cau lidi. uz dlouhou dobu mi vrtá hlavou otázka... myslíte si ze v nejake dohledne dobe udela pioneer kontroler DDJ-T2? sity na miru pro traktor 2 s mappingem pro sample a podsvicenim pro intenzitu signalu?
nebo ze udela nejaky hybrid na styl numark quad?
myslite si ze bude dalsi pio kontroler?
-
Re: myslite si ze bude dalsi pio kontroler?
Myslím si, že nový kontrolér by letos mohli uvést na trh, protože nyní jsou na cestě nové verze dj software, které mají nové funkce a ty je potřeba také nově ovládat
Nemyslím si ale že přijdou s něčím ve stejné kvalitě jako T1, ale spíš s něčím mezi T1 a ERGO, protože je pro ně důležitá prodejnost a s tou ERGO jednoznačně vede před T1/S1.
Já být na místě Pioneeru, tak se na tyto kontroléry závislé na Traktoru a Seratu vykašlu úplně a udělám kontrolér s vlastním softwarem, nejlépe něco na způsob Stanton 4DJ, který by šel používat i jako obecný MIDI kontrolér.
Jsem též zvědav kdy někdo udělá kontrolér, který bude mít i normální displej s ukazatelem názvu skladby, času, pitch/bpm, nechápu proč to kontroléry nemají když to software umí a používají to běžně na všech cd přehrávačích s MIDI

Já být na místě Pioneeru, tak se na tyto kontroléry závislé na Traktoru a Seratu vykašlu úplně a udělám kontrolér s vlastním softwarem, nejlépe něco na způsob Stanton 4DJ, který by šel používat i jako obecný MIDI kontrolér.
Jsem též zvědav kdy někdo udělá kontrolér, který bude mít i normální displej s ukazatelem názvu skladby, času, pitch/bpm, nechápu proč to kontroléry nemají když to software umí a používají to běžně na všech cd přehrávačích s MIDI
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
-
Re: myslite si ze bude dalsi pio kontroler?
ptam se protoze vaham a chci vedet jestli se mi vyplati cekat na neco lepsiho od pio nebo muzu s klidnym svedomim vzit T1