NI Kontrol Z1
Re: NI Kontrol Z1
Nechápu to. Absolutně zbytečná věc. Nevím k čemu by mi to bylo. Využití vidím fakt jen k iPadu..ale asi ne na profi úrovni, max tak na doma. V klubu bych z toho hrát nechtěl. Dobrá hračka na dovolenou, abych se na pláži nenudil.. 

2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno
Podle mě je to přesně naopak. Dohromady s X1 a (nebo F1) z toho máte ideální konzoli (takovou rozdělenou S2
, jen nakousky. A vyladit si tenhle setup můžeš jak chceš.
Zvukově na tom bude podle mě dobře. Zvukovky od NI mají dobrý převodníky, takže bych se zvuku rozhodně nebál.

Zvukově na tom bude podle mě dobře. Zvukovky od NI mají dobrý převodníky, takže bych se zvuku rozhodně nebál.
NI TRAKTOR SCRATCH PRO 2 / NI TRAKTOR KONTROL X1 / NI TRAKTOR PRO 2.6
ešte by som prijal niečo takéto k S4-ke na jednoduchšie a praktickejšie využívanie 4-deckov 

- Přílohy
-
k té Z1ce - nic podobného / schopného na trhu není a tomu, kdo jede ze single kontrolérů se to může dost dobře hodit do setupu jak zmiňoval marks a na druhou stranu je to použitelné i jako efektor na 4efektové jednotky 

já nevím, ale opravdu si nedovedu dost dobře představit, že bych na tom měl odehrát akci. Zvukově a kvalitou to určitě bude OK, jak je u NI standardem, o tom žádná... Ale na hraní na nějaké úrovni mi to připadá hrozně malinký a stísněný
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno
mne to pride ako picovinka k ipadu, nic viac, nic menej
johney - přesně tak 

... ale tady rozhodně nepůjde jen o iPad!
v tom případě nový launchpad je taký pí*ovina k ipadu ...