problem jmenem numark total control
problem jmenem numark total control
zdravim vse..mam problem ktery mi nejde do hlavy.kdyz zapojim numark total control do kmpu(fujitsu siemens-1024mb-vista)dal do pocitace zapojim externi zvukovou kartu(behringer fca202) a spustim program numark cue 5,tak mi sice vsechno najede ale nejdou mi spustit tracky..:/ale kdyz to prepojim na normalni zvukovku v kompu(BEZ SLUCHATEK) TAK MI VSECHNO SLAPE!NEVIM CO S TIM .BUDU VDECNEJ ZA KAZDOU RADU..THANX
Re: problem jmenem numark total control
Mas vse spravne nastaveno? V jinych programech ti ta zvukovka funguje?
mě dělá maya44usb trošku bordel při zapojování po zkoušení jsem zjistil že musím nejdřív zapojit numarka a posléze (asi za 5 vteřin) můžu zapojit teprve zvukovku.. jinak mi CUE LE nenajde kontroler tímpádem se nezpustí.. je to sice blbost ale možná to pomůže....
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
jo tak uz sem todal dohromady..ALE kdyz zapojim sluchatka tak mi z z nich jede jenom ten zvuk co do beden nic vic..je naka moznost aby mi jela kazda strana zvlast,?,?
To ty sluchátka nesmíš strkat do té zvukovky do otvoru pro sluchátka, ty tam slouží pro monitoring, ale musíš je zpoajit přes redukci do některého z výstupů na kartě a v programu nastavit který výstup bude na kartě master a který bude sluchátka
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Tak jak píše azu potřebuješ redukci ( 2xcinch 1x samice jack) a nebo si můžeš nastavit jednu zvukovku pouze na výstup (třeba mayau) a integrovanou zvukovku v kompu na odposlech..
JOJO.TOHLE UZ SEM VSECHNO ZKOUSEL..ALE NIC MOC..FURT MI JDE DO
SLUCHATEK TO CO DO BEDEN..UZ SEM Z TOHO ZOUFALEJ.jestli nekoho neco napadne tak pleas napiste..koyee
SLUCHATEK TO CO DO BEDEN..UZ SEM Z TOHO ZOUFALEJ.jestli nekoho neco napadne tak pleas napiste..koyee
teď mě ještě napadla jedna věc.. uprostřed mixážního pultu máš poťáky na nastovaní nejhornější je tuším master volume prostřední ti reguluje jestli ti má jít do sluchátek jeden kanál nebo oba (tady si myslím že bude problém takže zkus tento poťák otočit na max doleva) a 3. je na regulaci hlasitosti sluchátek.. (nebo jsou ty dva poslední prohozené teď z hlavy nevím) a pak je jsou ještě v krajních rozích tlačítka na přepínání odposlechu z jednoho kanálu na druhý..(když zmáčkneš čudl na pravé straně tak ti hraje ve sluchátkách to co jede v pravé straně přehrávače to samé u levé) dej vědět jestli to pomohlo..