Pioneer DDJ-SR - Serato - nehraje zvuk

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
MarasLoner

Pioneer DDJ-SR - Serato - nehraje zvuk

Příspěvek od MarasLoner »

Ahoj, prosím o pomoc. Nikde to nemůžu po internetu ani tady najít.

Koupil jsem si DDJ-SR. Nainstaloval jsem to podle návodu, ale v Serato nehraje vůbec zvuk. Potřebuji s tím pomoc prosím.

Mám nainstalovaný DDJ-SR Asio driver, nejnovější Serato. Vše se v pohodě spáruje.
Ve Windows výchozích zvukových zařízení, mám nastavený Reproduktory PIONEER DDJ-SR.

Když zapnu například VirtualDJ Pro a nastavím to tam, protože tam funguje nastavení, že master jsou reproduktory a headphones jsou sluchátka zapojené v DDJ-SR Pioneer, vše hraje.

A pokud se mi povede nějak "zaseknout" kontroler a zapnu Serato a to se nepropojí "nespáruje" a zapnu písničku v Seratu, tak ty sluchátka taky hrají a jde je ztlumit a zesílit přes kontroler. Prostě zvuk funguje z kontroleru úplně všude krom toho Serata.

Prosím o radu. Kde mám chybu? Nebo dá se někde nastavit do Serata, aby ten program věděl, co jsou master atd...?

Dj Jarad

Re: Pioneer DDJ-SR - Serato - nehraje zvuk

Příspěvek od Dj Jarad »

Nějak to nechápu...

Pokud vše zapojíš tak ti zvuk pojede z master out na kontroleru...
Zkus to popsat jinak...ějak nevím hlavu ani patu nebo jak to máš zapojeno.

MarasLoner

Re: Pioneer DDJ-SR - Serato - nehraje zvuk

Příspěvek od MarasLoner »

Ahoj Jarad, děkuji za odpověď. Tak dneska jsem na přišel. Tak jde o to, že nesmí být nic zapojené jiného v PC, třeba vadí tomu tiskárna, ext. HDD... a bylo to hlavně tím, že když jsem strčil USB kabel od kontroleru do základní desky, tak to nefunguje, ale když jsem ho dal do přední USB, které mám externě do základní desky, tak přes ty mi to funguje.

A jinak prostě nehrál zvuk a vše jsem měl skutečně správně zapojené, jen je problém, že to USB neumí asi tolik napájet, že to Serato nehraje, ale třeba ve VirtualDJ to hraje.

Odpovědět