Numark Mixtrack
Numark Mixtrack
Zdravim,potrebujem poradit o zapojenie tohto kontroleru,s externou zvukovou kartou.Poradi mi niekto?neviem to rozbehat.Dakujem.
Re: Numark Mixtrack
Na tom není co neumět, stačí to propojit USB kabelem a je to, v programu pak jen stačí projevit základní stupeň inteligence a přečíst si co píšou v nastavení programu pro nastavení zvukové karty a navolit tam třemi kliky myši co je třeba.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
no nato som prisiel,lenze proste neviem to rozbehat v tej externej aby mi siel zvuk do reprakov aj sluchadiel...a skusal som to nastavovat....ale nic....Azu píše:Na tom není co neumět, stačí to propojit USB kabelem a je to, v programu pak jen stačí projevit základní stupeň inteligence a přečíst si co píšou v nastavení programu pro nastavení zvukové karty a navolit tam třemi kliky myši co je třeba.
mozes mi poradit?viem mam zvukovku,tam mam na predne repraky zapojene 2.0 a v rear konektore mam sluchadla,a ked proste skusam hocijako nece mi v traktore ked si cem hodit len do sluchadiel tak mi to nejde....tak pre teba je to mozno pohoda ale ja to robim prvykrat tak som v lese z tohoPablitko píše:no nato som prisiel,lenze proste neviem to rozbehat v tej externej aby mi siel zvuk do reprakov aj sluchadiel...a skusal som to nastavovat....ale nic....Azu píše:Na tom není co neumět, stačí to propojit USB kabelem a je to, v programu pak jen stačí projevit základní stupeň inteligence a přečíst si co píšou v nastavení programu pro nastavení zvukové karty a navolit tam třemi kliky myši co je třeba.

no já ti nevim co je složitého 
- Zvolit tu správnou zvukovku v nastavení soudcard, Audio Device
- V Output Routing nastavit Mixer mode na Internal,
- Do Output Monitor L a R nastavit kanály 3 a 4 ze zvukovky (sluchátka) a do Output Master L a R nastavit kanál 1 a 2 ze zvukovky (repráky)

- Do Output Monitor L a R nastavit kanály 3 a 4 ze zvukovky (sluchátka) a do Output Master L a R nastavit kanál 1 a 2 ze zvukovky (repráky)
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
no ved tak som to skusal a nece to ist,nervy mam neviem si s tym pomoct....ochAzu píše:no já ti nevim co je složitého
vies co,uz mi to celkom hra...ked dam cue tak mi dava do sluchadiel,troska som sa s tym pohral a dakujem za radu,ale este by som mal jeden problem,vies ked si to dam do sluchadiel aj do repro.neviem ci mam este daco zle nastavene,alebo co?Pablitko píše:no ved tak som to skusal a nece to ist,nervy mam neviem si s tym pomoct....ochAzu píše:no já ti nevim co je složitého
hotovoPablitko píše:vies co,uz mi to celkom hra...ked dam cue tak mi dava do sluchadiel,troska som sa s tym pohral a dakujem za radu,ale este by som mal jeden problem,vies ked si to dam do sluchadiel aj do repro.neviem ci mam este daco zle nastavene,alebo co?Pablitko píše:no ved tak som to skusal a nece to ist,nervy mam neviem si s tym pomoct....ochAzu píše:no já ti nevim co je složitého