Problém mezi pc a konzolí
Problém mezi pc a konzolí
Čau navracím se k problému který se řešil zde: ./dvs-midi-kontrolery/zvukovky-v-konzolich-apod-t8216.html
Asi jistě vím ,že problém není v zemní smyčce jako jsme k tomu došli minule. Jelikož mi to vrčení dělá i když nepřipojím pc k zásuvce. Hraji přes usb na konzoli Reloop digital jockey IE 2 a notebook: Packard Bell s procesorem od AMD. Když konzoli ale přepojím na jiný notebook v tomto připadě to bylo HP 620. Tak to šlapalo bez problému. Takže bych problém viděl někde v mém pc ( v ovladačích apod.,.... muže být problém i v hardware ?) Další záhada promě je ,že doma my to všechno funguje jak mám nic nevrčí. Ale všude jinde ano.
Vrčení je takové ,že cca 3 minuty to jede v pohodě. Poté začnout vrčet dalo byse říct při nizkých frekvencích (bas) v této chvíli pokud vypnu master na konzoli tak nic slyšet nejde ale po chvíli to přejde do sekavého pískotu a ten už jede pořád dokud nevypnu zesilovač.
Snad jsem svůj problém popsal dost jasně A prosím o radu už sem si poradil s leččíms ale todle je promě obrovská záhada
Asi jistě vím ,že problém není v zemní smyčce jako jsme k tomu došli minule. Jelikož mi to vrčení dělá i když nepřipojím pc k zásuvce. Hraji přes usb na konzoli Reloop digital jockey IE 2 a notebook: Packard Bell s procesorem od AMD. Když konzoli ale přepojím na jiný notebook v tomto připadě to bylo HP 620. Tak to šlapalo bez problému. Takže bych problém viděl někde v mém pc ( v ovladačích apod.,.... muže být problém i v hardware ?) Další záhada promě je ,že doma my to všechno funguje jak mám nic nevrčí. Ale všude jinde ano.
Vrčení je takové ,že cca 3 minuty to jede v pohodě. Poté začnout vrčet dalo byse říct při nizkých frekvencích (bas) v této chvíli pokud vypnu master na konzoli tak nic slyšet nejde ale po chvíli to přejde do sekavého pískotu a ten už jede pořád dokud nevypnu zesilovač.
Snad jsem svůj problém popsal dost jasně A prosím o radu už sem si poradil s leččíms ale todle je promě obrovská záhada
Traktor Kontrol S2 and Reloop Rh-10
Re: Problém mezi pc a konzolí
Pozor na to!!!Vypadá to na nesprávné napětí tvých USBček v Notebook (hardware chyba) ale často něco podobného způsobuje špatné nastavení odezvy ms.Digital jokey myslím obsahuje ASIO a v kombinaci s šíleným procesorem AMD se ani tak není čemu divit...Zvyš odezvu ASIO,Pokus se aby ve windows neběželo nic jiného jen soft DJ,Doporučuji ale kontrolu HW notebooku.
DENON DN-x1600,2xPIONEER CDJ-2000,DENON DNHP1000,EDIROL V-800
Jojo taky sem někde našel ,že to muže být AMD procesorem. Ale mě je prostě záhadou proč mi to doma nic nedělá ale jinde ano. Každopádně skusím to asio.
Tak asio je vyzkoušeno dal jsem ho na max odezvu 40 ms a stále to dělá.
Hlavně zkus jinej software!!!!Traktor PRO!!!Virtual bordel je easy pro děti s myší....Popřípadě se podívej ve windows jestli nemáš nastavenou usporu napětí do USB
Taky mi to dělalo/dělá.. teď nemám u sebe midičko ale koupil sem si aktivní USB hub tak uvidím jestli se tím něco vyřeší.. když tak dám vědět.
Je to problém Severního? (prostě toho kde je USB controler) můstku u AMD...
no moc to nechápu, dělá to na všech na usbCrissC píše:Je to problém Severního? (prostě toho kde je USB controler) můstku u AMD...
Softem nevím jestli to bude stačí pustit pak písničku i ve windows media playeru a taky to začně brnět. A tu usporu zjistím kde ? (mám win 7)DJWojcek píše:Hlavně zkus jinej software!!!!Traktor PRO!!!Virtual bordel je easy pro děti s myší....Popřípadě se podívej ve windows jestli nemáš nastavenou usporu napětí do USB
Ve windows 7 si vytvoř profil (napájení) ve kterém nastav - žádné spořiče,aktivní chlazení,procesor 0 - 100 procent,a rozšířených vlastnostech profilu dát zakázat možnost systému vypínat USB(napájení).Pro DJ je dobré používat jednu aplikaci/jedno pc..
