Mixvibes, problem so sumom, oneskorenim a sekanim

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Borisko

Mixvibes, problem so sumom, oneskorenim a sekanim

Příspěvek od Borisko »

Prosim mohol by mi NIEKTO poradit ohladom programu mixvibes? Stiahol som si "ilegalnejsie" MixVibes DVS v6.363 s myslienkou ze najprv si ho otestujem nelegalny a potom si ho kupim original ak vsetko pojde ako ma ist. Len...zatial nejde :( Mam notebook Compaq ( pentium 4, 2GHz, RAM 768 MB, windovs XP so SP2 ) a zvukovku Maya44USB, a ked spustim MixVibes DVS v6.363 tak v pozadi pocujem sum dost hlasny, skusal som vypinat hlasitosti prehravania atd. iba tak laicky a nic...moze to byt aj mixpultom mam ho asi 2 roky a uz moze byt trosku vyklepany American Audio q-d3 alebo uzemnenim GND, pretoze neviem kde mam uzemnit gramofony na mojej zvukovke, bo sa tam ziadna taka svorka nenachadza… ale ten sum je aj ked bezi notebook v normal rezime, len nie je taky hlucny a v mixvibes len staci pohnut kurzorom a normalne to pocut v sume co robim...hmmm...este nieco...ked spustim MixVibes DVS v6.363 tak mi strasne dlho trva kym mi nacita track, niekedy rychlejsie, inokedy vobec, cez ovladacie platne s timecodom mixvibes dvs (kupil som ich na stranke http://www.studio.sk/index.php?area=ceny&link=manlist ) mozem mixovat track v pocitaci, ale niekedy mi zasekne v pocitaci prehravanu skladbu (vacsinou ked scratchnem) inokedy aj samo. Citim tam oneskorenie. Moze to byt ramkou? USB-ak je to iba jednotka ( neviem kde to mam pozriet, ci mam USB 1, ci 2? ) zvukovkou v nastaveni, alebo ovladacom 2.5.9? moze to byt aj softwarom? skusim stiahnut mixvibes pro 6, je tam nejaky rozdiel oproti dvs, alebo len poctom moznych vstupnych zariadeni sa lisia...su kompatibilne vinyli aj pre mixvibes 7?
Vopred dakujem za reakciu na tento dlhííí dotaz
Dik :wink2:

Azu

Re: Mixvibes, problem so sumom, oneskorenim a sekanim

Příspěvek od Azu »

to chce mít správně zapojený bedny (nemít je přepólovaný) a mít uzemněnej počítač
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Borisko

Re: Mixvibes, problem so sumom, oneskorenim a sekanim

Příspěvek od Borisko »

Dakujem za odpoved,
len sa mozno laicky opytam(mozno sa aj zasmejes) bedne sa mozu akym sposobom prepolovat? napr. z cervenej svorky na zosilnovaci spojim ciernu svorku na bedni?
este nieco...ako mozem spravne uzemnit notebook?
:)

Odpovědět