PIONEER DDJ SR

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
DJ R@DEK

PIONEER DDJ SR

Příspěvek od DJ R@DEK »

Ahojte

Má niekto skúsenosti s konzolou PIONEER DDJ SR?
Potreboval by som poradiť.
Používam ho asi rok ,kupovaný bol čisto nový z predajne spoločne so softwareom SERATO DJ.
Nedávno mi ale konzola začala blbnúť a neviem či je to Driverom,alebo SOFTWAREOM SERATO DJ.
Od začiatku som používal SERATO DJ 1.7.2 tuším a začalo mi blbnuť už pri tom.
Stiahol som novšiu verziu SERATO DJ 1.7.8 a robí to to isté.
Takže:
- lavá strana JOG -ked sním točím strašne pomali mi pretáča hudbu a nefunguje mi ani SCRACH ani pri stlačenom tlačítku VINYL.
- pravá strana - stlačím tlačítko SYNC a mení mi vzhlad v programe SERATO DJ,dalej ked stlacam tlačítko CUE tak mi pustí skladbu akoby som stlačil PLAY a zastaví mi skladbu na lavej strane.

Neviem si stým poradiť ,je síce v záruke ale dost sa mi kopia akcie a nemám cas na cakanie kým bude v reklamacii a hlavne nechcem ,žeby som zobral konzolu na reklamáciu a mi oznamia že konzola je v poriadku.
Nebude to nejaká SOFTWAREova chyba? Alebo to bude v KONZOLE?

Vopred dakujem za každú dobrú radu.

DJ R@DEK

Re: PIONEER DDJ SR

Příspěvek od DJ R@DEK »

No čo? Vie mi niekto poradiť?

Martin U.

Příspěvek od Martin U. »

nebude len zle namapovana konzola v serate??

DJ R@DEK

Příspěvek od DJ R@DEK »

No ja neviem zacalo mi to robit pri SERATO DJ 1.7.2 a robi mi to nadalej aj pri SERATO DJ 1.7.8.
Skúsim ešte komplet celé odinštalovať a vymazať všetkí pozostatky SERATA z PC a uvidím čo to spraví ;)

DJ R@DEK

Příspěvek od DJ R@DEK »

Na youtube som našiel len toto ;) aj toto mi robi co jemu na videu ;) [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DbVYRY_I_Pk[/youtube]

DJ R@DEK

Příspěvek od DJ R@DEK »

Martin U. píše:nebude len zle namapovana konzola v serate??
Ako sa mapuje?

Martin U.

Příspěvek od Martin U. »

konkretne na tuto konzolu neviem ja pouzivam este itch a tam ide vsetko na paradu... ale v mapovani ide o to nastavit na konzole vsetky tlacidla na konzole v nastaveni serata, myslim ze na traktore sa to da nastavit uplne od špiku v serate neviem skus prebehnut nastavenie a hadam nieco najdes

Odpovědět