problem s Instalaci Reloop Spinu 2!

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Merbaucz

problem s Instalaci Reloop Spinu 2!

Příspěvek od Merbaucz »

Ahoj koupil jsem si reloop spin2! nainstaloval jsem ten softver všechno v pohodě pak jsem začal instalovat ASIO Drivery a když se to začne instalovat tak mi to ukazuje at zapojim zvukovku do PC přes USB tak jsem to zapojil ale nic to nedela nainstalujou se ovladače v pC ale nak se mi to nespojuje chvili čekam a pak to pokaždy na piše tuhle chybu- Unfortunately the installation failed.
(Error: Timeout - 0x0005) instaloval jsem to poprvi na sedmičky 64bit a stahoval jsem si ty drivery s Reloop stranky a udelalo mi to tuhle chybu pak jsem preinstaloval na Visty na 32bit a dela mi to uplne tu samou chybu přitou ta zvukovka svítí už si nevim rady neporadil by ste mi nikdo prosim? :(

Avender

Re: problem s Instalaci Reloop Spinu 2!

Příspěvek od Avender »

Na XP-cku by si to mal rozbehat vpohode. Na Viste zrejme vobec a na 7 mozno, ale skor na 32bit.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

Merbaucz

Příspěvek od Merbaucz »

Ale ja jsem měl v planu to PC používat i na ostatni věco s XPčkama nevim jestli se budu vubec chytat :( na ruzny programy a tak rozumiš mi? přeci jen jsou Xpčka už hodně zastarala nebo ne? :(

Avender

Příspěvek od Avender »

Su zastarale, ale najspolahlivejsie a najkompatibilnejsie. Da sa v nich lahko orientovat... a prisposobovat system podla potrieb (pokial vies ako nato). Co sa tyka programov, toho sa neboj - na XP sa mi podarilo rozbehat 95%, zatial co na Viste a 7micke iba 50% z toho co na XP. A pokial nerozbehnes, tak urcite najdes nejaky iny/ podobny soft, ktory pofrci... no zalezi natom jake programy vlastne myslis....

Merbaucz

Příspěvek od Merbaucz »

Tak to je dobry no, no programy jsem měl na mysli ty uživatelský internet a podobně občas naka starší hra nic víc, pro to jsem se radši ptal abych si to nepredelal kvuli tomu reloopu a pak bych na tom Kompu nic jiniho nedelal :D, ja tedy doufam ze mi ta zvukarna nejde jenom kvuli tomudle protože jestli si nainstaluju XPčka a pořad to nepujde tak budu docela dost sklamanej.:(

Avender

Příspěvek od Avender »

Podla toho co pises, je prave to XP najvhodnejsie. A to netvrdim len tak - opravoval som uz mnoho PC. Prevazne zamnou chodia taky co maju Vistu alebo 7 - ze to a to im nejde atd. Ked im tam supnem XP, tak su vysmiaty....

Merbaucz

Příspěvek od Merbaucz »

Tak super tenhle tejden zkusim nekde pořesit XPčka a putim se do toho :P

Merbaucz

Příspěvek od Merbaucz »

Tak jsem si nainstaloval XPčka a pořad ta sama chyba tak jsem se bavil s obchodníkem a budu to reklamovat :sad2:

Odpovědět