NI Traktor 2.1.2 + Traktor S2 + Intel i5

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
oksid
Příspěvky: 3
Registrován: 20 úno 2012 08:34

NI Traktor 2.1.2 + Traktor S2 + Intel i5

Příspěvek od oksid » 20 úno 2012 09:03

Dobrý den,

Mám malý problém s traktorem - v momentě, když spustím track a on ještě není analyzován, tak začne hrát a zároveň se spustí analýza. Vytížení jednoho járdra procesoru se vyhoupne na 100% - skladba se se přehrává v pořádku a v momentě, kdy je analýza tracku hotová se právě analýzovaný track jakoby sekne. Je to már milisekund,ale buhužel slyšitelných. Nevíte kde by mohl být problém? Tento samý problém je i když je skladba puštěna přes interní zvukovku, takže nebude problém v USB kartě, která je v MIDI kontroléru.

NB - mobilní i5, 4GB ram, 64bit OS W7PH
Konzole - Traktor S2
Alienware M11xR3, Vestax VCI-100, ESi U46 XL

honcka
Příspěvky: 1912
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: NI Traktor 2.1.2 + Traktor S2 + Intel i5

Příspěvek od honcka » 20 úno 2012 09:26

nejlepsi reseni je si zanalyzovat vsechny tracky, pak se tomu vyhnes
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

Uživatelský avatar
atlon
Příspěvky: 845
Registrován: 04 bře 2008 13:30

Re: NI Traktor 2.1.2 + Traktor S2 + Intel i5

Příspěvek od atlon » 20 úno 2012 09:55

ako pisal honcka, treba si najst jedno poobedie a nechat zanalizovat vsetky skladby, potom ti to nebude robit
v nastaveniach traktoru si najdi polozku File Management , v nom Music Folders, pridaj si tam folder kde mas skladby, zavri nastavenie.
V lavom stlpci si klikni pravym tlacidlom na Track Collection , potom Import Music Folders, potom este raz pravym a spusti si Check Consistency. ono ti to prebehne skladby a daj ich analyzovat.

oksid
Příspěvky: 3
Registrován: 20 úno 2012 08:34

Re: NI Traktor 2.1.2 + Traktor S2 + Intel i5

Příspěvek od oksid » 20 úno 2012 09:55

JJ, to je řešení, ale né vždy je vše nachystáno dle plánu:) Navíc mně i5 příjde jako dostatečně silné CPU pro tuto práci:( já třeba jestli neexistují nějaké figly v nastavení. Chvilku jsem jsem goouglil, ale nenašel jsem žádnou odpověď na mou otázku, tak to zkouším zde.
Alienware M11xR3, Vestax VCI-100, ESi U46 XL

Uživatelský avatar
atlon
Příspěvky: 845
Registrován: 04 bře 2008 13:30

Re: NI Traktor 2.1.2 + Traktor S2 + Intel i5

Příspěvek od atlon » 20 úno 2012 10:21

nejaky figl na to neni, aspon neviem o tom, a tych par minut stravenych pri anylizovani novych skladieb nikoho nezabije ;-)
ja som to robil akurat stvrtok, som stravil za pc pekne 4 hodky :-D
ale ziaden problem ani piatok, ani v sobotu na akcii.
takze oplati sa to spravit

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: NI Traktor 2.1.2 + Traktor S2 + Intel i5

Příspěvek od konszpic » 20 úno 2012 12:32

Koupím tracky a pak rovnou analyzuju a nechám běžet traktor klidně na pozadí a pracuju dál...

Jinak se ti to možná seká, že ti to tam po analýte hodí ten "tempo bod", který určuje kde začíná první beat apod....
Pokud si nastavíš aby se po analýze nenastavoval ten bod tak to podle všeho nebude skákat (ovšem nevím zda to jde vypnou nebo zda se vypíná pouze ukládání "tempo bodu" do cue bank)

Doporučuji projet všechny tracky analýzou a máš po starostech :-)

honcka
Příspěvky: 1912
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: NI Traktor 2.1.2 + Traktor S2 + Intel i5

Příspěvek od honcka » 20 úno 2012 12:34

jinak teoreticky, jestli ta analyza tracku spousti jinej proces, tak ho pustit pres Task Manager jenom na jedno jadro, samotnyho taktora nechat na druhym
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

oksid
Příspěvky: 3
Registrován: 20 úno 2012 08:34

Re: NI Traktor 2.1.2 + Traktor S2 + Intel i5

Příspěvek od oksid » 20 úno 2012 18:31

Analýza jede pod jedním procesem Traktor.exe *32. Takže to nepůjde. Jinak děkuji za ochotu a přeji příjemné dýdžejování;)
Alienware M11xR3, Vestax VCI-100, ESi U46 XL

Odpovědět