Ahojda potřebuju radu všimnul sem si že ve virtualu je nastavení na tři šavle.Tak se chci zeptat jak to vlastně Funguje? a jestly nevý někdo jak to nastavyt na zvukovku MAYA44 usb
Díky moc
Potřebuji radu Virtual DJ
Re: Potřebuji radu Virtual DJ
Pokud by sis dokázal přeložit tak jednoduché slovíčko "Samples", tak by si věděl jak a k čemu to funguje.
Na třetí výstup na tu šavli ti jdou zvuky ze sampleru. Vzhledem k tomu, že Maya44 má jen dva stereo výstupy, tak tam to těžko nastavíš, na to potřebuješ mít na kartě 3x stereo výstup
Na třetí výstup na tu šavli ti jdou zvuky ze sampleru. Vzhledem k tomu, že Maya44 má jen dva stereo výstupy, tak tam to těžko nastavíš, na to potřebuješ mít na kartě 3x stereo výstup
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
nebo můžeš nakombinovat 2 zvukové karty.. třeba mayau a interní v notebooku/pc
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
hoolifan píše:nebo můžeš nakombinovat 2 zvukové karty.. třeba mayau a interní v notebooku/pc
To bich rad ale komp mi to nechce vzít teda spíš nevím jak to přesně nastavyt
Já být tebou, tak se radši věnuju ještě nejaký ten pátek češtine a DJing nechám na dobu, až budeš aspoň na úrovni 5té třídystew píše:hoolifan píše:nebo můžeš nakombinovat 2 zvukové karty.. třeba mayau a interní v notebooku/pc
To bich rad ale komp mi to nechce vzít teda spíš nevím jak to přesně nastavyt

čeština by se hodila ale od toho tady nejsem..
takže:
ve vdjji si klikneš na config
vybereš záložku sound setup
imputs necháš none
outputs si nastavíš obrázek tříkanálového mixu
a soundcard si nastavíš na asio (to ti udělá ze 2 zvukovek jednu)
pak už si klikneš na asio config a tam si nastavíš zbytek (bohužel už sem mayau prodal tak nevím přesně jak co naklikat aby to fungovalo ale určitě to fungovat bude :wink2: )
takže:
ve vdjji si klikneš na config
vybereš záložku sound setup
imputs necháš none
outputs si nastavíš obrázek tříkanálového mixu
a soundcard si nastavíš na asio (to ti udělá ze 2 zvukovek jednu)
pak už si klikneš na asio config a tam si nastavíš zbytek (bohužel už sem mayau prodal tak nevím přesně jak co naklikat aby to fungovalo ale určitě to fungovat bude :wink2: )
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25