Potřebuji radu Virtual DJ

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
stew
Příspěvky: 2
Registrován: 09 čer 2009 09:27

Potřebuji radu Virtual DJ

Příspěvek od stew » 09 čer 2009 09:59

Ahojda potřebuju radu všimnul sem si že ve virtualu je nastavení na tři šavle.Tak se chci zeptat jak to vlastně Funguje? a jestly nevý někdo jak to nastavyt na zvukovku MAYA44 usb
Díky moc

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Potřebuji radu Virtual DJ

Příspěvek od Azu » 09 čer 2009 10:14

Pokud by sis dokázal přeložit tak jednoduché slovíčko "Samples", tak by si věděl jak a k čemu to funguje.
Na třetí výstup na tu šavli ti jdou zvuky ze sampleru. Vzhledem k tomu, že Maya44 má jen dva stereo výstupy, tak tam to těžko nastavíš, na to potřebuješ mít na kartě 3x stereo výstup
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Potřebuji radu Virtual DJ

Příspěvek od hoolifan » 09 čer 2009 15:43

nebo můžeš nakombinovat 2 zvukové karty.. třeba mayau a interní v notebooku/pc
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

stew
Příspěvky: 2
Registrován: 09 čer 2009 09:27

Re: Potřebuji radu Virtual DJ

Příspěvek od stew » 09 čer 2009 21:53

hoolifan píše:nebo můžeš nakombinovat 2 zvukové karty.. třeba mayau a interní v notebooku/pc

To bich rad ale komp mi to nechce vzít teda spíš nevím jak to přesně nastavyt

ToLa
Příspěvky: 701
Registrován: 09 kvě 2007 15:44

Re: Potřebuji radu Virtual DJ

Příspěvek od ToLa » 09 čer 2009 21:57

stew píše:
hoolifan píše:nebo můžeš nakombinovat 2 zvukové karty.. třeba mayau a interní v notebooku/pc

To bich rad ale komp mi to nechce vzít teda spíš nevím jak to přesně nastavyt
Já být tebou, tak se radši věnuju ještě nejaký ten pátek češtine a DJing nechám na dobu, až budeš aspoň na úrovni 5té třídy :wink: :mrgreen:

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Potřebuji radu Virtual DJ

Příspěvek od hoolifan » 10 čer 2009 13:03

čeština by se hodila ale od toho tady nejsem..
takže:
ve vdjji si klikneš na config
vybereš záložku sound setup
imputs necháš none
outputs si nastavíš obrázek tříkanálového mixu
a soundcard si nastavíš na asio (to ti udělá ze 2 zvukovek jednu)
pak už si klikneš na asio config a tam si nastavíš zbytek (bohužel už sem mayau prodal tak nevím přesně jak co naklikat aby to fungovalo ale určitě to fungovat bude :wink2: )
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Odpovědět