NUMARK MIXTRACK
Re: NUMARK MIXTRACK
Není žádnej logickej důvod proč kupovat Numark Mixtrak a nekoupit rovnou Mixtrack PRO při tom minimálním rozdílu v ceně, kterým ale získáš integrovanou zvukovou kartu, takže máš kam připojit mikrofon, sluchátka a repráky. Pokud ti kdykoliv pak nebude ta zvukovka vyhovovat, tak si dokoupíš jinou a hotovo
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Ten dôvod je, že som si pomerne lacno zohnal audio 4 dj zvukovku ... a myslím že som získal aj niečo na kvalite, keby už niekde hrám, tak mikrofón by som zapojil na priamo do mixu, ktorý si viem zohnať ...
Nikdy nevíš co se může přihodit se zvukovkou, třeba vypoví službu a pak by si ještě rád uživil tu na kontroléru, nebo nebudeš mít volný USB port a jiné nástrahy. Ta zvukovka v kontroléru ničemu nevadí a za těch 400 navíc se vyplatí
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Mohol by mi niekto poradiť ako zapojiť Mixtrack + audio 4 dj + repro...
kabelem.. ale muzes zkusit i bavlneny provazek to jsou dotazy jak noha..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
tak zapojené to mám, problém je asi v nastavení pretože mi hrá to isté v reprákoch aj sluchatkách...
jj musíš to vždy dobře nastavit, jinak ti to je na prd..od čeho myslíš že jsou ty kanály na zvukovce popsané? to samé nastavíš v softu a zvuk ti pujde tam, kam potřebuješ..
A dajú sa takto pripojiť aj reproduktory s normálnym jackom cez nejakú redukciu na cinch alebo treba niečo zložitejšie ako je zosik...
ano,da se sehnat redukce ktera ma na jedne strane 2x cinch a na druhe strane 1x samice od jacku.. sehnal jsem 2 tyto redukce asi pred 3ma rokama tak by nemel byt problem to sehnat..
Do ktorého kanálu by som to mal na zvukovke zapojit, alebo je to jedno ?
Zdar, chcem sa spýtať mám numark mix track a rozhodujem sa medzi zvukovymi kartami Audio DJ 2 a Numark DJ I/O vedeli by ste mi poradiť? Časom plánujem iný mix. Cenovo zvukovka Numark je o čosi drahšia.
audio2dj je vnitrnostma stejna jako jeji nejvetsi bratr audio8dj jen s jinym poctem vystupu.takze kvalita, jenze Numark DJ I/O ma mikrofonni vstup a vice vystupu, takze je otazka jakou potom budes kupovat konzolu jestli se zvukovkou kam pichnes mikrofon a vystupy by si resil pres tu audio2dj(kdyby si ju koupil)
ono jsou ty karty od sebe dost odlisne..hlavne,co se vstupu tyka.. mel jsem obe a je pravda ze audio2dj ma podstatne lepsi vystup ale DJ i/O rozhodne neni spatna karta..otazka je jestli pouzivas mikrofon a kdyz hrajes jestli pozuzivas mixpult..
pokud nepotrebujes a nemas mikro tak vezmi a2dj.
pokud potrebujes micro a mas mix/ moznost zapojit mikro do mixu, vezmi a2dj.
pokud umis udelat tak,ze ti mikro pujde pres vstup z notebooku a vystup pujde z externi zvukovky vezmi a2dj
v jinem pripade - tj. potrebujes mikro a nevis jak to udelat abys ho zapojil do zvukovky v booku, nebo prohnal pres mix vezmi numark DJ i/O.
ja mam vlastni mix a kdyz hraju mam moznost zapojeni mikrofonu do mixu proto mam audio 2 dj..
pokud nepotrebujes a nemas mikro tak vezmi a2dj.
pokud potrebujes micro a mas mix/ moznost zapojit mikro do mixu, vezmi a2dj.
pokud umis udelat tak,ze ti mikro pujde pres vstup z notebooku a vystup pujde z externi zvukovky vezmi a2dj
v jinem pripade - tj. potrebujes mikro a nevis jak to udelat abys ho zapojil do zvukovky v booku, nebo prohnal pres mix vezmi numark DJ i/O.
ja mam vlastni mix a kdyz hraju mam moznost zapojeni mikrofonu do mixu proto mam audio 2 dj..
-
ja by som sa chcel opytat, kedze uz mam numark mixtrack pro a som z neho absolutne v p....jak nastavim vo virtual DJi, aby mi cez vystup na sluchadla z numarku hrala v sluchadlach len jedna skladba ?...skusal som to hocijak, ale vzdy mi hrali v sluchadlach bud obe skladby, alebo mi hrala v sluchadlach ta ista skladba, ktora hrala aj v reprakoch ...poradite ?