Problem s mikrofonom pri kontroleri

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
mail0
Příspěvky: 20
Registrován: 11 říj 2010 00:20

Problem s mikrofonom pri kontroleri

Příspěvek od mail0 » 22 lis 2011 16:47

Nazdar,

Mám otázku. Fungujem s Reloop digital Jockey 2 interface (so vstavanou zvukovkou) + macbook pro + Native instrument audio 2 DJ (externá zvukovka).

Obchádzam zvukovku v reloope, lebo mi prišla dosť slabá. Nová externá zvukovečka od NI je super....ale objavil som problém a to pri zapojení mikrofónu do reloopa. Jednoducho mikrofon takto nefunguje.

Stretli ste sa s tým nieko? Ako ste to riešili? Pripomínam, že predtým keď som mic rovno zapojil do reloopa a využíval jeho zvukovku to šlo bez problémov...
Pio.DDJ S1 + MacBook Pro + Pio.HDJ 500 + Shure SM58

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Problem s mikrofonom pri kontroleri

Příspěvek od crewy » 22 lis 2011 17:11

to je prave ze nevyuzivas ted jeho zvukovku ale audio 2dj a ta nema vstupy

mail0
Příspěvky: 20
Registrován: 11 říj 2010 00:20

Re: Problem s mikrofonom pri kontroleri

Příspěvek od mail0 » 22 lis 2011 17:13

crewy píše:to je prave ze nevyuzivas ted jeho zvukovku ale audio 2dj a ta nema vstupy
hej nad tym som tiez premyslal...teda je to uplne stratene???
Pio.DDJ S1 + MacBook Pro + Pio.HDJ 500 + Shure SM58

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Problem s mikrofonom pri kontroleri

Příspěvek od Azu » 22 lis 2011 17:23

Použij ASIO4ALL , kterým spojíš ty zvukovky jakoby do jedné a tu navolíš v Traktoru, protože traktor je debil co neumí fachat s více jak jednu zvukovkou :(
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

mail0
Příspěvky: 20
Registrován: 11 říj 2010 00:20

Re: Problem s mikrofonom pri kontroleri

Příspěvek od mail0 » 01 pro 2011 21:22

Azu píše:Použij ASIO4ALL , kterým spojíš ty zvukovky jakoby do jedné a tu navolíš v Traktoru, protože traktor je debil co neumí fachat s více jak jednu zvukovkou :(
vedel by si mi prosim dat presnejsí postup? lebo sa mi to nepodarilo...
Pio.DDJ S1 + MacBook Pro + Pio.HDJ 500 + Shure SM58

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Problem s mikrofonom pri kontroleri

Příspěvek od Azu » 01 pro 2011 23:53

Nainstaluješ ASIO4ALL a to je vše. V Traktoru pak jako zvukovku zvolíš ASIO4ALL a pokud je zvolena tak v pravo u hodin na liště se zobrazí tuším modrá ikona kde po kliknutí se spustí nastavení ASIO4ALL, kde jen zaškrtneš které zvukovky chceš používat. V Traktoru pak nastavíš vstupy a výstupy.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Odpovědět