Prepojenie CDJ 200 a Traktor
Prepojenie CDJ 200 a Traktor
Zdravim, chcel by som sa spytať či sa daju prepojiť CDJ 200 s traktorom cez timecode CD, alebo by ste mi mohli poradiť nejaký CDplayer v tejto cenovej hladine. Dakujem
Re: Prepojenie CDJ 200 a Traktor
prepojit sa daju ale ja by som radsej zobral denon dn-s1200 a tam nepotrebujem timecode
a ten denon sa prepojuje s pc a traktorom cez midi? ja by som radšej išiel do toho pajaca, tie timecode sa daju napaliť, a zvukovku ešte dokupim, chcem to na domace použitie
buď si kúpiš pio ale vtedy ak chceš prepojiť s traktorom tak potrebuješ NI zvukovku,alebo si kúpiš tie spomínané denony a prepojíš si to cez midi a použiješ vstavanú zvukovku v denonoch. ja by som na tvojom mieste išiel asi po denonoch alebo pio cdj 350/400,resp. keď s NI zvukovkou, mali by ti stačiť aj klasické 100ky.dodik píše:a ten denon sa prepojuje s pc a traktorom cez midi? ja by som radšej išiel do toho pajaca, tie timecode sa daju napaliť, a zvukovku ešte dokupim, chcem to na domace použitie
350/400 su už mimo môj rozpočet, 200ky sa daju zohnať do 250€+zvukovka NI Traktor Audio 2 100€.
Tie denony su už drahše, a nechapem ako ich pripojim k notebooku, kazdy zvlast pomocou USB?
Tie denony su už drahše, a nechapem ako ich pripojim k notebooku, kazdy zvlast pomocou USB?
lenže s audio 2 dj neprepojíš tie 200ky s traktorom. na to potrebuješ aspoň tú audio6 .dodik píše:350/400 su už mimo môj rozpočet, 200ky sa daju zohnať do 250€+zvukovka NI Traktor Audio 2 100€.
vlastne ano, ale videl som to aj s ESI Maya, co nieje tiež najdrahšia karta
na propojeni traktoru a cd playeru potrebujes traktor scratch certifikovany mix, nebo zvukovku. dal potrebujes soft a to bud traktor scratch, nebo traktor scratch duo - oba programy ve verzi bud 1 nebo ted v novejsi 2kove verzi..
spekulace jako koupim jakoukoliv zvukovku co ma 2x stereo vstup a 2x stereo vystup,, zapojim do pc/notebooku, a hraju je blbost jak noha..
maya ti nebude fungovat.. nejlepsi je koupit cely balik traktor scratch a nebudes muset nic vic resit.. dokonce mam pocit, ze tady nekdo zvazuje prodej traktoru scratch..
jakoukoliv zvukovku ti vezme jen vitrual dj a tusim i mixvibes..
spekulace jako koupim jakoukoliv zvukovku co ma 2x stereo vstup a 2x stereo vystup,, zapojim do pc/notebooku, a hraju je blbost jak noha..
maya ti nebude fungovat.. nejlepsi je koupit cely balik traktor scratch a nebudes muset nic vic resit.. dokonce mam pocit, ze tady nekdo zvazuje prodej traktoru scratch..
jakoukoliv zvukovku ti vezme jen vitrual dj a tusim i mixvibes..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25