mixvibes - straceny CD

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
honcka
Vybavení

mixvibes - straceny CD

Příspěvek od honcka »

po reinstalu notase jsem zjistil, ze jsem nekde zahrabal CD s mixvibes, pres update to nejde reinstalovat, ze do toho nejde zadat seriovy cislo a demo taky nejde prehodit na plnou, najde se nejaky hodny majitel, ktery by mi to nekam uploadoval (treba na rapid).

Diky

hoolifan

Re: mixvibes - straceny CD

Příspěvek od hoolifan »

honcka píše:po reinstalu notase jsem zjistil, ze jsem nekde zahrabal CD s mixvibes, pres update to nejde reinstalovat, ze do toho nejde zadat seriovy cislo a demo taky nejde prehodit na plnou, najde se nejaky hodny majitel, ktery by mi to nekam uploadoval (treba na rapid).

Diky
Ja mel kdysi davno home verzi a tam to funguje tak, ze se zaregistruješ a potom se ze svého accountu pres sekci download dostanes k aktuální verzi svého programu..a serial potrebujes jak k registraci tak potom k instalaci staženého souboru..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

hoolifan píše:
honcka píše:po reinstalu notase jsem zjistil, ze jsem nekde zahrabal CD s mixvibes, pres update to nejde reinstalovat, ze do toho nejde zadat seriovy cislo a demo taky nejde prehodit na plnou, najde se nejaky hodny majitel, ktery by mi to nekam uploadoval (treba na rapid).

Diky
Ja mel kdysi davno home verzi a tam to funguje tak, ze se zaregistruješ a potom se ze svého accountu pres sekci download dostanes k aktuální verzi svého programu..a serial potrebujes jak k registraci tak potom k instalaci staženého souboru..
jsem tam zaregistrovany, ale maj tam ke stazeni jenom updaty a RC

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

tak si některý stáhni a nainstaluj. update je v podstatě plná verze - taky mě zarazilo, že mixvibes zabírá něco kolem 10 MB. jinak update funguje tak, že ti vymaže stávající verzi v kompu a nahradí ji novou..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

hoolifan píše:tak si některý stáhni a nainstaluj. update je v podstatě plná verze - taky mě zarazilo, že mixvibes zabírá něco kolem 10 MB. jinak update funguje tak, že ti vymaže stávající verzi v kompu a nahradí ji novou..
kdyby sis poradne precetl muj prvni post, tak by si vedel, ze jsem to uz skousel, do updatu nejde zadat seriovy cislo, takze pri spusteni to hlasi serial number is not correct

Azu

Příspěvek od Azu »

Tak to nefunguje, je to tam právě opravdu tak uhozený, taky sem to nedávno řešil. Updaty sice člověk nainstaluje, ale nejdou spustit, je opravdu potřeba nejprve použít původní instalátor a teprve pak aktualizovat, což je hodně divné řešení obzvlášť když přecházíte z originál nosiče poměrně staré verze :-(
Kdyby to nebylo tak velké, tak ti to klidně někam hodim ke stažení, ale tak velký soubor s mým pomalým připojením nejsem schopen odeslat. Ještě zkusim nějakou fintu jestli by nestačil jen instalační exe soubor přihrát do toho update programu jestli by to nezafungovalo.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

Problem je diky ochote Greenyho z Prodancu, kde jsem mixvibes kupoval, vyresen :D

Odpovědět