pomos s virtual dj

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Hupky
Příspěvky: 23
Registrován: 14 led 2008 15:37

Příspěvek od Hupky » 15 led 2008 14:45

Azu píše:nainstaluj ovladače ASIO4ALL
Ovladač jsem si stáhl ale vůbec nevím co mám jak nastavit.
Jestli by to šlo napiš nějáký stručný návod jak nato.
Díky :oops:

Hupky
Příspěvky: 23
Registrován: 14 led 2008 15:37

Příspěvek od Hupky » 16 led 2008 21:54

Takže problém se mi podařilo vyřešit tak že jsem nainstaloval i integrovanou zvukovku a teďkom to mám rozdělený na master a odposlech na každý kartě zvlášť. jenže nastal další problém :cry: :cry: :cry:
Když pustím obě desky-master i odposlech tak se VIRTUAL kousne a nejede dále a musím to vypnout a znova zapnout.No a když to z nějáký důvodu jede trošku déle a nekousne se to hned ze startu tak když šáhnu na korekce tak se mi vypne zvuk na tom kanále kde jsem nato šahal.
Mám nejnovější ovladače na obou kartách...nevíte někdo čím by to mohlo být popřípadě jak problém odstranit?

Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy » 17 led 2008 06:51

já bych to neřešil přes dvě zvukovky ale pomocí rozdělení kanálů pouze v Asio ... ta Tvá zvukna má 8 kanálů jak si psal ... nevím jak to funguje přesně ato zvukovka atd k ní... ale musíš nějak ve VDJ zadat že z jednoho kanálu ti pude master, z druhého odposlech ... a zapojit pak káble ... trošku zaexperimentuj ...

Hupky
Příspěvky: 23
Registrován: 14 led 2008 15:37

Příspěvek od Hupky » 17 led 2008 15:26

Buchy píše:já bych to neřešil přes dvě zvukovky ale pomocí rozdělení kanálů pouze v Asio ... ta Tvá zvukna má 8 kanálů jak si psal ... nevím jak to funguje přesně ato zvukovka atd k ní... ale musíš nějak ve VDJ zadat že z jednoho kanálu ti pude master, z druhého odposlech ... a zapojit pak káble ... trošku zaexperimentuj ...
No já to ASIO mám jenže nevím jak to tam mám nastavit...a kable jsem už zkoušel různě experimentovat a pořád nic.Pomooooc :!:

Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy » 17 led 2008 16:16

Nejde jen o nastavení v Asiu ale i ve VDJ ... musíš si v něm navolit jak to chceš mít řešený ... tak si navol zvukovku jako ASIO a dej si 2 výstupy (bedny a sluchátka) a musíš si pak dole nastavit jak to chceš mít dělaný ... ze kterého kanálu ti pudou sluchátka a ze kterého master ...... Ty voe já to vyřešil ještě když sem neměl nic jen virtuála na Realtek integrované 7kanálové zvukně ... a všecko tím že jsem zkoušel a přemýšlel ...

Hupky
Příspěvky: 23
Registrován: 14 led 2008 15:37

Příspěvek od Hupky » 17 led 2008 21:03

Buchy píše:Nejde jen o nastavení v Asiu ale i ve VDJ ... musíš si v něm navolit jak to chceš mít řešený ... tak si navol zvukovku jako ASIO a dej si 2 výstupy (bedny a sluchátka) a musíš si pak dole nastavit jak to chceš mít dělaný ... ze kterého kanálu ti pudou sluchátka a ze kterého master ...... Ty voe já to vyřešil ještě když sem neměl nic jen virtuála na Realtek integrované 7kanálové zvukně ... a všecko tím že jsem zkoušel a přemýšlel ...
Já už vyzkoušel fakt všechno i v tom ASIU jsem si tam dal co chcu mít jakej kanál a pořád nic...už si fakt nevím rady :evil: :evil: :evil:

g-los
Příspěvky: 5
Registrován: 25 zář 2007 23:10

Vrnění

Příspěvek od g-los » 17 led 2008 23:54

Taky mám malý problém. Když skroluju nebo vůbec nějak zacházím s myší u Virtual Dj4, tak mi v reproduktorech vrní. Nezkoušel jsem to s externí zvukovkou, ale na interní to dělá. Nevíte někdo co s tím?? Děkuju

Thund3R
Příspěvky: 48
Registrován: 06 čer 2007 23:44

Re: Vrnění

Příspěvek od Thund3R » 18 led 2008 14:56

g-los píše:Taky mám malý problém. Když skroluju nebo vůbec nějak zacházím s myší u Virtual Dj4, tak mi v reproduktorech vrní. Nezkoušel jsem to s externí zvukovkou, ale na interní to dělá. Nevíte někdo co s tím?? Děkuju
Mám Realtek,dělá mi to také.Je to neduh integrovaných zvukovek ;) asi nějaké špatné stínění nebo tak.Pořiď si zvuknu do PCI neb externí zvukovku a máš po problému :wink:
Energy Uplifting Trance = Thund3R Style
In Trance we Trust :)

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Příspěvek od hoolifan » 18 led 2008 14:57

souhlas.. taky mi to zvukovka dělala.. teď mám externí a je po problému
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Odpovědět