Pioneer DDJ S1 problem s pitch-om.

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
gabriel30
Vybavení

Pioneer DDJ S1 problem s pitch-om.

Příspěvek od gabriel30 »

Dobry vecer.
Vymenil som Numark MixTrack pro za Pio. Vsetko je super az na jednu "malickost".
pri niektorych songoch mam v kolonke s bpm napisane TAB a nemozem menit tempo skladby. Neviem cim to moze byt. Pouzivam pribaleny ITCH s aktualizaciou z webu Pio.
Inac Numark vs Pio - nebe a dudi :lol:
Ale to urcite vsetci viete.
Pioneer DDJ RZ, Rekordbox, MacBook Pro 15", Pioneer HDJ C70, Traktor Kontrol x1 mk3, Traktor Kontrol Z1, Traktor Pro

mail0

Re: Pioneer DDJ S1 problem s pitch-om.

Příspěvek od mail0 »

tiez mam ten istý problém s pio a itch, nejako som si zvykol ist aj bez toho ale chyba mi to tam…

tiez mi vadi ze niektore tracky ked mi necita itch, tak nesedi bpm, jednoducho manualne si nastavim rovnaku hodnotu bpm na oboch trackoch ale jeden ide ajtak rýchlejšie…nejako to nesedí…

a tiež mi vadí že v library sa mi prepisujú názvy trackov a kadejako sa to tam prehadzuje, mizú údaje ktoré si zaznamenám do koloniek a pritom nepomáha ani ked mam zaškrtnuté "protect library"….

vie niekto nato poradiť???

inak som spoko, beztak pozitýva daleko prevyšujú negatíva=)
Pio.DDJ S1 + MacBook Pro + Pio.HDJ 500 + Shure SM58

gabriel30
Vybavení

Re: Pioneer DDJ S1 problem s pitch-om.

Příspěvek od gabriel30 »

To bpm som zaznamenal aj ja. Dost pouzivam Loop a pri tom to je dost blbe. Dorovnavam ako debil, ale aj tak sa to rozchadza.
Kniznica je zatial OK. Vsetky skladby mam otagovane a zatial(klop,klop.klop) ide dobre.
Pioneer DDJ RZ, Rekordbox, MacBook Pro 15", Pioneer HDJ C70, Traktor Kontrol x1 mk3, Traktor Kontrol Z1, Traktor Pro

Odpovědět