Udělal sem to tak jak si říkal ale pořád to blbne.DJWojcek píše:Ve windows 7 si vytvoř profil (napájení) ve kterém nastav - žádné spořiče,aktivní chlazení,procesor 0 - 100 procent,a rozšířených vlastnostech profilu dát zakázat možnost systému vypínat USB(napájení).Pro DJ je dobré používat jednu aplikaci/jedno pc..
Na stránkách výrobce se uvádí toto....
Minimální systémové požadavky PC:
Windows XP (SP3), Win7 (32/64-bit)
alespoň Pentium IV / Intel Core Duo, 1,4 GHz (nedoporučujeme AMD procesory!)
Alespoň 1 GB RAM
CD-ROM/DVD
Poslední věc co mě napadá je proč na tom notebooku ždíměš Win7?Xpčka jsou sice dávno za zenitem ale možná by to mohlo chodit....To praskání způsobuje prostě komunikace mezi sběrnicí a reloopem.
Minimální systémové požadavky PC:
Windows XP (SP3), Win7 (32/64-bit)
alespoň Pentium IV / Intel Core Duo, 1,4 GHz (nedoporučujeme AMD procesory!)
Alespoň 1 GB RAM
CD-ROM/DVD
Poslední věc co mě napadá je proč na tom notebooku ždíměš Win7?Xpčka jsou sice dávno za zenitem ale možná by to mohlo chodit....To praskání způsobuje prostě komunikace mezi sběrnicí a reloopem.
Zdravím všechny a tímto prosím i o radu....Prolezl jsem toto forum si myslím celé a radu jsem nedostal.....
Vlastním kontroler Denon mc6000mk2 a když vše zapojím tak to minimálně chrčí v aktivních bedinkách Alesis Elevate 5 což o to chrčí jen když odpojím napajení od notebooku (opak co se řeší tady)spíš mi vadí když nahrávám setík a po cca pul hod. Se začne skreslovat zvuk bručet, chrčet a buh vi co wsechno dělá to cca minutku a pak opět vše OK....Skoušel jsem kuťit do te latence buferu zvýšil sem a prodloužil jsem to na 1 hod. Pak opět začne chrčet minutku nic méně na nahrávání se vykašlu ,tu latenci nechám stejnou pustím znova bez nahravani a NTB spadne a restartuje se nevíte co sťím možna blbá otazka nepomohl by tomu di box? Už si nevim rady a za každou radu bych byl vděčny
Vlastním kontroler Denon mc6000mk2 a když vše zapojím tak to minimálně chrčí v aktivních bedinkách Alesis Elevate 5 což o to chrčí jen když odpojím napajení od notebooku (opak co se řeší tady)spíš mi vadí když nahrávám setík a po cca pul hod. Se začne skreslovat zvuk bručet, chrčet a buh vi co wsechno dělá to cca minutku a pak opět vše OK....Skoušel jsem kuťit do te latence buferu zvýšil sem a prodloužil jsem to na 1 hod. Pak opět začne chrčet minutku nic méně na nahrávání se vykašlu ,tu latenci nechám stejnou pustím znova bez nahravani a NTB spadne a restartuje se nevíte co sťím možna blbá otazka nepomohl by tomu di box? Už si nevim rady a za každou radu bych byl vděčny
Jinak mam procesor intel i5 vyšší než je minimum na požadavky sw-serato
Zdarec borci,mám dotaz ,mam kontroler Denon mc6000mk2 ,PC HP PAVILLION I5 win 10 a vdj PRO,vse fungovalo spravne asi rok,ale ted na poslednich dvou akci my to zacalo blbnout a to tak ze asi po hodine a pul az dve hodiny (nevim presne) me zacne chrcet zvuk (tak jak kdyby byli propichli repraky) kdyz restartuju vdj,tak to prestane a za tu hodku a pul nebo co to zacne znovu,kdyz jsem to zkousel doma tak jsem to mel pusteny asi pet hodin a nic. Jinak poprve mi to udelalo ma mem aparatu (vse moje) a podruhe v klubu kde jsem mel jen PC a kontroler,nemate nekdo zkusenosti s podobnym problemem? Predem dik za pomoc.