Pioneer ddj SX Závady

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
DoktorFreezer

Pioneer ddj SX Závady

Příspěvek od DoktorFreezer »

Ahoj,
Potřeboval bych poradit.
Mám pioneer ddj SX a nějak mě začal zlobit..Dvě závady...Levý JOG když je zaplý VINIL mode...Tak se ho nemusím ani dotknout dám nad něj ruku cca 1cm a zastavím track...
Pravděpodobně závada zašla tak daleko,že se mi díky ní seká celá konzole,a to tak že najednou během písničky se celá konzole stane neovladatelnou...Hraje dál ale abych ji mohl ovládat...Tzn. pustit další track na druhým jogu nebo prostě cokoliv na konzoli tak ji musím odpojit od USB buď na PC nebo na konzoli...
To znamená cca 2 vteřiny ticha...ale funguje mikrofon takže to do ticha nějak okecam...Než se konzole zase spojí se SERATEM...

Setkal jste se někdo s podobným problémem???

Nevíte kde případně tyhle věci opravují?

PS:snad to je napsaný aspoň trochu srozumitelně....

Dj Jarad

Re: Pioneer ddj SX Závady

Příspěvek od Dj Jarad »

reinstal serato nebo stáhni jinou verzi...měl jsem to na numarku ns7ii a serato 1.9.1 ...
Sek---a pak nichudba jede dál a konzole je mrtvá....
-reinstaloval jsem jinou verzi a driver a šlapalo to, jo a zkus možná vyměnit kabel a dát ho do jinýho usb.
Tot co mě napadlo.

DoktorFreezer

Příspěvek od DoktorFreezer »

Děkuju za odpověď...Co se týče toho driveru předpokládám že tam se verze nemění...Jen jsi ho reinstaloval že?
Je divný že minulou sobotu jsem odehrál vše bez problémů...Kromě té citlivosti jogu...To trvá už déle...
A včera to rozbalil,zapnu a už od začátku konzole zamrzlá...Pak třeba hodina klid...A pak najednou zas...A pak třeba dvě hodin klid...A zas....Pak třeba 10min...A zas...
Dnes mám volno takže budu mít čas se tomu pověnovat a postupně snad vylučovat čím by to mohlo být...Je mi jasný že možností je několik... Kabel by byl faaaaajn...

yenik

Příspěvek od yenik »

Ahoj mam par dotazu koupil jsem si dnes od kamose DDj SX existuje nekde na webu cesky navod hledam vsude ale marne.A dalsi vec nebavi me hrat pres synchronizaci hraju bez a kdyz mam obe strany srovnany bpm mam take stejne porad se mi to rozjizdi daji se nekde jogy kalibrovat dekuji

bedrich

Příspěvek od bedrich »

Ahoj,
Potrebuji poradit,koupil jsem konzoli pioneer ddj sx2 a mam VDJ 8 Pro,

1 problem : nactu pisnicku a cue bod zacatku se nastavi treba az treba na prvnim bubnu nebo prvni hlasitejsi pasazi,hledal jsem jestli to jde nekde prenastavit ale nenasel jsem,nevite nahodou kde to najit jestli to jde?

2 problem : jak zapnout u efektu aby mi efekt na FX2 fungoval na decku 1 a naopak,zkousel jsem to premapovat ale jaksi jsem to nenasel,nevite jestli to jde,podle me jo kdyz tam na to jsou tlacitka.

V sobotu mam akci ,tak bych to rad zprovoznil.

Dik za odpoved.

bedrich

Příspěvek od bedrich »

Tak problém číslo jedna vyřešen.

Problém číslo dvě přetrvává,pořád nemůžu přijít to aby mi efekty na obou stranách hráli na obou dvou deckach.

bedrich

Příspěvek od bedrich »

Ahoj,mám pio SX 2 , nevíte jestli jde ,potažmo jak, nastavit citlivost jog kola,aby nebylo tak tuhý kdyz s ním točím?

Odpovědět