Pád Traktoru
Pád Traktoru
Zdravím. Už dvakrát se mi stalo že při hraní z Traktoru zamrzne controller (VCI-400), ale Traktor dál hraje. Všechno jde ovládat ale MIDI out nefunguje. Po chvíli se začne hudba sekat a pak se i traktor uplně sekne. A jsem v ....... Všechno legální. Řeším to kompletní přeinstalací traktoru, ale průser je když se mi to stane někde na párty!!!!!!! Nevíte někdo čím by to mohlo být? Mohlo by to být bufferem 256 ikdyž mám i7? Moc děkuju za odpovědi.
Re: Pád Traktoru
ahoj skusil bych ručne namapovat controler v notebooku chyba asi nebude spíš nastavení v traktoru ale jeto divné že ti to jede a pak spadne jestli máš 100% notebook tak jedině opravdu nastaveni v traktoru otázka je kde bud ta latence ale to je blbost protože to by ti jelo dál akorát bys tam slišel chraptění nebo sekaní hudby skuz jinou verzi traktora kabelem to být taky nemůže to by ti vubec controler nereagoval
Hlavně si celej notebook projed antivirákem...
virem to nebude, stalo se mi to před i po tom co jsem reistalovalej celej win. Ale udělám to děkuju za tip. Možná spíš tím mappingem, stáhl jsem msi. někde na webu, a udělal jen pár změn podle sebe, tak to šecko projedu. Ale je to divný protože mi asi už tahle vrze jede víc jak rok. A až ted mi začíná blbnout.
Otestuj ještě paměti Mem testem
zkusil bych povypinat rizeni "spotreby USB z duvodu uspory energie"
dalsi tipy na optimalizaci (win7) zde :
http://www.native-instruments.com/en/su ... rocessing/
dalsi tipy na optimalizaci (win7) zde :
http://www.native-instruments.com/en/su ... rocessing/
NI Traktor S4 MK3+X1 MK2+F1/HP ProBook 450 G3/2xTechnics 1210 MK2/Rodec BX-9/Sennheiser HD 25-II
Všechno mám nastavený. Všechno v pořádku starám se o notas jak o díte
. Mám ho přizpůsobenej přímo na hraní. Je to záhada jak......

co kabeli propojení z conzolí skuz stím manipulovat atd... jinej kabel
Ano, volal jsem i na vestax support a řekli mi že to nejspíš bude kabelem. Což jsem prvně vyloučil, protože se závada projevuje zvláštně na to aby to bylo kabelem, ale možný to je. Tak snad je to pravda a problém se vyřeší. Každopádně díky za pomoc.