Pád Traktoru

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
DJambo
Příspěvky: 15
Registrován: 07 dub 2012 23:16

Pád Traktoru

Příspěvek od DJambo » 22 bře 2014 16:00

Zdravím. Už dvakrát se mi stalo že při hraní z Traktoru zamrzne controller (VCI-400), ale Traktor dál hraje. Všechno jde ovládat ale MIDI out nefunguje. Po chvíli se začne hudba sekat a pak se i traktor uplně sekne. A jsem v ....... Všechno legální. Řeším to kompletní přeinstalací traktoru, ale průser je když se mi to stane někde na párty!!!!!!! Nevíte někdo čím by to mohlo být? Mohlo by to být bufferem 256 ikdyž mám i7? Moc děkuju za odpovědi.

Uživatelský avatar
djmario
Příspěvky: 193
Registrován: 07 úno 2011 11:26

Re: Pád Traktoru

Příspěvek od djmario » 22 bře 2014 16:59

ahoj skusil bych ručne namapovat controler v notebooku chyba asi nebude spíš nastavení v traktoru ale jeto divné že ti to jede a pak spadne jestli máš 100% notebook tak jedině opravdu nastaveni v traktoru otázka je kde bud ta latence ale to je blbost protože to by ti jelo dál akorát bys tam slišel chraptění nebo sekaní hudby skuz jinou verzi traktora kabelem to být taky nemůže to by ti vubec controler nereagoval

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 606
Registrován: 26 čer 2011 11:01

Re: Pád Traktoru

Příspěvek od Bobo69 » 22 bře 2014 17:56

Hlavně si celej notebook projed antivirákem...
Pioneer CDJ 2000 NXS2 - Pioneer 900 NXS2 - Pioneer RMX-1000 -Technics DH1200 - Sennheiser HD 25-1 II - Pioneer DJE 1500 - Dynaudio Emit 20

DJambo
Příspěvky: 15
Registrován: 07 dub 2012 23:16

Re: Pád Traktoru

Příspěvek od DJambo » 22 bře 2014 18:37

virem to nebude, stalo se mi to před i po tom co jsem reistalovalej celej win. Ale udělám to děkuju za tip. Možná spíš tím mappingem, stáhl jsem msi. někde na webu, a udělal jen pár změn podle sebe, tak to šecko projedu. Ale je to divný protože mi asi už tahle vrze jede víc jak rok. A až ted mi začíná blbnout.

Uživatelský avatar
Bobo69
Příspěvky: 606
Registrován: 26 čer 2011 11:01

Re: Pád Traktoru

Příspěvek od Bobo69 » 22 bře 2014 19:03

Otestuj ještě paměti Mem testem
Pioneer CDJ 2000 NXS2 - Pioneer 900 NXS2 - Pioneer RMX-1000 -Technics DH1200 - Sennheiser HD 25-1 II - Pioneer DJE 1500 - Dynaudio Emit 20

Uživatelský avatar
swoop
Příspěvky: 57
Registrován: 06 lis 2007 13:45

Re: Pád Traktoru

Příspěvek od swoop » 25 bře 2014 08:52

zkusil bych povypinat rizeni "spotreby USB z duvodu uspory energie"

dalsi tipy na optimalizaci (win7) zde :

http://www.native-instruments.com/en/su ... rocessing/
NI Traktor S4 MK2+X1 MK2+F1/HP4520s/2xTechnics 1210 MK2/Rodec BX-9/Sennheiser HD 25-II

DJambo
Příspěvky: 15
Registrován: 07 dub 2012 23:16

Re: Pád Traktoru

Příspěvek od DJambo » 25 bře 2014 20:29

Všechno mám nastavený. Všechno v pořádku starám se o notas jak o díte :D. Mám ho přizpůsobenej přímo na hraní. Je to záhada jak......

Uživatelský avatar
djmario
Příspěvky: 193
Registrován: 07 úno 2011 11:26

Re: Pád Traktoru

Příspěvek od djmario » 25 bře 2014 22:10

co kabeli propojení z conzolí skuz stím manipulovat atd... jinej kabel

DJambo
Příspěvky: 15
Registrován: 07 dub 2012 23:16

Re: Pád Traktoru

Příspěvek od DJambo » 27 bře 2014 18:29

Ano, volal jsem i na vestax support a řekli mi že to nejspíš bude kabelem. Což jsem prvně vyloučil, protože se závada projevuje zvláštně na to aby to bylo kabelem, ale možný to je. Tak snad je to pravda a problém se vyřeší. Každopádně díky za pomoc.

Odpovědět