Nastevení odposlechu Traktor LE

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
mkkevinem

Re: Nastevení odposlechu Traktor LE

Příspěvek od mkkevinem »

Azu píše:Já fakt nevim kam ste lidi dali mozek, ale do hlavy asi evidentně ne.
Co je na tom těžkého a nesrozumitleného na tom tom zvoli v nastavení traktoru pro master jen jeden kanál a pro sluchátka ten druhej co ti zbyde a ještě k tomu je tam zaškrtávátko mono

já říkam že když nastavim jeden kanál na monitor, druhej na master , tak hraje i ve sluchátkách i v repru to samí... nainstaloval jsem asio4all a když to zvolim, nehraje nic..

mkkevinem

Příspěvek od mkkevinem »

mkkevinem píše:
Co je na tom těžkého a nesrozumitleného na tom tom zvoli v nastavení traktoru pro master jen jeden kanál a pro sluchátka ten druhej co ti zbyde a ještě k tomu je tam zaškrtávátko mono

já říkam že když nastavim jeden kanál na monitor, druhej na master , tak hraje i ve sluchátkách i v repru to samí... nainstaloval jsem asio4all a když to zvolim, nehraje nic..
¨
asio4all už fachá, akorát mi to pořát hraje v obou :-/

Azu

Příspěvek od Azu »

Jeden obrázek řekne víc než tisíc písmenek, takže kdyby si poslal obrázek jak to máš nastavené tak napíšeme co máš blbě protože to evidentně blbě máš.
Vůbec nechápu proč tam používáš ASIO4ALL a ne jen normální ovladače od zvukovky
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

sprem

Příspěvek od sprem »

mkkevinem píše:
mkkevinem píše:

¨
asio4all už fachá, akorát mi to pořát hraje v obou :-/
Asi si zle spáchal tú redukciu..
Alebo máš zapnuté cue, prípadne cue mix zle nastavený.

mkkevinem

Příspěvek od mkkevinem »

Azu píše:Jeden obrázek řekne víc než tisíc písmenek, takže kdyby si poslal obrázek jak to máš nastavené tak napíšeme co máš blbě protože to evidentně blbě máš.

už jsem na to přišel, koupím redukci na 2xcinch kterou píchnu do levého výstupu a sluchátka píchnu do pravýho. V output master nastavím levý výstup a v monitor nastavým pravý.. :)

mkkevinem

Příspěvek od mkkevinem »

mkkevinem píše:
Azu píše:Jeden obrázek řekne víc než tisíc písmenek, takže kdyby si poslal obrázek jak to máš nastavené tak napíšeme co máš blbě protože to evidentně blbě máš.

už jsem na to přišel, koupím redukci na 2xcinch kterou píchnu do levého výstupu a sluchátka píchnu do pravýho. V output master nastavím levý výstup a v monitor nastavým pravý.. :)
Jsem fakt idiot :D

sprem

Příspěvek od sprem »

mkkevinem píše:
mkkevinem píše:

Jsem fakt idiot :D
Nemôžem si dovoliť nesúhlasiť :D
Mám ti to nakresliť ?

Jozef10

Příspěvek od Jozef10 »

Ahoj potrebujem poradiť mám Traktor Le 1.2.7 a chcem sa spýtať že ako nastavím zvuk aby mi to nechrčalo pri prehrávaní pesničky. Ďakujem

Avender

Příspěvek od Avender »

Musis zvysit odozvu (latenciu) - bezne sa nastavuje co najnizsie aby to bolo svizne a zaroven aby bol dobry zvuk aj pri maximalnom zatazeni PC. Latenciu nastavis v traktore a tato moznost by mala byt aj v programe (ovladaci) od zvukovky.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

DJWojcek

Příspěvek od DJWojcek »

traktor bible v pdf - pořádně ji nastudovat a pak budeš umět s traktorem naprosto vše.Vše je tam do detailů vysvětleno (anglicky :-)
DENON DN-x1600,2xPIONEER CDJ-2000,DENON DNHP1000,EDIROL V-800

Jozef10

Příspěvek od Jozef10 »

Avender píše:Musis zvysit odozvu (latenciu) - bezne sa nastavuje co najnizsie aby to bolo svizne a zaroven aby bol dobry zvuk aj pri maximalnom zatazeni PC. Latenciu nastavis v traktore a tato moznost by mala byt aj v programe (ovladaci) od zvukovky.

Nevieš pod akým priečinkom to nastavím alebo nejaká príručka k tomu nieje?

DJWojcek

Příspěvek od DJWojcek »

V pravo nahoře vedle znaku NI je zubaté kolečko setup(:-)) Audio Setup,Latency s tím můžeš hýbat.Děla se to tak že pustíš jeden Deck třeba A necháš jet i když skáče/praská dáš setup a měníš latency - tím najdeš pozici kde zvukovka nebude vůbec praskat.
Pokud máš zvukovku interní počítej s tím že windows se o ní chce nadále dělit pro systém takže Traktor ti povolí jen shared mode wasapi což není dobrý pro stabilitu atd.Chce to zvukovku ošidit-udělat z ní ASIO i když to neumí.Na to je ASIO 4 ALL utilita která právě způsobí to že pojede jen jeden KODEK zvukovky a to asio4all (nastavíš pak v Traktoru místo té co tam byla před tím...Dost často to řeší problémy s latencí atd...Kdyžtak si dej Youtube máš tam komplet návody atd..
DENON DN-x1600,2xPIONEER CDJ-2000,DENON DNHP1000,EDIROL V-800

Odpovědět