Překročení šířky pásma řadiče USB

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Manhunt

Překročení šířky pásma řadiče USB

Příspěvek od Manhunt »

Průser. Dneska se rozhodnu vyzkoušet nový kontroler a když zapojím zároveň zvukovku a kontroler do notesu, tak mi vyskočí hláška o překročení šířky pásma řadiče USB. Mám tady dvě díry na USBčko, takže to nemám ani kam jinam přepojit. Jak to mám řešit ?)

Zvukovka - Focusrite Saffire 6 USB
Kontroler - Pioneer DDJ-T1

Notebook Lenovo
AMD Athlon Dual Core 2.20 GHz
2 GB Ram
Windows 7

Manhunt

Re: Překročení šířky pásma řadiče USB

Příspěvek od Manhunt »

atlon píše:nechapem naco zapajas aj zvukovku , ked PIO ju ma v sebe
Vamos, jsem idiot )) Ani jsem si to neuvědomil z přepracovanosti.. Ale celkově by mě zajímalo, jak se to dá/nedá vyřešit.

atlon

Příspěvek od atlon »

nemyslim si ze by sa to dalo, dokonca dost o tom pochybujem a je to proti logike :wink: aj tak v traktore co je k pio, ak dobre viem aj tak vies navolit len jednu zvukovku. takze ta dalsia je tam zbytocna a nehovorim este o notebookovej , ak mas :wink: takze ja si myslim ze sa to neda, ale ...

BlueFox

Příspěvek od BlueFox »

Zjevně je to jen jeden řadič s dvouportovym hubem na výstupu. Takže to neobslouží datový tok pro obě zařízení. Prostě myš + zkukovka ještě pojede, flashdisk taky, ale dvě zařízení, snažící se o real-time už holt ne.

Řeší to přídavná karta s USB řadičem. Do pcimcia nebo express slotu.

Manhunt

Příspěvek od Manhunt »

atlon píše:nemyslim si ze by sa to dalo, dokonca dost o tom pochybujem a je to proti logike :wink: aj tak v traktore co je k pio, ak dobre viem aj tak vies navolit len jednu zvukovku. takze ta dalsia je tam zbytocna a nehovorim este o notebookovej , ak mas :wink: takze ja si myslim ze sa to neda, ale ...
Ano, se zvukovkou to je jasná věc - neuvědomil jsem si to. Mě zajímalo jen jak je to s tím USBčkem.
BlueFox píše:Zjevně je to jen jeden řadič s dvouportovym hubem na výstupu. Takže to neobslouží datový tok pro obě zařízení. Prostě myš + zkukovka ještě pojede, flashdisk taky, ale dvě zařízení, snažící se o real-time už holt ne.

Řeší to přídavná karta s USB řadičem. Do pcimcia nebo express slotu.
Díky, tohle mě zajímalo. Pochopil jsem, že to nepude, tyhle dvě zařízená, když jen Saffire brala cca 73%. Přídavní karta s USB řadičem hmm.. To mě nenapadlo. Díky

Odpovědět