Pád Traktoru

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
DJambo

Pád Traktoru

Příspěvek od DJambo »

Zdravím. Už dvakrát se mi stalo že při hraní z Traktoru zamrzne controller (VCI-400), ale Traktor dál hraje. Všechno jde ovládat ale MIDI out nefunguje. Po chvíli se začne hudba sekat a pak se i traktor uplně sekne. A jsem v ....... Všechno legální. Řeším to kompletní přeinstalací traktoru, ale průser je když se mi to stane někde na párty!!!!!!! Nevíte někdo čím by to mohlo být? Mohlo by to být bufferem 256 ikdyž mám i7? Moc děkuju za odpovědi.

djmario

Re: Pád Traktoru

Příspěvek od djmario »

ahoj skusil bych ručne namapovat controler v notebooku chyba asi nebude spíš nastavení v traktoru ale jeto divné že ti to jede a pak spadne jestli máš 100% notebook tak jedině opravdu nastaveni v traktoru otázka je kde bud ta latence ale to je blbost protože to by ti jelo dál akorát bys tam slišel chraptění nebo sekaní hudby skuz jinou verzi traktora kabelem to být taky nemůže to by ti vubec controler nereagoval

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

Hlavně si celej notebook projed antivirákem...

DJambo

Příspěvek od DJambo »

virem to nebude, stalo se mi to před i po tom co jsem reistalovalej celej win. Ale udělám to děkuju za tip. Možná spíš tím mappingem, stáhl jsem msi. někde na webu, a udělal jen pár změn podle sebe, tak to šecko projedu. Ale je to divný protože mi asi už tahle vrze jede víc jak rok. A až ted mi začíná blbnout.

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

Otestuj ještě paměti Mem testem

swoop

Příspěvek od swoop »

zkusil bych povypinat rizeni "spotreby USB z duvodu uspory energie"

dalsi tipy na optimalizaci (win7) zde :

http://www.native-instruments.com/en/su ... rocessing/
NI Traktor S4 MK3+X1 MK2+F1/HP ProBook 450 G3/2xTechnics 1210 MK2/Rodec BX-9/Sennheiser HD 25-II

DJambo

Příspěvek od DJambo »

Všechno mám nastavený. Všechno v pořádku starám se o notas jak o díte :D. Mám ho přizpůsobenej přímo na hraní. Je to záhada jak......

djmario

Příspěvek od djmario »

co kabeli propojení z conzolí skuz stím manipulovat atd... jinej kabel

DJambo

Příspěvek od DJambo »

Ano, volal jsem i na vestax support a řekli mi že to nejspíš bude kabelem. Což jsem prvně vyloučil, protože se závada projevuje zvláštně na to aby to bylo kabelem, ale možný to je. Tak snad je to pravda a problém se vyřeší. Každopádně díky za pomoc.

Odpovědět