Namapovať Pioneer Ergo na Traktor Pro

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
tintino
Příspěvky: 24
Registrován: 23 led 2011 19:34

Namapovať Pioneer Ergo na Traktor Pro

Příspěvek od tintino » 21 pro 2011 12:57

Mohli by set mi poradiť kde nájdem návod v češtine na traktor pro na kompletné namapovanie tohoto pultu ? keďže tento pult je dodávaný s virtual dj ... :/
ďakujem

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Namapovať Pioneer Ergo na Traktor Pro

Příspěvek od Azu » 21 pro 2011 13:00

- Nejprve musíš provést upgrade firmware v konroléru
http://www.prodjnet.com/support/downloa ... GOv110.zip

- stáhnout mapovací soubor pro Traktor
http://www.prodjnet.com/support/downloa ... O_V100.zip

- pak už jen v traktoru naimportovat ten mapvací soubor, nastavit in a out port a zvukovku

Návod pro blbe máš pak tady na videu?
http://youtu.be/yGr0k8pCqYY?hd=1&t=5m17s
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

tintino
Příspěvky: 24
Registrován: 23 led 2011 19:34

Re: Namapovať Pioneer Ergo na Traktor Pro

Příspěvek od tintino » 21 pro 2011 16:34

[quote="Azu"]- Nejprve musíš provést upgrade firmware v konroléru
http://www.prodjnet.com/support/downloa ... GOv110.zip

- stáhnout mapovací soubor pro Traktor
http://www.prodjnet.com/support/downloa ... O_V100.zip

- pak už jen v traktoru naimportovat ten mapvací soubor, nastavit in a out port a zvukovku

Návod pro blbe máš pak tady na videu?
http://youtu.be/yGr0k8pCqYY?hd=1&t=5m17s[/quote]
ďakujem ale tie súbory sú určené pre windows... ja mám macbook ..čiže to asi nepôjde.. nie sú aj pre mac tie súbory?

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Namapovať Pioneer Ergo na Traktor Pro

Příspěvek od Azu » 21 pro 2011 19:21

Pro jablíčkové stroje je program na update firmware zde:
http://www.prodjnet.com/support/downloa ... GOv110.dmg
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

tintino
Příspěvky: 24
Registrován: 23 led 2011 19:34

Re: Namapovať Pioneer Ergo na Traktor Pro

Příspěvek od tintino » 21 pro 2011 19:55

[quote="Azu"]Pro jablíčkové stroje je program na update firmware zde:
http://www.prodjnet.com/support/downloa ... GOv110.dmg[/quote]
a ešte otázočka , keby som si chcel upgradovať na virtual dj pro ale tak aby zostala zachovaná špecialna verzia pre tento pult ako na to... kedze tento pult ma upraveny virtual dj ale iba lite...

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Namapovať Pioneer Ergo na Traktor Pro

Příspěvek od Azu » 21 pro 2011 20:01

Stačí v tom LE zvolit že chceš používat na 20 dní verzi PRO a můžeš začít a pak během těch 20 dnů koupit. Případně lze nainstalovat verzi PRO rovnou.
Návod je opět v tom stejném videu v druhé třetině (v první třetině je instalace LE)
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

tintino
Příspěvky: 24
Registrován: 23 led 2011 19:34

Re: Namapovať Pioneer Ergo na Traktor Pro

Příspěvek od tintino » 25 pro 2011 01:56

Azu píše:Stačí v tom LE zvolit že chceš používat na 20 dní verzi PRO a můžeš začít a pak během těch 20 dnů koupit. Případně lze nainstalovat verzi PRO rovnou.
Návod je opět v tom stejném videu v druhé třetině (v první třetině je instalace LE)
No ale mom tu problém s tým že mne to nechce nájsť v tej verzi Virtual DJ PRO v nastaveniach v kolonke mapovanie ten pult ...v tom videu on ho tam ma nastaveny automaticky ale men tam v tej moznosti ukazuje iba moznost ,,keyboard,, ..

Slix
Příspěvky: 41
Registrován: 18 čer 2011 14:48

Re: Namapovať Pioneer Ergo na Traktor Pro

Příspěvek od Slix » 25 pro 2011 12:38

mám ten istý problém len z inou konzolov a tiež neviem v čom je problem :?
Numark Mixtrack Canyon CNR-HS7 Speed link //Progressive House//DnB

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Namapovať Pioneer Ergo na Traktor Pro

Příspěvek od Azu » 25 pro 2011 12:44

Používejte poslední verzi VDJ
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

tintino
Příspěvky: 24
Registrován: 23 led 2011 19:34

Re: Namapovať Pioneer Ergo na Traktor Pro

Příspěvek od tintino » 25 pro 2011 18:12

Azu píše:Používejte poslední verzi VDJ
A inac co to je za blbost ze ked ten pult namapujem na traktora tak ked sa dotknete jogu tak sa vam pausne pesnicka namiesto toho aby sa s tym dala scratchovat... alebo posuvat pesnicka ked je to zastavene....

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Namapovať Pioneer Ergo na Traktor Pro

Příspěvek od Azu » 26 pro 2011 01:50

Protože nepoužíváš opět poslední verzi
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

BrabecO
Příspěvky: 1
Registrován: 26 pro 2011 12:25

Re: Namapovať Pioneer Ergo na Traktor Pro

Příspěvek od BrabecO » 26 pro 2011 12:29

Kde mám nalézt nejnovější verze jak VDJ PRO tak Traktor PRO pro MAC? když jsem zkusil stahnout na zkoušku VDJ HOME 7.0.5 tak se ERGO opět nerozpoznal. Děkuji za odpověď.

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Namapovať Pioneer Ergo na Traktor Pro

Příspěvek od Azu » 26 pro 2011 14:30

Jak sem už psal, pokud chceš použít VirtualDJ Pro, tak musíš nejdřív nainstalovat dodávaný VirtualDJ LE a v jeho nastavení je možnost zapnout program do verze PRO jako demoverzi na 30 dní, tam pak normálně to ERGO funguje. Lze i nainstalovat VirtualDJ PRO, ale nejdřív tam musíš mít tu verzi LE, tak jak je to přesně krok za krokem na tom videu.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Odpovědět