Numark Mix Track vs. Reloop Digital jockey 2 Int. edition

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
David091
Příspěvky: 12
Registrován: 18 čer 2011 13:30

Re: Numark Mix Track vs. Reloop Digital jockey 2 Int. editio

Příspěvek od David091 » 25 čer 2011 16:57

pls poradtekupil som ten reloop a ked to zapojim do PC tak v traktore ziadna odozva nieco robim uplne zle a nechcemi ho nacitat alebo co....proste hocico robim tak akobyten kotroler ani nebol pripojeny.....

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: Numark Mix Track vs. Reloop Digital jockey 2 Int. editio

Příspěvek od konszpic » 25 čer 2011 22:19

David091 píše:pls poradtekupil som ten reloop a ked to zapojim do PC tak v traktore ziadna odozva nieco robim uplne zle a nechcemi ho nacitat alebo co....proste hocico robim tak akobyten kotroler ani nebol pripojeny.....
Čoveče, je tam k tomu i to cédéčko, pomocí něj nainstaluješ ovladače ke kontroléru/zvukovce. Poté zapojíš do USB, zapneš kontrolér, zapneš Traktor, načteš např. originální mapping na Reloopa, nastavíš správně zvukové výstupy a musí to jít - nemám s tím sebemenší problém.

David091
Příspěvky: 12
Registrován: 18 čer 2011 13:30

Re: Numark Mix Track vs. Reloop Digital jockey 2 Int. editio

Příspěvek od David091 » 26 čer 2011 10:45

no takto....naa desktop PC co mam doma som to za 3 hodiny nepohol ani za svet....kamarat mi pozical NTB...nainstaloval som tam daky demo traktor....a za 3 minuty som si vyhraval...teda moj velky PC mi to nedetekuje a nechapem preco....

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: Numark Mix Track vs. Reloop Digital jockey 2 Int. editio

Příspěvek od konszpic » 26 čer 2011 11:00

Detekuje, nedetekuje - tam je problém už v samotném nastavení u tebe, dle mého názoru, zkoušel jsi uplně odinstalovat cracknutého traktora a nainstalovat ten original traktor le přiložený k tomu? Udělej vše co chcou přes to CD, pak rozjeď toho traktora LE - ! správně nastav zařízení a zvukovku, ověř si že tam máš načtený mapping a potom by to mělo jet v tom LE. Pak už klidně přecrackuj to je na tobě...

David091
Příspěvky: 12
Registrován: 18 čer 2011 13:30

Re: Numark Mix Track vs. Reloop Digital jockey 2 Int. editio

Příspěvek od David091 » 26 čer 2011 13:46

skratka....ten isty traktor naistalovany na notebooku a na mojom PC.....na NTB ide na PC nejde....na NTB som nerobil nic proste zapjil nastavil cez ten setup wizarda slo to....

sqadra
Příspěvky: 90
Registrován: 11 led 2011 21:21

Re: Numark Mix Track vs. Reloop Digital jockey 2 Int. editio

Příspěvek od sqadra » 26 čer 2011 20:17

Na PC dělají často problém ty USB vývody na case, zkus kontroler zapojit do USB přímo na základní desce. Pokud to ani tak nepoběží, tak máš problém někde v instalaci.
David091 píše:skratka....ten isty traktor naistalovany na notebooku a na mojom PC.....na NTB ide na PC nejde....na NTB som nerobil nic proste zapjil nastavil cez ten setup wizarda slo to....
Hudba: soundcloud.com/sqadra
Fotoreporty: sqadra.rajce.idnes.cz

David091
Příspěvky: 12
Registrován: 18 čer 2011 13:30

Re: Numark Mix Track vs. Reloop Digital jockey 2 Int. editio

Příspěvek od David091 » 27 čer 2011 09:18

nejde to ani tade...ale asi skusim nove drivery na dosku alebo nieco podobne.....mohlo by to pomoct?

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: Numark Mix Track vs. Reloop Digital jockey 2 Int. editio

Příspěvek od konszpic » 27 čer 2011 11:50

Ještě mě napadlo, zkus to nainstalované zapojit do nějakého jiného programu co podporuje midi. Třeba VirtualDJ ten jde beztak lehce sehnat tak to zkus tam zda ti to bude fungovat, pokud ani ve virtualovi nebo jinde na tom PC to nepojede tak je někde chyba.

David091
Příspěvky: 12
Registrován: 18 čer 2011 13:30

Re: Numark Mix Track vs. Reloop Digital jockey 2 Int. editio

Příspěvek od David091 » 03 črc 2011 17:13

to je 100% ze chyba je v PC ale neveim kde a reinstal win sa mi zrovna nechce....

Odpovědět