Pioneer DDJ-T1 vs. Pioneer DDJ-S1

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
lukasbv

Pioneer DDJ-T1 vs. Pioneer DDJ-S1

Příspěvek od lukasbv »

Prosím o radu.
PIONEER DDJ-T1 vs. PIONEER DDJ-S1?

díky

lukasbv

Re: Pioneer DDJ-T1 vs. Pioneer DDJ-S1

Příspěvek od lukasbv »

I ten jsem na seznamu nasel :-). Jde o zkusenosti. Krasne videa jsem nasel i na omnitronic a ve finale vine co je to zac. Proto se ptam lidi co si to osahali.

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

Myslím že o PIONEER DDJ-T1 se psalo že je lepší.

lukasbv

Příspěvek od lukasbv »

Celkem me zajima i duvod. Prochazel jsem i forum tady, ale pokazde se to zvrhne uplne nekam jinam.

longsleeper

Příspěvek od longsleeper »

S-ko je dvoukanál a jede se seratem. T-éčko je čtyřkanál a je pro traktor. Záleží kterej software preferuješ.
Sice neznám ani jeden (mám ddj sx), ale ani u jednoho bych se nebál špatnýho zpracování. Omnitronic dělá hračky...

EVO

Příspěvek od EVO »

přesně jak píše longsleeper, záleží na softwaru. Jinak komponenty v nich budou samozřejmě tytéž. Mimochodem jedná se o první vlašťovku od pincku co se týče midi-dj-kontrolerů a osobně bych tedy na nějakou extra kvalitu nesázel, byť se to samozřejmě nedá srovnat s levnými omnáčemi, numarky apod.. I vzhledem ke slabší výbavě je spíš otázkou, proč si něco takového, s ohledem na výběr v dnešní době, pořizovat... :wink: protože i pokud mám shlídnutý ceny u bazarových kousků, tak i u nich je poměr cena/výkon většinou špatný, ale nevím samozřejmě, za jakou cenu to chceš kupovat....

Azu

Příspěvek od Azu »

S1 je sice dvoukanál, ale můžeš jej použít se seratem a případně lze použít i v Traktoru, což opačně nelze. S1 má lépe vyřešen mikrofon a je tam i pár dalších rozdílů v jeho prospěch.
Ani jedno není žádnej levnej šunt, když na to jen šáhnete tak cítíte ten rozdíl ve zpracování a použitých komponentech oproti jiným kontrolérům, včetně těch on Pioneeru jako je ERGO a podobné, ten rozdíl je opravdu obrovský. Kolega jej má již od samého začátku co přišel na trh a hraje s ním 2x týdně, stále s ním cestuje po republice a nebyl s ním nikdy žádný problém.
Ale raději bych šáhnul po Pioneer DDJ-SR v této cené relaci, je to novější kousek kterým můžeš ovládat i sampler a jiné věci které s DDJ-S1 nepůjdou i za cenu že některé věci zase nemá ale ty nejsou tak důležité
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Odpovědět