nemuzu sehnat mapper na virtual Dj pro behringera BCD 3000
-
nemuzu sehnat mapper na virtual Dj pro behringera BCD 3000
Ahoj lidi mam problem nemuzu nikde najit mapper na behringera BCD 3000 jsem naucenej delat hodne ve virtual DJ ale mam mapper jen na BCD 2000 a tam nejde vse co ma kluci nemate nekdo nejaky odkaz kde ho stahnu nebo poslal by mi ho nekdo na xxxbeny@seznam.cz moc diky
Re: nemuzu sehnat mapper na virtual Dj pro behringera BCD 3000
Pokud mas legalni vdj, najdi si mapper na virtualdj.com
Pokud ne, což predpokladam, stáhni si poslední verzi. 5.2.x
Tam už v remote control je přímo bcd 3000.
Pokud ne, což predpokladam, stáhni si poslední verzi. 5.2.x
Tam už v remote control je přímo bcd 3000.

Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
-
taky jsem měl problém s mapperem, ale stáhl jsem ho a ikdyž jsem vše nastavil jak má..tak mi na Behringer BCD 3000 nereaguje?..
od firmy behringer by som ani nic necakal bcd 3000 ide na kazdom pc upne inak niekomu bez problemov a niekomu nejde vôbec
google + 5 minut.. vyzkoušel jsem těch mapperů několik, ne všechny za něco stály, ale jeden funguje docela dobře, odkaz už nemám, ale kdyby měl někdo zájem, můžu ho uploadnout..
Hudba: soundcloud.com/sqadra
Fotoreporty: sqadra.rajce.idnes.cz
-
pokud bys mohl tak te prosim 

-
Problém s BCD 2000
Čaute, přišel mi domů BCD 2000, musel jsem přeinstalovat windows na 32bit, nainstaloval jsem s několika erory nakonec nejnovější ovladače z webu výrobce, nainstaloval jsem si prográmek B-DJ dodávaý z CD. Nejdřív mi to nešlo zapnout, tak jsem restartoval PC, program mi najel, se vším na konzoli jde hýbat (ukazuje pohyb i na PC) ale když vyberu track a dám play, track zůstane na 0:0 ani se nehne...přitom tlačítko svítí jako by přehrávání běželo. Nefunguje ani pravý ani levý deck, přehrávání se nezapne( hlasitost a všechno by mělo být OK-v tom problém není). Zkusil jsem všechno přeinstalovat a restartovat PC, nakonec se mi tracky rozjely ale neskutečně se to sekalo, asi po cca vteřinách přestalo hrát
...Zkoušel jsem taky zapnoutVDJ, nastavit na BCD 2000, všechno fungovalo, ovšem stejný problém nejde mi dát play na tracku.

Re: nemuzu sehnat mapper na virtual Dj pro behringera BCD 30
Ja se omlouvam,ze jsem to nenapsal rovnou a pak uz jsem na tuhle svoji odpoved zapomnel .. Zapomnel jsem napsat, at se kdyztak ozves pres SZ, jinak moje hlava derava nevi do druheho dne nic:-)
Dj Squirry píše:pokud bys mohl tak te prosim
Hudba: soundcloud.com/sqadra