problém s numark mix track pro

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
martynjazz
Příspěvky: 7
Registrován: 30 čer 2011 15:06

problém s numark mix track pro

Příspěvek od martynjazz » 23 led 2012 17:46

čau nemůžu správně nastavit sluchátka u mix track pro stále jsou hluchý, prosím o radu

Uživatelský avatar
gabriel30
Příspěvky: 46
Registrován: 18 srp 2011 21:37
Vybavení

Re: problém s numark mix track pro

Příspěvek od gabriel30 » 23 led 2012 21:30

Caf.
Takze, najprv treba napisat, ze cez co fungujes VDj alebo Traktor.
Ak VDj, tak postup je:
Config - Sound setup - Inputs:NONE - Outputs:HEADPHONES(Master:Left chan/Headphones:Right chan) - Sound card:NUMARK.
S traktorom ti nepomozem. Je tu na to vlakno. Takze HLADAT.
Pioneer DDJ-RZ,Rekordbox, MacBook Pro 15", Pioneer HDJ C70

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1080
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: problém s numark mix track pro

Příspěvek od stereoman » 24 led 2012 01:19

V traktoru taky vlezes do nastaveni. V Audio vyberes zvuvkovku, pak prejdes do output routing, kde das internal mode. Pak si nastavis, ktere vystupy budou master a ktere odposlech. Psano zhlavy...

martynjazz
Příspěvky: 7
Registrován: 30 čer 2011 15:06

Re: problém s numark mix track pro

Příspěvek od martynjazz » 24 led 2012 18:56

sorry, v traktoru, v output routing mám u output monitor i master v nabídce jen dvě označení zvukovky 1:mixtrack pro L
2:mixtrack pro R
chybí 3 a 4

Uživatelský avatar
gabriel30
Příspěvky: 46
Registrován: 18 srp 2011 21:37
Vybavení

Re: problém s numark mix track pro

Příspěvek od gabriel30 » 24 led 2012 23:15

Stereoman ti napisal jasne :" V Audio vyberes zvukovku....." Mas tam numark??? Alebo Asio? Musis mat Numark a potom ti naskoci 1,2,3,4.
Pioneer DDJ-RZ,Rekordbox, MacBook Pro 15", Pioneer HDJ C70

martynjazz
Příspěvky: 7
Registrován: 30 čer 2011 15:06

Re: problém s numark mix track pro

Příspěvek od martynjazz » 25 led 2012 15:55

v audiu mám samozřejmě nastaven mixtrack pro, proto se v output monitor a master ukazuje mixtrack pro L,P ale jsou tam jen dva, pokud je nastavim u monitoru, stále hraje master

Nejde o nějaké nastavení samotné zvukovky mixtracku ?

rcbandit
Příspěvky: 46
Registrován: 01 zář 2011 12:27

Re: problém s numark mix track pro

Příspěvek od rcbandit » 25 led 2012 23:30

Jed pres ASIO. Taky me to blblo pres mixtrack. V ASIO menu dole na panelu zelena ikonka ASIO nastav vystupni zvukovku Mixtrack Pro. Potom v nastaveni Traktoru ti pribude zvuk 1,2,3,4
http://www.coupledjs.cz , Numark N4 , HP Compaq 6720s 4GB RAM

martynjazz
Příspěvky: 7
Registrován: 30 čer 2011 15:06

Re: problém s numark mix track pro

Příspěvek od martynjazz » 26 led 2012 17:59

tak jsem úspěšně vše zprovoznil děkuju všem :)

Odpovědět