Numark mixtrack pro problem

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Lipee
Příspěvky: 35
Registrován: 29 bře 2008 16:38

Numark mixtrack pro problem

Příspěvek od Lipee » 29 pro 2010 17:55

Zdravim, pred par dnami som si kupil tuto konzolu..od zaciatku s nou mam problem,ze mi ju comp nechce "rozpoznat" ako USB device (WIN XP prof 32bit), skusil som ju na inom compe, tam to islo v pohode, tak som skusil mozne aj nemozne na svojom, nakoniec som ho preinstaloval, zopar krat slapala v pohode a teraz opat nic...skusil som na druhom compe a nic, nefunguje...stretli ste sa niekto s niecim podobnym? moze jej nieco vadit v compe? Btw, obidva compy su notebooky..

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Numark mixtrack pro problem

Příspěvek od hoolifan » 29 pro 2010 20:03

může vadit wifi, antivir, ale i procesor, nebo grafika..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Lipee
Příspěvky: 35
Registrován: 29 bře 2008 16:38

Re: Numark mixtrack pro problem

Příspěvek od Lipee » 29 pro 2010 20:07

hoolifan píše:může vadit wifi, antivir, ale i procesor, nebo grafika..
fuuu no to wifi a antivir sa da vyriesit ale procesor a grafika...to uz je nejake velmi narocne..8)

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Numark mixtrack pro problem

Příspěvek od hoolifan » 29 pro 2010 20:39

ono tu lidi měli problém s barsjakou konzolí a povětšinou pomohlo povypínat wifi, a antivir a teď i spoření baterky a podobné blbosti + nějaké procesy co běží na pozadí a ono se to nějak rozjelo.. ale divné je, že se ti nehlásí ani integrovaná zvukovka..máš nainstalované ovladače ke zvukovce? jde jí prohnat zvuk z win?
já měl problém s numark total controlem a maya44usb.. když jsem zapojil první zvukovku, tak mi nenaběhl kontroler když jsem zapojil nejdřív kontroler tak nebyl problém.. taky jsem měl podobný problém s audio4dj a eks XP5 bylo to jen otázka postupu zapojování..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Numark mixtrack pro problem

Příspěvek od Azu » 29 pro 2010 22:02

Můžeš mít problém s USB portama, také mam v notesu dva USB porty do kterých můžu strkat flashdisk nebo zvukovku jak chci a nic mně nedetekují, ale jiná zařízení ano. Je to prý způsobenou woknama kdy nějak zablokují ty porty pro určitá zařízení a stává se to pokud je vypojim bez toho bezpečného odebrání HW. Pak ovšem krom reinstalace woken nepomůže nic.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Lipee
Příspěvky: 35
Registrován: 29 bře 2008 16:38

Re: Numark mixtrack pro problem

Příspěvek od Lipee » 29 pro 2010 22:10

hoolifan píše:ono tu lidi měli problém s barsjakou konzolí a povětšinou pomohlo povypínat wifi, a antivir a teď i spoření baterky a podobné blbosti + nějaké procesy co běží na pozadí a ono se to nějak rozjelo.. ale divné je, že se ti nehlásí ani integrovaná zvukovka..máš nainstalované ovladače ke zvukovce? jde jí prohnat zvuk z win?
já měl problém s numark total controlem a maya44usb.. když jsem zapojil první zvukovku, tak mi nenaběhl kontroler když jsem zapojil nejdřív kontroler tak nebyl problém.. taky jsem měl podobný problém s audio4dj a eks XP5 bylo to jen otázka postupu zapojování..
no, len skoda, ze ja tu nemam s cim velmi experimentovat, kedze je zvukovka integrovana...divne je, ze ked dam spravcu zariadeni, tak medzi USB zariadeniami konzolu vidim ako "USB composite device", ked pozriem detaily, tak dokonca vidim nazov Mixtrack pro, ale to je vsetko...zvukovku z konzoly naslo, ta funguje...

Lipee
Příspěvky: 35
Registrován: 29 bře 2008 16:38

Re: Numark mixtrack pro problem

Příspěvek od Lipee » 29 pro 2010 23:49

okay vyriesene, tak bol to Windows Installer 4.5 a Net framework 3.5 SP1, asi sa to s niecim bilo...dik za pomoc.. :D Netusil som, ze este aj taketo veci mozu vadit konzole.. :smile2:

McBacon
Příspěvky: 2
Registrován: 25 říj 2010 21:21

Re: Numark mixtrack pro problem

Příspěvek od McBacon » 09 led 2011 23:58

Lipee píše:okay vyriesene, tak bol to Windows Installer 4.5 a Net framework 3.5 SP1, asi sa to s niecim bilo...dik za pomoc.. :D Netusil som, ze este aj taketo veci mozu vadit konzole.. :smile2:
Co si s tým installerom a frameworkom zrobil ? .. Mám tiež ten problem že mi nechce rozoznať kontroler..

Lipee
Příspěvky: 35
Registrován: 29 bře 2008 16:38

Re: Numark mixtrack pro problem

Příspěvek od Lipee » 10 led 2011 01:34

McBacon píše:
Lipee píše:okay vyriesene, tak bol to Windows Installer 4.5 a Net framework 3.5 SP1, asi sa to s niecim bilo...dik za pomoc.. :D Netusil som, ze este aj taketo veci mozu vadit konzole.. :smile2:
Co si s tým installerom a frameworkom zrobil ? .. Mám tiež ten problem že mi nechce rozoznať kontroler..
jednoducho odinstaloval....ale problem robil aj driver na webcam, takze ak ti nepomoze odinstalovat tieto dve veci, skus ci ti nerobi problem nejake zariadenie co pripajas cez USB...

Odpovědět