pomoc pri vybere DJ konzoly
pomoc pri vybere DJ konzoly
caute dufam ze mi poradite ...chcel by som si kupit dj konzolu nejaku do 300 € aj so softverom .. co som pozeral tak sa mi pozdavala tato http://www.notape.net/product/show_product/23002468
co na nu hovorite? alebo jaku by ste mi odporucili?
co na nu hovorite? alebo jaku by ste mi odporucili?
Re: pomoc pri vybere DJ konzoly
Reloop Digital Jockey 2 Interface Edition
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
aky je tam rozdiel od RELOOP DIGITAL JOCKEY 2 CONTROLLER EDITION
http://www.notape.net/product/show_product/23002210
http://www.notape.net/product/show_product/23002210
controler edition nemá v sobě zvukovou kartu
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
ze verze interface ma zvukovou kartu v sobe a ma dotykove jogy. k verzi controler si musis dokoupit zvuk kartu, např NI Audio 2DJ.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
a ma niekto skusenosti s numark mixdeck???
oplati sa kupit, co sa tyka cena / funkcie
oplati sa kupit, co sa tyka cena / funkcie
Podla mna mixtrack je spica
Este ho nemam, ani neviem ci budem mat, tiez cakam na tu "pravu" (konzolu)
Ma 2 nevyhody > 1, nema zvukovku - musis dokupit 2, EQalizery sa nekilluju tak, ze stlacis knob dovnutra, ale zvlast tlacitkami...
Este ho nemam, ani neviem ci budem mat, tiez cakam na tu "pravu" (konzolu)
Ma 2 nevyhody > 1, nema zvukovku - musis dokupit 2, EQalizery sa nekilluju tak, ze stlacis knob dovnutra, ale zvlast tlacitkami...
toto forum je nejbliz tak to hodim sem..
sice sem tak nejak ukoncil svoji aktivni karieru ale na druhou stranu je mi lito prestat uplne tak porad premyslim nad midikontrolerem.
potreboval bych pokud mozno velmi levny a staci mi jen na ovladani mixazni casti..neco jako je treba x-session pro od m-audio..nechce se mi ho kupovat novy a na jety sem nikde nenarazil..
co je pro me dulezite tak je aby to umelo ovladat mixpult a umelo to pustit pripadne pauznout song..ono by byl fajn i kontroler od native instruments jen se mi za nej nechce davat 5 litru..
prosim o radu ktery kontroler by za to stal pripadne i linky na aukce/prodej..cenu bych chtel udrzet do dvou tisic..nejidealnejsi by bylo za litr..
sice sem tak nejak ukoncil svoji aktivni karieru ale na druhou stranu je mi lito prestat uplne tak porad premyslim nad midikontrolerem.
potreboval bych pokud mozno velmi levny a staci mi jen na ovladani mixazni casti..neco jako je treba x-session pro od m-audio..nechce se mi ho kupovat novy a na jety sem nikde nenarazil..
co je pro me dulezite tak je aby to umelo ovladat mixpult a umelo to pustit pripadne pauznout song..ono by byl fajn i kontroler od native instruments jen se mi za nej nechce davat 5 litru..
prosim o radu ktery kontroler by za to stal pripadne i linky na aukce/prodej..cenu bych chtel udrzet do dvou tisic..nejidealnejsi by bylo za litr..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
hoolifan: no já osobně bych bral aspoň něco z jogama, je to pořád lepší než myškovat, ale je to na Tobě viď, a pokud sháníš nějakej i jetej levnej, tak bych doporučil ebay, konkrétně třeba ebay.de, určitě se tam něco zajímavýho najde
dik za tip. osobne sem ke konci uz jogu temer ani nepouzival..jen sem odpalil song a pripadne zmackl sync..ono na rockoteky a pripadne svatby/oslavy jogy nejsou temer potreba..
a preco nie spominany x-session od m-audio?
hoolifan: Okrem M-Audio X-Session Pro existuje na tento štýl Faderfox Micromodul DJ3, ale ten je o 4800 Kč drahší.
kdybysi ho měl na prodej nebo věděl o někom kdo ho prodá tak bych o něm uvažoval.. jinak se mi ale nechce za nový dávat 2500,-
nechci za kontroler utratit víc než 2000 a to je strop. přinejhorším budu sebou tahat mixpult a play budu obsluhovat klávesovýma zkratkama :wink2:
nechci za kontroler utratit víc než 2000 a to je strop. přinejhorším budu sebou tahat mixpult a play budu obsluhovat klávesovýma zkratkama :wink2:
Kup si BCD 2000, na občasné hraní to stačí a dá se sehnat nový za 95e, jetý za pakatel. .)hoolifan píše:kdybysi ho měl na prodej nebo věděl o někom kdo ho prodá tak bych o něm uvažoval.. jinak se mi ale nechce za nový dávat 2500,-
budu nad tím taky uvažovat.. uvidíme jestli narazím na aukru na něco slušného :wink2: