Numark Total Control

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Bradley
Příspěvky: 9
Registrován: 09 bře 2010 21:00

Numark Total Control

Příspěvek od Bradley » 09 bře 2010 21:03

Zdravím, mám malíčký problém ohledně Numark TC, tlačítko na vyhledávání tracků v seznamu (To velké černé uprostřed :D ), mi nesmyslně po 2 měsících hraní, začalo při jakémkoliv pohybu s ním (ať už doprava či doleva) skákat po 40 tracích, a to je opravdu velmi nepříjemné, nemohl by mi s tím někdo prosím pomoct? Ocením jakékoliv nápady :wink2:

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Numark Total Control

Příspěvek od hoolifan » 10 bře 2010 08:22

takze bych to videl na prepsany mapovaci soubor..nejjednodussi bude preinstalovat soft..pripadne bych na dismu pohledal mapovaci soubor a rucne prepsal hodnotu..pokud trochu umis anglicky tak v tom nebudes mit problem.. pripadne strejda google prelozi..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Bradley
Příspěvky: 9
Registrován: 09 bře 2010 21:00

Re: Numark Total Control

Příspěvek od Bradley » 10 bře 2010 13:43

Jo hele měl si pravdu, angličtina rozhodně neni problém, takže sem to za tvý rady vyřešil, dík moc za pomoc :)

Bradley
Příspěvky: 9
Registrován: 09 bře 2010 21:00

Re: Numark Total Control

Příspěvek od Bradley » 10 bře 2010 18:58

hoolifan píše:takze bych to videl na prepsany mapovaci soubor..nejjednodussi bude preinstalovat soft..pripadne bych na dismu pohledal mapovaci soubor a rucne prepsal hodnotu..pokud trochu umis anglicky tak v tom nebudes mit problem.. pripadne strejda google prelozi..
Bohužel se mi naskytl nový problém :/ Numark TC, není rozpoznán Traktorem po zapojení do USB, tedy je, ale pouze pokud nemám zapojenou externí zvukovku, jakmile zapojím externí zvukovku, tak se Traktor sekne, a nebo Numark TC vůbec nerozpozná, zkouším všechno ale opravdu nevím co s tim. Prosím, HELP!! :|

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Numark Total Control

Příspěvek od hoolifan » 10 bře 2010 20:07

nevím čím to je ale když sem používal Numark Total Control tak jsem vždy musel nejdřív zapojit zvukovku a potom až samotný kontroler a fungovalo to (nebo to bylo obráceně? :mrgreen: ) prostě to chce trošku si s tím pohrát.. určitě to vyzjistíš.. každopádně doporučuju reinstal traktoru.. btw kterou verzi používáš.. já měl stoprocentně otestovanou Traktor 3 LE verzi ta mi fungovala.. pro nebo čistou trojku sem nezkoušel..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Bradley
Příspěvky: 9
Registrován: 09 bře 2010 21:00

Re: Numark Total Control

Příspěvek od Bradley » 10 bře 2010 20:19

hoolifan píše:nevím čím to je ale když sem používal Numark Total Control tak jsem vždy musel nejdřív zapojit zvukovku a potom až samotný kontroler a fungovalo to (nebo to bylo obráceně? :mrgreen: ) prostě to chce trošku si s tím pohrát.. určitě to vyzjistíš.. každopádně doporučuju reinstal traktoru.. btw kterou verzi používáš.. já měl stoprocentně otestovanou Traktor 3 LE verzi ta mi fungovala.. pro nebo čistou trojku sem nezkoušel..
No asi obráceně hele, pač jinak je to uplně v pí*i a resetne se celej komp :confused2: :biggrin2:
Takže, hraju si s tim furt, taky sem se dočet že nějakej týpek přišel na to že je dokonce víc spolehlivější pirátská verze traktoru než ta originální, taky docela zajímavý :mrgreen:
Aaaaa jinak používam Traktor 3 LE :wink2:

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Numark Total Control

Příspěvek od hoolifan » 10 bře 2010 20:49

a zapojíš první zvukovku, pak kontroler a nakonec zapneš soft?
ještě by možná bodlo co máš za sestavu?
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Bradley
Příspěvky: 9
Registrován: 09 bře 2010 21:00

Re: Numark Total Control

Příspěvek od Bradley » 10 bře 2010 21:35

hoolifan píše:a zapojíš první zvukovku, pak kontroler a nakonec zapneš soft?
ještě by možná bodlo co máš za sestavu?
Přesně tak jak píšeš to dělam....
Sestavu? PC myslíš?

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Numark Total Control

Příspěvek od hoolifan » 10 bře 2010 22:46

jj pc
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Bradley
Příspěvky: 9
Registrován: 09 bře 2010 21:00

Re: Numark Total Control

Příspěvek od Bradley » 10 bře 2010 23:13

Zkoušel sem i "Kontroler > Zvukovku > Soft" a nic, Traktor nenaběh, zasek se v načítání, a Virtual se sek když sem zmáčknul první track k načtení do decku :?

Jinak PC: Windows XP SP2
AMD Athlon 64 X2 Dual 5400+
2GB RAM
Graf. NX8600 GTS

Já už vopravdu čim to muže bejt, asi snad i přeinstaluju celej systém. :!: :?:

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Numark Total Control

Příspěvek od hoolifan » 11 bře 2010 08:10

no tak hardware by ti mel sezrat i digital vinyl system..no ted jeste jaky mas bordel v registrech pripadne jestli pouzivas visty nebo seveny..
osobne mam xp a o netbook se trosku staram a co na nem nemusi nezbytne byt tak na nem neni..

jeste jedna otazka - fungovalo ti to na tom kompu nekdy?pokud ne a mas to nove tak to vrat a zkus novejsi idikonzoli..prece total control je prvni midipocin od numarku a od te doby uz pokrocil cas..ja kupoval svuj pred cca 3ma lety a to sem byl jeden z prvnich v republice co ho vlastnili..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Bradley
Příspěvky: 9
Registrován: 09 bře 2010 21:00

Re: Numark Total Control

Příspěvek od Bradley » 11 bře 2010 15:41

Hele za ty 2 měsíce, sem nahrál určo aspoň 70 hodin čistýho času s tim ;) Aaa upřímně nikdy moc problému nebylo, jenom se to občas drblo, tak sem mu domluvil, a zapojil znova a šlo to :mrgreen:
Ale teď sem na to právě čuměl jak puk, prostě najednou to přestalo fachat, ale neni to jediný, pár dalších věcí mi na kompu taky přestalo fachčit, takže řikam, zkusim překopat systém a uvidíme :wink2: XPčka...na těch to musí jít přeci ;)

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Numark Total Control

Příspěvek od hoolifan » 12 bře 2010 06:18

jj na XP ti to pujde..

neistaloval sis něco nového než ti to přestalo fungovat?

rozhodně reinstal systému bude docela dobrý nápad :wink2:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Bradley
Příspěvky: 9
Registrován: 09 bře 2010 21:00

Re: Numark Total Control

Příspěvek od Bradley » 12 bře 2010 11:30

Neeee, nepamatuju se na nějakej závážnější instal kterej by tomu uškodil, ale co, možná už je jenom taky drobet unavenej ten systém a chce to čistku, ozvu se až to přeinstaluju, zatim díkes :wink2: :)

Odpovědět