na mém stolním Pc ne. Jiné USB už jsem vyzkoušel dokonce všechny co na PC mám:D ale nefunguje. Používám ho zatím na Notebooku kde funguje. Sice provizorní řešení ale aspoň jde:)

Každopádně děkuji za jakoukoliv radu.

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

asi ti neostáva nič iné,len preinštalovať win. a možné je aj to,že ani po čistej inštalácii sa ti to nerozbehne (teoreticky môže byť zlá kompatibilita/nevie komunikovať mixtrack s tvojim pc). je to 50-50 za pokus nič nedáš,maximálne premrháš pár hodín inštaláciou a doladením systému. :)

tomassved

Příspěvek od tomassved »

No právě toho se bojím a moc se mi do toho nechce:D ale děkuju za radu:)

Odpovědět