odposlech ve VDJ je napred....

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
mrhicash

odposlech ve VDJ je napred....

Příspěvek od mrhicash »

Nevite cim to je? Co slysim ve sluchatkach je o par milisekund napred nez mix.
Traktor scratch A6, 2* Technics SL-1210 MK2, Mixtrack pro, Behringer MS40, Axiom 61, Audio 2 DJ

Ludek

Re: odposlech ve VDJ je napred....

Příspěvek od Ludek »

jak to máš zapojené? Používáš externí mix? Jak daleko jsou od tebe reprobedny? Pokud jsou od tebe víc metrů, tak to zpoždění můžeš klidně slyšet.

mrhicash

Příspěvek od mrhicash »

Ludek píše:jak to máš zapojené? Používáš externí mix? Jak daleko jsou od tebe reprobedny? Pokud jsou od tebe víc metrů, tak to zpoždění můžeš klidně slyšet.
externi mix nemam, mam pouze usb zvukarnu (creative xfi) a integrovany soundmax jako odposlech. Muze to byt tou usb kartou? NA pujcene Fast track pro to nedelalo....
Traktor scratch A6, 2* Technics SL-1210 MK2, Mixtrack pro, Behringer MS40, Axiom 61, Audio 2 DJ

Ludek

Příspěvek od Ludek »

Pokud používáš dvě různé zvukovky, tak je možné, že každá má jinou latenci.

mrhicash

Příspěvek od mrhicash »

Ludek píše:Pokud používáš dvě různé zvukovky, tak je možné, že každá má jinou latenci.
a da se to nejak nastavit, nebo je to HW zalezitost...?

Ludek

Příspěvek od Ludek »

Ano, dá se to nastavit a je to i HW záležitost. USB zvukovky mají už z principu o něco větší latenci než integrované nebo PCI zvukovky. Pokud chceš latenci v řádech ms, tak musí zvukovka podporovat ASIO. Pokud tvoje zvukovky neumějí nízkolatenční ASIO režim s ovladači přímo už od výrobce, tak vyzkoušej http://www.asio4all.com/.

mrhicash

Příspěvek od mrhicash »

Ludek píše:Ano, dá se to nastavit a je to i HW záležitost. USB zvukovky mají už z principu o něco větší latenci než integrované nebo PCI zvukovky. Pokud chceš latenci v řádech ms, tak musí zvukovka podporovat ASIO. Pokud tvoje zvukovky neumějí nízkolatenční ASIO režim s ovladači přímo už od výrobce, tak vyzkoušej http://www.asio4all.com/.
Nativni podporu ASIO prave tato XFI nema. Kdyz ve VDJ vyberu Asio4all v2, tak mi to napsie error, not enough channels.

V podstate kazdy ASIO mi haze chybu...tzn i ASIO full duplex

otazka:
Je mozne pouzivat ASIO driver na master a na odposlech integrovanou? Podle toho co jsem zkousel asi ne...Vzdy mi to dovoli jen dve separatni zvukovky.

Jak mam nastavit latency a to ostatni? jedna s emi o konkretni hodnoty...

mrhicash

Příspěvek od mrhicash »

mrhicash píše:
Ludek píše:Ano, dá se to nastavit a je to i HW záležitost. USB zvukovky mají už z principu o něco větší latenci než integrované nebo PCI zvukovky. Pokud chceš latenci v řádech ms, tak musí zvukovka podporovat ASIO. Pokud tvoje zvukovky neumějí nízkolatenční ASIO režim s ovladači přímo už od výrobce, tak vyzkoušej http://www.asio4all.com/.
Nativni podporu ASIO prave tato XFI nema. Kdyz ve VDJ vyberu Asio4all v2, tak mi to napsie error, not enough channels.

V podstate kazdy ASIO mi haze chybu...tzn i ASIO full duplex

otazka:
Je mozne pouzivat ASIO driver na master a na odposlech integrovanou? Podle toho co jsem zkousel asi ne...Vzdy mi to dovoli jen dve separatni zvukovky.

Jak mam nastavit latency a to ostatni? jedna s emi o konkretni hodnoty...
tak jen pro informaci osotatnim...koupil jsem NI 2dj a problem vyresen....

Odpovědět