Problem s instalaci Traktor S2
Problem s instalaci Traktor S2
Zdavim vas kolegove...koupil jsem Traktor S2 a mam problem s instalaci resp. se zvukovkou. V nabitce Audio setup se mi nezobrazi moznost vybrat Traktor kontrol S2 mam na vyber jen z Traktor audio 10,6,Z1 nebo zvukovku z PC. Kdyz chci nainstalovat ovladac zvlast, tak se mi zobrazi chyb.hlaseni: Could not acces network location/native instrumens/installer log . Uz si s tim nevim rady. Zkousel jsem instalaci v dalsich 2 starsich PC a bez problemu i s Win 8 jen u meho PC to nejde. Mam nove Lenovo 4GB RAM, Intel Pentium CPU 2020 2,4GHz Win 8. Moc diky z kazdou radu...
Re: Problem s instalaci Traktor S2
zkus stáhnout nový ovladače z NI stránek, ne z CD
Zkousel jsem obe dostupne verze a porad stejny problem... Uz nevim co s tim... Za dobrou radu platim zlatem 

dobrá rada - smazat veškeré věci od NI co máš v PC a kompletně to nainstalovat do uplně jiné složky než jsi to kdy měl 

Preinstalace probehla uz nekolikrat... Napada jeste neco nekoho?
Dekuji!

třeba zapoměli dát zvukovku do kontroleru 

Panove opravdu tady neni nikdo kdo by poradil? Klidne prijedu a zaplatim! Potrebuji to nejak rozbehnout 

Jednoduché - Vše odinstaluj a vše znova nainstaluj jako Administrator (pravým tl. myší na setup.exe a zvolit ,,Spustit jako správce´´ . Tohle dělá hodně softu.
DENON DN-x1600,2xPIONEER CDJ-2000,DENON DNHP1000,EDIROL V-800
Taky to dělá chybějící klíč v registru windows.Stačí kontaktovat NI pošlou ti soubor (klíč)
shell_folders_appdata_win7_and_vista_us.reg
shell_folders_appdata_win7_and_vista_us.reg
DENON DN-x1600,2xPIONEER CDJ-2000,DENON DNHP1000,EDIROL V-800
Díky Wojcek za odpověď - snad mu tohle helpne 

V utery jsem kontaktoval NI a jeste zadna odpoved...Nevite kolik dni maji na odpoved? Mate s tim nekdo zkusenost?