NUmark cue prehravani problem
NUmark cue prehravani problem
HAlloo lidi! Mam problem s numark cue programom, ako nahle zmenim BPM niektorej skladby, prehravanie zacne byt arytmicke a uchu neznesitelne. beaty sa spomaluju a dohanaju celu skladbu. Problem pretrvava aj po preinstalovani programu, nevedel som nikde najst odpoved, snad mi niekto povie viac, moc dakujem!!
Re: NUmark cue prehravani problem
Mas crack ci legal verzi ? A jakou mas zvukovku a parametry PC/NB ?mariodhf píše:HAlloo lidi! Mam problem s numark cue programom, ako nahle zmenim BPM niektorej skladby, prehravanie zacne byt arytmicke a uchu neznesitelne. beaty sa spomaluju a dohanaju celu skladbu. Problem pretrvava aj po preinstalovani programu, nevedel som nikde najst odpoved, snad mi niekto povie viac, moc dakujem!!
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro
Těžko si představit co tím myslíš, to by chtělo slyšet, jestli to není třeba tím že máš zapnutý stále synchro skladeb a pak by to odpovídalo otmu chaosu co to provede.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
souhlasím s azu když sem ještě měl cracklou verzi (nebyli peníze
) tak se mi občas při hraní stalo že sem místo abych psal do vyhledávání v databázi psal jen tak naprázdno a ono se mi zaplo synchro takže kdykoliv sem natáhnul další skladbu tak to ovlivnilo právě hrající a to byl docela mazec chaos

VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Mno stane sa to aj bez synchra, napr-ked netiahnem skladbu, stlacim PLAY a potom iba posuniem rychlost(BPM hore alebo dolu). Potom je track v arytmii ako som spomenul(dovtedy je vse ok). Verziu mam nekupenu - i pres jeziska to letos neslo. NB: 2.0, 3GB ram.
A jaká zvukovka či její ovladače a nastavení?mariodhf píše:Mno stane sa to aj bez synchra, napr-ked netiahnem skladbu, stlacim PLAY a potom iba posuniem rychlost(BPM hore alebo dolu). Potom je track v arytmii ako som spomenul(dovtedy je vse ok). Verziu mam nekupenu - i pres jeziska to letos neslo. NB: 2.0, 3GB ram.
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro