Nastevení odposlechu Traktor LE

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
mkkevinem
Příspěvky: 37
Registrován: 05 led 2011 19:00

Re: Nastevení odposlechu Traktor LE

Příspěvek od mkkevinem » 08 led 2011 18:09

Azu píše:Já fakt nevim kam ste lidi dali mozek, ale do hlavy asi evidentně ne.
Co je na tom těžkého a nesrozumitleného na tom tom zvoli v nastavení traktoru pro master jen jeden kanál a pro sluchátka ten druhej co ti zbyde a ještě k tomu je tam zaškrtávátko mono

já říkam že když nastavim jeden kanál na monitor, druhej na master , tak hraje i ve sluchátkách i v repru to samí... nainstaloval jsem asio4all a když to zvolim, nehraje nic..

mkkevinem
Příspěvky: 37
Registrován: 05 led 2011 19:00

Re: Nastevení odposlechu Traktor LE

Příspěvek od mkkevinem » 08 led 2011 18:30

mkkevinem píše:
Azu píše:Já fakt nevim kam ste lidi dali mozek, ale do hlavy asi evidentně ne.
Co je na tom těžkého a nesrozumitleného na tom tom zvoli v nastavení traktoru pro master jen jeden kanál a pro sluchátka ten druhej co ti zbyde a ještě k tomu je tam zaškrtávátko mono

já říkam že když nastavim jeden kanál na monitor, druhej na master , tak hraje i ve sluchátkách i v repru to samí... nainstaloval jsem asio4all a když to zvolim, nehraje nic..
¨
asio4all už fachá, akorát mi to pořát hraje v obou :-/

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Nastevení odposlechu Traktor LE

Příspěvek od Azu » 08 led 2011 20:15

Jeden obrázek řekne víc než tisíc písmenek, takže kdyby si poslal obrázek jak to máš nastavené tak napíšeme co máš blbě protože to evidentně blbě máš.
Vůbec nechápu proč tam používáš ASIO4ALL a ne jen normální ovladače od zvukovky
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

sprem
Příspěvky: 115
Registrován: 19 čer 2010 17:14

Re: Nastevení odposlechu Traktor LE

Příspěvek od sprem » 08 led 2011 21:43

mkkevinem píše:
mkkevinem píše:
Azu píše:Já fakt nevim kam ste lidi dali mozek, ale do hlavy asi evidentně ne.
Co je na tom těžkého a nesrozumitleného na tom tom zvoli v nastavení traktoru pro master jen jeden kanál a pro sluchátka ten druhej co ti zbyde a ještě k tomu je tam zaškrtávátko mono

já říkam že když nastavim jeden kanál na monitor, druhej na master , tak hraje i ve sluchátkách i v repru to samí... nainstaloval jsem asio4all a když to zvolim, nehraje nic..
¨
asio4all už fachá, akorát mi to pořát hraje v obou :-/
Asi si zle spáchal tú redukciu..
Alebo máš zapnuté cue, prípadne cue mix zle nastavený.

mkkevinem
Příspěvky: 37
Registrován: 05 led 2011 19:00

Re: Nastevení odposlechu Traktor LE

Příspěvek od mkkevinem » 09 led 2011 00:38

Azu píše:Jeden obrázek řekne víc než tisíc písmenek, takže kdyby si poslal obrázek jak to máš nastavené tak napíšeme co máš blbě protože to evidentně blbě máš.
Vůbec nechápu proč tam používáš ASIO4ALL a ne jen normální ovladače od zvukovky

už jsem na to přišel, koupím redukci na 2xcinch kterou píchnu do levého výstupu a sluchátka píchnu do pravýho. V output master nastavím levý výstup a v monitor nastavým pravý.. :)

mkkevinem
Příspěvky: 37
Registrován: 05 led 2011 19:00

Re: Nastevení odposlechu Traktor LE

Příspěvek od mkkevinem » 09 led 2011 11:57

mkkevinem píše:
Azu píše:Jeden obrázek řekne víc než tisíc písmenek, takže kdyby si poslal obrázek jak to máš nastavené tak napíšeme co máš blbě protože to evidentně blbě máš.
Vůbec nechápu proč tam používáš ASIO4ALL a ne jen normální ovladače od zvukovky

už jsem na to přišel, koupím redukci na 2xcinch kterou píchnu do levého výstupu a sluchátka píchnu do pravýho. V output master nastavím levý výstup a v monitor nastavým pravý.. :)
Jsem fakt idiot :D

sprem
Příspěvky: 115
Registrován: 19 čer 2010 17:14

Re: Nastevení odposlechu Traktor LE

Příspěvek od sprem » 09 led 2011 20:59

mkkevinem píše:
mkkevinem píše:
Azu píše:Jeden obrázek řekne víc než tisíc písmenek, takže kdyby si poslal obrázek jak to máš nastavené tak napíšeme co máš blbě protože to evidentně blbě máš.
Vůbec nechápu proč tam používáš ASIO4ALL a ne jen normální ovladače od zvukovky

už jsem na to přišel, koupím redukci na 2xcinch kterou píchnu do levého výstupu a sluchátka píchnu do pravýho. V output master nastavím levý výstup a v monitor nastavým pravý.. :)
Jsem fakt idiot :D
Nemôžem si dovoliť nesúhlasiť :D
Mám ti to nakresliť ?

Jozef10
Příspěvky: 3
Registrován: 17 říj 2013 00:51

Re: Nastevení odposlechu Traktor LE

Příspěvek od Jozef10 » 17 říj 2013 16:34

Ahoj potrebujem poradiť mám Traktor Le 1.2.7 a chcem sa spýtať že ako nastavím zvuk aby mi to nechrčalo pri prehrávaní pesničky. Ďakujem

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 10:38

Re: Nastevení odposlechu Traktor LE

Příspěvek od Avender » 17 říj 2013 17:57

Musis zvysit odozvu (latenciu) - bezne sa nastavuje co najnizsie aby to bolo svizne a zaroven aby bol dobry zvuk aj pri maximalnom zatazeni PC. Latenciu nastavis v traktore a tato moznost by mala byt aj v programe (ovladaci) od zvukovky.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

Uživatelský avatar
DJWojcek
Příspěvky: 84
Registrován: 07 lis 2012 21:37

Re: Nastevení odposlechu Traktor LE

Příspěvek od DJWojcek » 17 říj 2013 18:07

traktor bible v pdf - pořádně ji nastudovat a pak budeš umět s traktorem naprosto vše.Vše je tam do detailů vysvětleno (anglicky :-)
DENON DN-x1600,2xPIONEER CDJ-2000,DENON DNHP1000,EDIROL V-800

Jozef10
Příspěvky: 3
Registrován: 17 říj 2013 00:51

Re: Nastevení odposlechu Traktor LE

Příspěvek od Jozef10 » 17 říj 2013 18:31

Avender píše:Musis zvysit odozvu (latenciu) - bezne sa nastavuje co najnizsie aby to bolo svizne a zaroven aby bol dobry zvuk aj pri maximalnom zatazeni PC. Latenciu nastavis v traktore a tato moznost by mala byt aj v programe (ovladaci) od zvukovky.

Nevieš pod akým priečinkom to nastavím alebo nejaká príručka k tomu nieje?

Uživatelský avatar
DJWojcek
Příspěvky: 84
Registrován: 07 lis 2012 21:37

Re: Nastevení odposlechu Traktor LE

Příspěvek od DJWojcek » 18 říj 2013 07:16

V pravo nahoře vedle znaku NI je zubaté kolečko setup(:-)) Audio Setup,Latency s tím můžeš hýbat.Děla se to tak že pustíš jeden Deck třeba A necháš jet i když skáče/praská dáš setup a měníš latency - tím najdeš pozici kde zvukovka nebude vůbec praskat.
Pokud máš zvukovku interní počítej s tím že windows se o ní chce nadále dělit pro systém takže Traktor ti povolí jen shared mode wasapi což není dobrý pro stabilitu atd.Chce to zvukovku ošidit-udělat z ní ASIO i když to neumí.Na to je ASIO 4 ALL utilita která právě způsobí to že pojede jen jeden KODEK zvukovky a to asio4all (nastavíš pak v Traktoru místo té co tam byla před tím...Dost často to řeší problémy s latencí atd...Kdyžtak si dej Youtube máš tam komplet návody atd..
DENON DN-x1600,2xPIONEER CDJ-2000,DENON DNHP1000,EDIROL V-800

Odpovědět