Ahoj,
mám takový problém s propojením Traktoru S4 a Ableton live...Ableton bych ovládal přes A&H 4D)...Přes NI S4 ovládám PC(Troktor Pro2) a A&H 4D ovládám MAC(Ableton live)...Mám dotaz jak to celé propojit...Stačí když MIDI kontroléry propojím přes midi kabel nebo musím propojit ještě samotná PC...
Jde o to že v Traktoru v nastavení v Conroler Manager se v Out Port nezobrazí Virtual Output tím pádem se mi nezobrazí nic ani na Abletonu...Je tady prosím někdo kdo s tím má zkušenosti a mohl by mi poradit???
Pokoušel jsem vše přes tenhle návod ale nic
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=g7ySdc60PzE[/youtube]
Native Instruments Traktor kontrol s4 + Ableton Live PROBLÉM
Re: Native Instruments Traktor kontrol s4 + Ableton Live PRO
když to vezmu z toho co jsi napsal - máš pc a mac - na každém z toho máš zvlášť programy (ableton mac a pc s4) a ovládáš je zvlášť..
každá "stanice" (mac / pc) má tím pádem svoji zvukovku na daný program - ableton xone a traktor s4ku
zatím jsem to nějak extra nezkoušel, ale je potřeba midi kabel a midi out z traktoru přes s4kový výstup a midi in v abletonu přes xone, do kterého je napojen kabel z s4ky -> to bych řekl že víš už teď jak zhruba
ale jak přesně to nastavit aby to spolu pracovalo, to pomůže asi fakt jen někdo kdo to mezi 2ma "stanicema" zkoušel a rozjel nebo dobrý youtube a google
každá "stanice" (mac / pc) má tím pádem svoji zvukovku na daný program - ableton xone a traktor s4ku
zatím jsem to nějak extra nezkoušel, ale je potřeba midi kabel a midi out z traktoru přes s4kový výstup a midi in v abletonu přes xone, do kterého je napojen kabel z s4ky -> to bych řekl že víš už teď jak zhruba
ale jak přesně to nastavit aby to spolu pracovalo, to pomůže asi fakt jen někdo kdo to mezi 2ma "stanicema" zkoušel a rozjel nebo dobrý youtube a google