Numark mixtrack pro problem

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Lipee

Numark mixtrack pro problem

Příspěvek od Lipee »

Zdravim, pred par dnami som si kupil tuto konzolu..od zaciatku s nou mam problem,ze mi ju comp nechce "rozpoznat" ako USB device (WIN XP prof 32bit), skusil som ju na inom compe, tam to islo v pohode, tak som skusil mozne aj nemozne na svojom, nakoniec som ho preinstaloval, zopar krat slapala v pohode a teraz opat nic...skusil som na druhom compe a nic, nefunguje...stretli ste sa niekto s niecim podobnym? moze jej nieco vadit v compe? Btw, obidva compy su notebooky..

hoolifan

Re: Numark mixtrack pro problem

Příspěvek od hoolifan »

může vadit wifi, antivir, ale i procesor, nebo grafika..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Lipee

Příspěvek od Lipee »

hoolifan píše:může vadit wifi, antivir, ale i procesor, nebo grafika..
fuuu no to wifi a antivir sa da vyriesit ale procesor a grafika...to uz je nejake velmi narocne..8)

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

ono tu lidi měli problém s barsjakou konzolí a povětšinou pomohlo povypínat wifi, a antivir a teď i spoření baterky a podobné blbosti + nějaké procesy co běží na pozadí a ono se to nějak rozjelo.. ale divné je, že se ti nehlásí ani integrovaná zvukovka..máš nainstalované ovladače ke zvukovce? jde jí prohnat zvuk z win?
já měl problém s numark total controlem a maya44usb.. když jsem zapojil první zvukovku, tak mi nenaběhl kontroler když jsem zapojil nejdřív kontroler tak nebyl problém.. taky jsem měl podobný problém s audio4dj a eks XP5 bylo to jen otázka postupu zapojování..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Azu

Příspěvek od Azu »

Můžeš mít problém s USB portama, také mam v notesu dva USB porty do kterých můžu strkat flashdisk nebo zvukovku jak chci a nic mně nedetekují, ale jiná zařízení ano. Je to prý způsobenou woknama kdy nějak zablokují ty porty pro určitá zařízení a stává se to pokud je vypojim bez toho bezpečného odebrání HW. Pak ovšem krom reinstalace woken nepomůže nic.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Lipee

Příspěvek od Lipee »

hoolifan píše:ono tu lidi měli problém s barsjakou konzolí a povětšinou pomohlo povypínat wifi, a antivir a teď i spoření baterky a podobné blbosti + nějaké procesy co běží na pozadí a ono se to nějak rozjelo.. ale divné je, že se ti nehlásí ani integrovaná zvukovka..máš nainstalované ovladače ke zvukovce? jde jí prohnat zvuk z win?
já měl problém s numark total controlem a maya44usb.. když jsem zapojil první zvukovku, tak mi nenaběhl kontroler když jsem zapojil nejdřív kontroler tak nebyl problém.. taky jsem měl podobný problém s audio4dj a eks XP5 bylo to jen otázka postupu zapojování..
no, len skoda, ze ja tu nemam s cim velmi experimentovat, kedze je zvukovka integrovana...divne je, ze ked dam spravcu zariadeni, tak medzi USB zariadeniami konzolu vidim ako "USB composite device", ked pozriem detaily, tak dokonca vidim nazov Mixtrack pro, ale to je vsetko...zvukovku z konzoly naslo, ta funguje...

Lipee

Příspěvek od Lipee »

okay vyriesene, tak bol to Windows Installer 4.5 a Net framework 3.5 SP1, asi sa to s niecim bilo...dik za pomoc.. :D Netusil som, ze este aj taketo veci mozu vadit konzole.. :smile2:

McBacon

Příspěvek od McBacon »

Lipee píše:okay vyriesene, tak bol to Windows Installer 4.5 a Net framework 3.5 SP1, asi sa to s niecim bilo...dik za pomoc.. :D Netusil som, ze este aj taketo veci mozu vadit konzole.. :smile2:
Co si s tým installerom a frameworkom zrobil ? .. Mám tiež ten problem že mi nechce rozoznať kontroler..

Lipee

Příspěvek od Lipee »

McBacon píše:
Lipee píše:okay vyriesene, tak bol to Windows Installer 4.5 a Net framework 3.5 SP1, asi sa to s niecim bilo...dik za pomoc.. :D Netusil som, ze este aj taketo veci mozu vadit konzole.. :smile2:
Co si s tým installerom a frameworkom zrobil ? .. Mám tiež ten problem že mi nechce rozoznať kontroler..
jednoducho odinstaloval....ale problem robil aj driver na webcam, takze ak ti nepomoze odinstalovat tieto dve veci, skus ci ti nerobi problem nejake zariadenie co pripajas cez USB...

Odpovědět