docela mě to hodně sere. Mám docela starej počítač 1.8 AMD a 1Mb paměti.... mám jěště notas ale přes ten jsem hrát nezkoušel notas je 2.2 Intel 2 jádro a 4Gb paměti
ked sa neda tak sa neda.....skladby, tracky, songy.....tjjj, ktore hras, mal by si mat aj napocuvane....pri troche treningu by si uz mal aj vediet odhadnut BPM +/- 2 pri pohlade na song....ked hadzes songy iba podla BPM, bez citu, bez vyuzitia intra, outra, vsuviek, tak nie si DJ ale JB....."takže když neznám rychlost skladeb, tak se vlastně nedá hrát a tutíž nějaké hraní nemá smyslxjurasek píše:zdarvím, mám docela hudby v počítači ale některé tracky mi prostě traktor ani jednička ani dvojka nezobrazí BPM a to ani po více naž třeba nějaké době hraní..... takže když neznám rychlost skladeb, tak se vlastně nedá hrát a tutíž nějaké hraní nemá smyslje to normální? nebo se stala někde chyba?
docela mě to hodně sere. Mám docela starej počítač 1.8 AMD a 1Mb paměti.... mám jěště notas ale přes ten jsem hrát nezkoušel notas je 2.2 Intel 2 jádro a 4Gb paměti