Problem s instalaci Traktor S2

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Lukier
Příspěvky: 5
Registrován: 16 říj 2013 20:37

Problem s instalaci Traktor S2

Příspěvek od Lukier » 16 říj 2013 21:02

Zdavim vas kolegove...koupil jsem Traktor S2 a mam problem s instalaci resp. se zvukovkou. V nabitce Audio setup se mi nezobrazi moznost vybrat Traktor kontrol S2 mam na vyber jen z Traktor audio 10,6,Z1 nebo zvukovku z PC. Kdyz chci nainstalovat ovladac zvlast, tak se mi zobrazi chyb.hlaseni: Could not acces network location/native instrumens/installer log . Uz si s tim nevim rady. Zkousel jsem instalaci v dalsich 2 starsich PC a bez problemu i s Win 8 jen u meho PC to nejde. Mam nove Lenovo 4GB RAM, Intel Pentium CPU 2020 2,4GHz Win 8. Moc diky z kazdou radu...

Eaon
Příspěvky: 29
Registrován: 15 čer 2012 22:17

Re: Problem s instalaci Traktor S2

Příspěvek od Eaon » 16 říj 2013 21:33

zkus stáhnout nový ovladače z NI stránek, ne z CD

Lukier
Příspěvky: 5
Registrován: 16 říj 2013 20:37

Re: Problem s instalaci Traktor S2

Příspěvek od Lukier » 16 říj 2013 22:03

Zkousel jsem obe dostupne verze a porad stejny problem... Uz nevim co s tim... Za dobrou radu platim zlatem :D

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 14:57

Re: Problem s instalaci Traktor S2

Příspěvek od konszpic » 17 říj 2013 00:50

dobrá rada - smazat veškeré věci od NI co máš v PC a kompletně to nainstalovat do uplně jiné složky než jsi to kdy měl :)

Lukier
Příspěvky: 5
Registrován: 16 říj 2013 20:37

Re: Problem s instalaci Traktor S2

Příspěvek od Lukier » 17 říj 2013 13:37

Preinstalace probehla uz nekolikrat... Napada jeste neco nekoho? :D Dekuji!

Eaon
Příspěvky: 29
Registrován: 15 čer 2012 22:17

Re: Problem s instalaci Traktor S2

Příspěvek od Eaon » 17 říj 2013 14:27

třeba zapoměli dát zvukovku do kontroleru :-D

Lukier
Příspěvky: 5
Registrován: 16 říj 2013 20:37

Re: Problem s instalaci Traktor S2

Příspěvek od Lukier » 19 říj 2013 18:12

Panove opravdu tady neni nikdo kdo by poradil? Klidne prijedu a zaplatim! Potrebuji to nejak rozbehnout :(

Uživatelský avatar
DJWojcek
Příspěvky: 84
Registrován: 07 lis 2012 22:37

Re: Problem s instalaci Traktor S2

Příspěvek od DJWojcek » 19 říj 2013 22:59

Jednoduché - Vše odinstaluj a vše znova nainstaluj jako Administrator (pravým tl. myší na setup.exe a zvolit ,,Spustit jako správce´´ . Tohle dělá hodně softu.
DENON DN-x1600,2xPIONEER CDJ-2000,DENON DNHP1000,EDIROL V-800

Uživatelský avatar
DJWojcek
Příspěvky: 84
Registrován: 07 lis 2012 22:37

Re: Problem s instalaci Traktor S2

Příspěvek od DJWojcek » 19 říj 2013 23:19

Taky to dělá chybějící klíč v registru windows.Stačí kontaktovat NI pošlou ti soubor (klíč)

shell_folders_appdata_win7_and_vista_us.reg
DENON DN-x1600,2xPIONEER CDJ-2000,DENON DNHP1000,EDIROL V-800

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 14:57

Re: Problem s instalaci Traktor S2

Příspěvek od konszpic » 20 říj 2013 13:43

Díky Wojcek za odpověď - snad mu tohle helpne :)

Lukier
Příspěvky: 5
Registrován: 16 říj 2013 20:37

Re: Problem s instalaci Traktor S2

Příspěvek od Lukier » 25 říj 2013 09:20

V utery jsem kontaktoval NI a jeste zadna odpoved...Nevite kolik dni maji na odpoved? Mate s tim nekdo zkusenost?

Odpovědět