Ahoj. Objednal sem si tuto zvukovku. Mám gramofony Numark tt200, mixák numark dm1050 a chtěl sem se zeptat, jak mám nastavit nebo vůbec nainstalovat tu zvukovku do pc a vše zapojit? Pač když sem do kompu vložil instalační cd tak sem si myslel že začne automaticky instalace a nic.
Záleží na tom jaký program k tomu chceš používat jestli klasický VDJ tak by to mělo jet i bez instalace a pokud ne tak musíš proklikat složky.. ESI/DRIVER/USB/MAYA44USB/PC pokud máš apple tak na konci jen vlezeš do složky MAC
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Mám nainstalovaný VDJ5. A windowsy mám XP. No čekal sem že se to bude samo instalovat po vložení instalačního cd od té zvukárny Maya, ale jen se mi otevřelo to cedo kde bylo hodně složek. Tak nevím. Ve virtualu když sem chtěl nastavit kalibraci vinylů tak mi to pořád psalo: Eror in the ASIO sound driver.
No hele ... když zapojíš MAYA tak by se ti u hodin měl objevit nějaký ten panel nástroje ne ? Jako vedle ICQ a sítovych spojeni atd ... protože jesik ti to nevyjede tak ten počál se zvuknou nekomunikuje ... tudiz ti to haze ten error ... reseni ? asi mas spatne isntly drivery
Jj tak to jo, zobrazuje se mi ta zvukárna jako externí v hlavním panelu, ale je potřeba nainstalovat i ty věci, co jsou na tom instalačním cédu že. Myslím že sou tam nějaký codeky nebo co na to, aby to šlo i na windowsech XP.
Nastav si víc hlasitost v ovládacím panelu zvukovky, standarndě je na 50% , ale i po zesílaní na maximum nečekej zázrak, opravdu hraje potichu a také s tím bojuju při hraní kdy blbě slyšim sluchátka
pak už je jen jediná možnost - koupit si pecky s odhlučněním okolního zvuku.. osobně sebou tahám Koss Spark Plug jen tak pro jistotu kdyby byl ten šramot až moc silný..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
jo tak hlasitost už sem si nastavil a naštěstí to jede tak jak má, ale zjistil sem další problém. Prvně fungovaly oba vinyly ale ted funguje jen pravá strana a ta levá nejede s použitím timecode vinylu. hraju přes ten virtual 5 a nějak mi ta jedna strana nechce jet.
prostě signál z jednoho vinylu je uplně rozjetý. zkoušel sem přehodit desky a i přehodit kanály v počítači ale pořád jeden kanál měl špatný signál...ale nevím proč mi to předtím šlo
a) zkontroluj pořádně zapojení kabelů, se občas stane že si kablík povytáhneš a pak to nemá signál
b) v nastavení VDJ dej kalibraci TC vinylů a uvidíš jestli ti vůbec jde signál ven z toho gramce
Jj toto všechno sem zkontroloval. Spíš mě mate jedna věc, že prostě jednou to jde a jednou zase ne, jako kdyby se měnilo nastavení pokaždý když přeměním track. Jinak signál už mám z obou gramců super, jen prostě někdy jedou oba a někdy jen jeden. Sem z toho trochu zmatený, asi se to chce s tím trochu pohrát