Numark Mixtrack Pro mapování ve VDJ

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Woody

Numark Mixtrack Pro mapování ve VDJ

Příspěvek od Woody »

Zdravim hoši potřeboval bych radu.Snažim se namapovat na numarku aby při sepnutém keylocku šel místo efektoru sampler.Zrada je v tom že buď ten keylock musím držet nebo se zapne a nejde vypnout.Nevíte co použít za příkaz abych šel ten keylock zapínat a vypínat?Už jsem bezradnej :(
Předem díky za rady :wink:

hoolifan

Re: Numark Mixtrack Pro mapování ve VDJ

Příspěvek od hoolifan »

chapu to dobre, ze chces aby ti tlacitko key lock fungovalo jako shift jen na efektor a sampler?
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Woody

Příspěvek od Woody »

Jo jo chápeš to dobře :) ja mám už vše namapované jen mi to funguje tak že ten keylock musim přidržet což je nepraktické :( a za boha nevim co tam do toho syntaxu napsat aby to šlo jak potřebuji.

set 'keylock' 1 while_pressed (mám u keylocku tento příkaz,chápu že to pressed je při stisknutí ale prostě nevim co tam mám psát když napíšu active tak ho zapnu a už nejde vypnout)

var 'keylock' ? sampler play_stop : effect active (toto mám například u tlačítka Effect)

Woody

Příspěvek od Woody »

Joooooooo už jsem na to přišel :D

musel jsem napsat :

toggle "keylock" a chodí to tak jak má :-)

Že mi to ale trvalo :lol:

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

no vidiš, ani si nepotřeboval pomoc ;-)
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Woody

Příspěvek od Woody »

Ale i tak děkuju:-) já se snažil už od neděle dát to dohromady.Nejvíc mi pomohla ta VDJpedia na kterou jsi tu někoho odkazoval :wink: Byl to boj ale mám to teď podle mých představ a o to jde.To už jsem tam to toggle psal ale až zatim keylock :D Dokonce jsem zjistil že jedno tlačítko může mít i 3 funkce :lol:

cooper

Příspěvek od cooper »

čus hele dá se na mapovat a by třeba korekce středu byla redukce hlasitosti tracků ?

Ludek

Příspěvek od Ludek »

JO, VDJ umí všechno :) VDJscript je nejmocnější nástroj mezi DJ programy..... zkus začít studovat tady: http://www.virtualdj.com/wiki/VDJscript.html Pokud na to nepřijdeš sám, tak dej vědět a já ti ten script napíšu...

Trochu ti napovím, místo .... slider action="medium" chan="1" ..... tam bude něco jako ...slider action="level" chan="1" ...... 8)

To je v případě, že bys to ovládal pře skin. Přes kontrolér to bude podobné...

Odpovědět