Mixvibes Cross nahravanie
Mixvibes Cross nahravanie
Zdravim,
moj problem spociva v tom ze v crosse zapnem REC (mam nastavene na nahravanie master mixu)
mixujem..... ukoncim nahravanie,otvorim nahraty subor a v tom subore je len TICHO nic viac nic menej... stretli ste sa prosim vas stym uz ?? nejake riesenie ?
(zapojene to mam ako DVS 2gramce+mix)
Dakujem za odpovede a rady
moj problem spociva v tom ze v crosse zapnem REC (mam nastavene na nahravanie master mixu)
mixujem..... ukoncim nahravanie,otvorim nahraty subor a v tom subore je len TICHO nic viac nic menej... stretli ste sa prosim vas stym uz ?? nejake riesenie ?
(zapojene to mam ako DVS 2gramce+mix)
Dakujem za odpovede a rady
2x Pioneer CDJ-850 , Pio DJM-700, Senn HD-25
Re: Mixvibes Cross nahravanie
mas to zapojeny z mixu do line in zvukovky?
vystup rec zapojeny nemam idem to vyskusat
Zapojil som Rec na mixe do vstupu na mikrofon na notebooku nepomohlo stale to iste ticho
Zapojiť to musíš do LINE IN vstupu. Ak taký na notebooku nemáš, treba zvukovku. Alebo si kúp nejaký rekordér.
zvukovku mam u-mix 44 nieco ako maya 44 je tam vstup na sluchadla,mikrofon a 2x vstup a 2x vystup kde su pichnute gramce
Tak z toho nebude nič. Pokiaľ na laptope nemáš normálny line in, iba mic in, tak si musíš zadovážiť nejaký rekordér http://www.club-music.cz/dj/rekordery.html alebo nejakú obyčajnú ext. zvukovku s line in vstupom.
dakujem, pozeral som tie recordery a to je tak tych 100e co je vcelku dost a tak som sa obzrel po ext. zvukovkach a nasiel som taketo nieco http://www.epicom.sk/detail-produktu/sb ... usb/40667/ ficalo by mi to s tym ?
Samozrejme, line in tam je, takže neni o čom.
Ja viem, je to nafigu kupovať si zvukovku len kvôli nahrávaniu, ale mic in fakt nie je uspôsobený na nič iné len na mikrofón.
Inak teraz mi napadlo, nedá sa ten mic in na U-MIX 44 softwarovo prepnúť na line in ? Nepoznám tú kartu, ale skúsiť by si to mohol. Nie je v Mixvibes niečo také ?
Ja viem, je to nafigu kupovať si zvukovku len kvôli nahrávaniu, ale mic in fakt nie je uspôsobený na nič iné len na mikrofón.
Inak teraz mi napadlo, nedá sa ten mic in na U-MIX 44 softwarovo prepnúť na line in ? Nepoznám tú kartu, ale skúsiť by si to mohol. Nie je v Mixvibes niečo také ?
ak mozem poradit, Zoom H1 je dnes za super cenu....ja sam ho pouzivam a zvuk to ma luxusny....a za dalsie, nie si viazany ziadnym dalsim hardverom a softom.....ku zvukovke potrebuje notas/pc, soft...tu stlacis len REC a ides...po dokonceni spravis len kozmeticke upravy, a mas hotovo....pripojis to k comu chces, popripade ides na party, pocujes dobry track ktory nepoznas, nahras cez mic a doma v klidku vypocujes a vyhladas.....kamos tomu vravi super zlodej zvuku
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
Dnes ma napadla ešte jedna moznost ze na starom pc ktory mam stale pri sebe v stole tak disponuje Line In vstupom tak to skusim cez to sice budem muset mat pusteny Pc so slabuckym vykonom 512mb ram a pentium 4 procak
(dufam ze na audacity postaci) a notas na DVS zaroven.Uvidim co to da a ked nie tak nasetrit asi na ten rekorder/nasiel som aj zvukovky jednoduchsie okolo 20e