NUmark cue prehravani problem

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
mariodhf
Příspěvky: 2
Registrován: 05 led 2009 19:24

NUmark cue prehravani problem

Příspěvek od mariodhf » 05 led 2009 19:35

HAlloo lidi! Mam problem s numark cue programom, ako nahle zmenim BPM niektorej skladby, prehravanie zacne byt arytmicke a uchu neznesitelne. beaty sa spomaluju a dohanaju celu skladbu. Problem pretrvava aj po preinstalovani programu, nevedel som nikde najst odpoved, snad mi niekto povie viac, moc dakujem!!

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: NUmark cue prehravani problem

Příspěvek od lwq » 05 led 2009 23:55

mariodhf píše:HAlloo lidi! Mam problem s numark cue programom, ako nahle zmenim BPM niektorej skladby, prehravanie zacne byt arytmicke a uchu neznesitelne. beaty sa spomaluju a dohanaju celu skladbu. Problem pretrvava aj po preinstalovani programu, nevedel som nikde najst odpoved, snad mi niekto povie viac, moc dakujem!!
Mas crack ci legal verzi ? A jakou mas zvukovku a parametry PC/NB ?
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: NUmark cue prehravani problem

Příspěvek od Azu » 06 led 2009 00:28

Těžko si představit co tím myslíš, to by chtělo slyšet, jestli to není třeba tím že máš zapnutý stále synchro skladeb a pak by to odpovídalo otmu chaosu co to provede.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: NUmark cue prehravani problem

Příspěvek od hoolifan » 06 led 2009 10:15

souhlasím s azu když sem ještě měl cracklou verzi (nebyli peníze :oops: ) tak se mi občas při hraní stalo že sem místo abych psal do vyhledávání v databázi psal jen tak naprázdno a ono se mi zaplo synchro takže kdykoliv sem natáhnul další skladbu tak to ovlivnilo právě hrající a to byl docela mazec chaos
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

mariodhf
Příspěvky: 2
Registrován: 05 led 2009 19:24

Re: NUmark cue prehravani problem

Příspěvek od mariodhf » 06 led 2009 16:09

Mno stane sa to aj bez synchra, napr-ked netiahnem skladbu, stlacim PLAY a potom iba posuniem rychlost(BPM hore alebo dolu). Potom je track v arytmii ako som spomenul(dovtedy je vse ok). Verziu mam nekupenu - i pres jeziska to letos neslo. NB: 2.0, 3GB ram.

lwq
Příspěvky: 198
Registrován: 04 črc 2007 23:57

Re: NUmark cue prehravani problem

Příspěvek od lwq » 07 led 2009 01:35

mariodhf píše:Mno stane sa to aj bez synchra, napr-ked netiahnem skladbu, stlacim PLAY a potom iba posuniem rychlost(BPM hore alebo dolu). Potom je track v arytmii ako som spomenul(dovtedy je vse ok). Verziu mam nekupenu - i pres jeziska to letos neslo. NB: 2.0, 3GB ram.
A jaká zvukovka či její ovladače a nastavení?
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

Odpovědět