Cau mam takovej vetsi problem s BCD 2000 - kdyz ji pripojim a spustim BDJ tak mi vubec nefunguje zvuk...hraju zatim jenom doma takze mam jenom obycejny bednicky ke kompu a sluchatka...ani jedno z nich nejde pripojit k BCD protoze na ne nema vystup. Ten vystup na sluchatka ve predu je divne velky a normalni sluchatka (Koss ear plug) tam nejdou pripojit. Nevite co mam delat? Jsem celkem zacatecnik a ve zvukarine se moc nevyznam...
...ovladace mam v pohode nainstalovany a moje zv. karta je realtek high definition audio (lepsi popis jsem v kompu nenasel)
Nefunkcni BCD2000..Help pls
Jako nic si z toho nedělej .. .taky jsem nevěděl jak píchnout počálové bedny do BCD a musim uznat, že jsem jak vůl koupil plnou prdel káblů a prostě to zkoušel zapojit upe všelijak až sem na to přišel ... Kutil A mám to řešený tak, jak už mi trochu radili na fórku ... Normálně vemeš 2xcinch kábl s koncem 3,5 jack a píchneš to do rozdovjky na jack a do druhé díry na rozvojce píchneš bedničky ... taková prasárnička ale faká to jinak vepředu ta divně velká díra je 6,3 jack ... redukci tam píchneš a máš klid