Předem díky za rady
Numark Mixtrack Pro mapování ve VDJ
Numark Mixtrack Pro mapování ve VDJ
Zdravim hoši potřeboval bych radu.Snažim se namapovat na numarku aby při sepnutém keylocku šel místo efektoru sampler.Zrada je v tom že buď ten keylock musím držet nebo se zapne a nejde vypnout.Nevíte co použít za příkaz abych šel ten keylock zapínat a vypínat?Už jsem bezradnej 
Předem díky za rady
Předem díky za rady
Re: Numark Mixtrack Pro mapování ve VDJ
chapu to dobre, ze chces aby ti tlacitko key lock fungovalo jako shift jen na efektor a sampler?
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Jo jo chápeš to dobře
ja mám už vše namapované jen mi to funguje tak že ten keylock musim přidržet což je nepraktické
a za boha nevim co tam do toho syntaxu napsat aby to šlo jak potřebuji.
set 'keylock' 1 while_pressed (mám u keylocku tento příkaz,chápu že to pressed je při stisknutí ale prostě nevim co tam mám psát když napíšu active tak ho zapnu a už nejde vypnout)
var 'keylock' ? sampler play_stop : effect active (toto mám například u tlačítka Effect)
set 'keylock' 1 while_pressed (mám u keylocku tento příkaz,chápu že to pressed je při stisknutí ale prostě nevim co tam mám psát když napíšu active tak ho zapnu a už nejde vypnout)
var 'keylock' ? sampler play_stop : effect active (toto mám například u tlačítka Effect)
Joooooooo už jsem na to přišel
musel jsem napsat :
toggle "keylock" a chodí to tak jak má
Že mi to ale trvalo
musel jsem napsat :
toggle "keylock" a chodí to tak jak má
Že mi to ale trvalo
no vidiš, ani si nepotřeboval pomoc 
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Ale i tak děkuju:-) já se snažil už od neděle dát to dohromady.Nejvíc mi pomohla ta VDJpedia na kterou jsi tu někoho odkazoval
Byl to boj ale mám to teď podle mých představ a o to jde.To už jsem tam to toggle psal ale až zatim keylock
Dokonce jsem zjistil že jedno tlačítko může mít i 3 funkce 
čus hele dá se na mapovat a by třeba korekce středu byla redukce hlasitosti tracků ?
JO, VDJ umí všechno
VDJscript je nejmocnější nástroj mezi DJ programy..... zkus začít studovat tady: http://www.virtualdj.com/wiki/VDJscript.html Pokud na to nepřijdeš sám, tak dej vědět a já ti ten script napíšu...
Trochu ti napovím, místo .... slider action="medium" chan="1" ..... tam bude něco jako ...slider action="level" chan="1" ......
To je v případě, že bys to ovládal pře skin. Přes kontrolér to bude podobné...
Trochu ti napovím, místo .... slider action="medium" chan="1" ..... tam bude něco jako ...slider action="level" chan="1" ......
To je v případě, že bys to ovládal pře skin. Přes kontrolér to bude podobné...