http://www.pixmania.sk/sk/sk/6381609/ar ... ?itag=3892
opati sa to?
MIXVIBES U-MIX CONTROL PACK (MIXPULT DJ USB U-MIX CONTROL +
Re: MIXVIBES U-MIX CONTROL PACK (MIXPULT DJ USB U-MIX CONTROL +
Nenahnevaj sa na mňa, ale mne to pripadá taká plastová sračka..
Uz som si to objednal, a hned aj zrusil..ked som zistil ze je to francuzska firma a keby je neco zle musim to riesit cez francuzsko..a este ked mi ludia povedali ze mnohym a stalo ze im stade dosli pouzite veci a nie nove..dakujem neprosim, to si radsej priplatim 120eur za kvalitny novy produkt ktory mozem reklamovat na svk resp v cz...
Ja som z pixky bral už X krát.
Źiadny problém som nemal.
a kde to chces reklamovat ked sa neco pokazi?sprem píše:Ja som z pixky bral už X krát.
Neviem konkrétne ako je to s tým Mixvibesom.. Bude to znieť škaredo. Ale ten by mi ani nestál za to reklamovať. Lebo na to keď sa kuknem, tak mi to príde kus plastu, u ktorého je jasné, že niečo odíde. A aj keď to opravia, za mesiac zas..
Ale napríklad Philips tu má u nás servis, a reklamačky na Philis z pixky prijímajú bezproblémov..
Inak to je potrebné asi vybaviť a zaslať kuriérom alebo niečím späť do francúzka. Ak ti uznajú reklamačku, tak by ti mali uhradiť náklady (kto sa s nimi bude naťahovať..). Ak neuznajú, pošlú ti to späť a minul si zbytočne prachy za poslanie tam..
Ale napríklad Philips tu má u nás servis, a reklamačky na Philis z pixky prijímajú bezproblémov..
Inak to je potrebné asi vybaviť a zaslať kuriérom alebo niečím späť do francúzka. Ak ti uznajú reklamačku, tak by ti mali uhradiť náklady (kto sa s nimi bude naťahovať..). Ak neuznajú, pošlú ti to späť a minul si zbytočne prachy za poslanie tam..
...and thats whats upsprem píše:Neviem konkrétne ako je to s tým Mixvibesom.. Bude to znieť škaredo. Ale ten by mi ani nestál za to reklamovať. Lebo na to keď sa kuknem, tak mi to príde kus plastu, u ktorého je jasné, že niečo odíde. A aj keď to opravia, za mesiac zas..