Azu píše:Já fakt nevim kam ste lidi dali mozek, ale do hlavy asi evidentně ne.
Co je na tom těžkého a nesrozumitleného na tom tom zvoli v nastavení traktoru pro master jen jeden kanál a pro sluchátka ten druhej co ti zbyde a ještě k tomu je tam zaškrtávátko mono
já říkam že když nastavim jeden kanál na monitor, druhej na master , tak hraje i ve sluchátkách i v repru to samí... nainstaloval jsem asio4all a když to zvolim, nehraje nic..
Co je na tom těžkého a nesrozumitleného na tom tom zvoli v nastavení traktoru pro master jen jeden kanál a pro sluchátka ten druhej co ti zbyde a ještě k tomu je tam zaškrtávátko mono
já říkam že když nastavim jeden kanál na monitor, druhej na master , tak hraje i ve sluchátkách i v repru to samí... nainstaloval jsem asio4all a když to zvolim, nehraje nic..
¨
asio4all už fachá, akorát mi to pořát hraje v obou :-/
Jeden obrázek řekne víc než tisíc písmenek, takže kdyby si poslal obrázek jak to máš nastavené tak napíšeme co máš blbě protože to evidentně blbě máš.
Vůbec nechápu proč tam používáš ASIO4ALL a ne jen normální ovladače od zvukovky
¨
asio4all už fachá, akorát mi to pořát hraje v obou :-/
Asi si zle spáchal tú redukciu..
Alebo máš zapnuté cue, prípadne cue mix zle nastavený.
Azu píše:Jeden obrázek řekne víc než tisíc písmenek, takže kdyby si poslal obrázek jak to máš nastavené tak napíšeme co máš blbě protože to evidentně blbě máš.
už jsem na to přišel, koupím redukci na 2xcinch kterou píchnu do levého výstupu a sluchátka píchnu do pravýho. V output master nastavím levý výstup a v monitor nastavým pravý..
Azu píše:Jeden obrázek řekne víc než tisíc písmenek, takže kdyby si poslal obrázek jak to máš nastavené tak napíšeme co máš blbě protože to evidentně blbě máš.
už jsem na to přišel, koupím redukci na 2xcinch kterou píchnu do levého výstupu a sluchátka píchnu do pravýho. V output master nastavím levý výstup a v monitor nastavým pravý..
Jsem fakt idiot
Nemôžem si dovoliť nesúhlasiť
Mám ti to nakresliť ?
Musis zvysit odozvu (latenciu) - bezne sa nastavuje co najnizsie aby to bolo svizne a zaroven aby bol dobry zvuk aj pri maximalnom zatazeni PC. Latenciu nastavis v traktore a tato moznost by mala byt aj v programe (ovladaci) od zvukovky.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
Avender píše:Musis zvysit odozvu (latenciu) - bezne sa nastavuje co najnizsie aby to bolo svizne a zaroven aby bol dobry zvuk aj pri maximalnom zatazeni PC. Latenciu nastavis v traktore a tato moznost by mala byt aj v programe (ovladaci) od zvukovky.
Nevieš pod akým priečinkom to nastavím alebo nejaká príručka k tomu nieje?
V pravo nahoře vedle znaku NI je zubaté kolečko setup(:-)) Audio Setup,Latency s tím můžeš hýbat.Děla se to tak že pustíš jeden Deck třeba A necháš jet i když skáče/praská dáš setup a měníš latency - tím najdeš pozici kde zvukovka nebude vůbec praskat.
Pokud máš zvukovku interní počítej s tím že windows se o ní chce nadále dělit pro systém takže Traktor ti povolí jen shared mode wasapi což není dobrý pro stabilitu atd.Chce to zvukovku ošidit-udělat z ní ASIO i když to neumí.Na to je ASIO 4 ALL utilita která právě způsobí to že pojede jen jeden KODEK zvukovky a to asio4all (nastavíš pak v Traktoru místo té co tam byla před tím...Dost často to řeší problémy s latencí atd...Kdyžtak si dej Youtube máš tam komplet návody atd..