Mixed in Key - file cannot be opened...

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
konszpic

Mixed in Key - file cannot be opened...

Příspěvek od konszpic »

Zdarec, setkal se někdo s tímto už? Kamošovi po vložení do mixed in key soubory projede, ale všude napíše "Key error: Input file cannot be opened...." - atributy má vpohodě, mp3ka to je (flac nepodporuje proto píšu že je to mp3) - v čem by mohl být ještě problém?? Dík kdyžtak

crewy

Re: Mixed in Key - file cannot be opened...

Příspěvek od crewy »

u verze 2,5 to dela nema jeste vychytane muchy :)

konszpic

Příspěvek od konszpic »

Jo to bude origošem - on to má 2.5ku verzi stahnutou a na mojí to jde... lock

deep

Příspěvek od deep »

hele mě to dělalo to samý...a bylo to nedostatkem místa na HDD...Prostě pisničky co se analyzujou se rozdvojujou a zústavají tam než se dokončí proces všech vloženejch pisniček.. Taže to zkus po jedný píisnčce a uvidíš estli to bude tím ;)
Virtual DJ 7.0 + Numark Mixtrack + Philips SHP 1900 + Fujitsu Amilo

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

deep píše:hele mě to dělalo to samý...a bylo to nedostatkem místa na HDD...Prostě pisničky co se analyzujou se rozdvojujou a zústavají tam než se dokončí proces všech vloženejch pisniček.. Taže to zkus po jedný píisnčce a uvidíš estli to bude tím ;)

Mne to nejde ani po jedne...Porad to hlasi to co na zacatku psal konszpic....

konszpic

Příspěvek od konszpic »

Vyřešeno - koupena 5ka :-)

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

Kde se da unas tento soft koupit??, popripade existuje nejaka spolehliva alternativa tohoto programu??

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

No clovece ty si frajer... otazka znela kde se da koupit u nas....Nebo myslis ze mi to poslou za ceske kačky???

stereoman

Příspěvek od stereoman »

MIK nekupuj. Jsou lepsi softy a bez potreby $$. Nejsem si jist, ale i VDJ by mel umet zjistit key. Dotaz do plena. Umi to i ta free verze zdarma?

Jinak pokud chces za to vyhodit ty love. Tak si porid kreditku u MBank. Byla zdarma, jak je to ted nevim ...

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

stereoman píše:MIK nekupuj. Jsou lepsi softy a bez potreby $$. Nejsem si jist, ale i VDJ by mel umet zjistit key. Dotaz do plena. Umi to i ta free verze zdarma?

Jinak pokud chces za to vyhodit ty love. Tak si porid kreditku u MBank. Byla zdarma, jak je to ted nevim ...
Jestli to umi VD nevim.....ale pochybuju.....Vim jen ze MIK o proti jinem progamu a ja vim o dvou ktere jsou totalni sracky , maji jinej skript podle ktereho se ridis,,a i jine oznaceni key tracku takze nevim jestli neco podobneho vyuziva VD...spis mne zajima jestli by to slo vobšlehnout a slozit se na to s nekym... rad dam treba pulku,,na zakoupeni..

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Ja VDJ nezkousel, jen mi to kdosy rikal. Jestli ti jde o kamelot system, tak ten je i u konkurence. MIK je dobry, ale ze by byl nenahraditelny, tak to ani omylem.

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

No ja jsem cetl recenzi na tri programy ktere to umi a vyhral to Rapid Evolution ..pokud vis o necem co je taky dobre pouzitelne tak sem s tim....mne ten Rapid Evolution totiznefunguje..nevim proc.. :?

Odpovědět